Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Naciagne taka gume?

Featured Replies

Napisano

Pany-gume na dziurze zalatwilem biglaugh.gif

Felga sie minimalnie podgiela, ale mam druga swieza, wiec bolu nie ma-nie bede tamtej na razie prostowal ziew.gif

Mam tez dwie opony z jakims w miare bieznikiem tylko,ze w rozmiarze 135/80, a felgi sa 5'' i teraz pytanie czy dadza sie na nie naciagnac??? hmm.gif Tak naciagnac,zeby dalo sie jechac normalnie zeby.GIF

Nie bardzo mam wizje kupowac nastepna pare,bo tych jeszcze nie zajezdzilem zlosnik.gif

Da rade? hmm.gif

Napisano

> Pany-gume na dziurze zalatwilem

> Felga sie minimalnie podgiela, ale mam druga swieza, wiec bolu nie ma-nie bede tamtej na razie

> prostowal

> Mam tez dwie opony z jakims w miare bieznikiem tylko,ze w rozmiarze 135/80, a felgi sa 5'' i teraz

> pytanie czy dadza sie na nie naciagnac??? Tak naciagnac,zeby dalo sie jechac normalnie

> Nie bardzo mam wizje kupowac nastepna pare,bo tych jeszcze nie zajezdzilem

> Da rade?

pozbyłeś się już tico i wróciłeś do uno ? zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> pozbyłeś się już tico i wróciłeś do uno ?

Jakie Tico??? irked.gif

Espero mam rotfl.gif

I Bestie tez, w rezerwie, ale ze glupio wyglada,z przodem na stalowkach, a tyle na alu musze cos zakombinowac, po najmniejszej linii oporu biglaugh.gif

Teraz Espero jezdzi ojciec,bo jego Uniak chwilowo wysiadl, a ja mam okazje polatac Bestia-normalnie Zuzka mi nie za bardzo pozwala,"bo Espero wygodniejsze i mniej pali blah.gif" sob.gif

Napisano
  • Autor

> Podejda, mialem przez jakis rok takie

Czyli na te 5'' wejdzie wink.gif

No to spoko-dzieki za info 20.GIF

Nie bede musial na razie na nastepne kasy szykowac biglaugh.gif

Lece w tygodniu na wulkanizacje waytogo.gif

Napisano

> Pany-gume na dziurze zalatwilem

> Felga sie minimalnie podgiela, ale mam druga swieza, wiec bolu nie ma-nie bede tamtej na razie

> prostowal

> Mam tez dwie opony z jakims w miare bieznikiem tylko,ze w rozmiarze 135/80, a felgi sa 5'' i teraz

> pytanie czy dadza sie na nie naciagnac??? Tak naciagnac,zeby dalo sie jechac normalnie

> Nie bardzo mam wizje kupowac nastepna pare,bo tych jeszcze nie zajezdzilem

> Da rade?

mam zimówki w seju 145/70 na feldze 5 cali i daje rade wiec 135/80 też powinno grinser006.gif

Napisano

przecież na takich oponach to Twoje brzydkie, paskudne, stare 1.5 nie będzie łapało trakcji na wszystkich biegach wink.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

co do opon to ktoś z ukp kiedyś na takim zestawie jeździł tylko nie pamiętam kto

Napisano

> Na potwierdzenie wygrzebałem jakąś fotke

> Uploaded with ImageShack.us

> Radze uważać na kraweżniki przy takim zestawie.

ale Ty masz 1.0 a viper ma 1.5 smile.gif

Napisano

Tak wiem, ale jego pytanie tyczyło się tego czy na daną fele takie opony wejda smile.gif Natomiast masz rację druga sprawa to motor 1.5 i nie wiem jak te oponki na tym aucie się zachowają.. Spojrzałem w książkę od Uniaka i raczej w 1.5 nie montowano takiego rozmiaru seryjnie smile.gif

Napisano

> Tak wiem, ale jego pytanie tyczyło się tego czy na daną fele takie opony wejda Natomiast druga

> sprawa to motor 1.5 ..

aha, też prawda 270751858-jezyk.gif

przepraszam 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

Walic trakcje biglaugh.gif

Teraz mam 135/80 na seryjnej stalowce, wiec lapie trakcje tak samo zle-trza bardziej sie ze sprzeglem zaprzyjaznic i tyle zeby.GIF

Albo dewastowac opony uzbroj_zlo.gif

Jak sie da to spoko-ja sie nie scigam wiec przezyje wink.gif

Dzieki wszystkim za info 20.GIF

Napisano

> Zuzka mi nie za bardzo pozwala,"bo Espero wygodniejsze i mniej pali "

I weź tu się żeń! Ja tam szybko się nie ozenię... Żyby mnie kobieta mówiła czym mam jeździć... Niech by spóbowała zlosnik.gif - dlatego jak juz będę chciał, się żenić to z taką co uno doceni zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> I weź tu się żeń! Ja tam szybko się nie ozenię... Żyby mnie kobieta mówiła czym mam jeździć...

> Niech by spóbowała - dlatego jak juz będę chciał, się żenić to z taką co uno doceni

Zuzka Bestie docenia-zwlaszcza jak Espero wysiada rotfl.gif

Ale szczerze nie jest zle-moge trzymac dwa, a jeszcze w grudniu kazala mi Bestie rozkladac zona.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.