Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tweetery Philipsa z allegro

Featured Replies

Napisano

Witam,

Czy jedwabne tweetery Philipsa z allegro są cokolwiek warte?

http://www.allegro.pl/item1010069522_tweeter_wysokotonowy_philips_bmw_i_inne_memb_tytan.html

http://www.allegro.pl/item1010068648_tweeter_wysokotonowy_philips_volkswagen_seat_skoda.html

Chcę podnieść jak najniższym kosztem jakość fabrycznego audio w Octavii I, mam niezłe niskotonówki Alpine'a i szukam jakiejś góry do kompletu.

Zagra to jako tako czy szukać kompletnego zestawu?

Napisano

Te z drugiego linka pewnie będą pasować bez żadnych przeróbek w oryginalne miejsca montażowe do Skody bo to grupa VW.

Co do tych głośników mogę powiedzieć, że grają bardzo ładnie. Mam je już kilka lat i jestem zadowolony. Dają szeroką przestrzeń i łagodny, czysty sopran. Nie drażnią ucha jak to ma miejsce w tych tanich chińskich syczkach. Za takie pieniądze nic lepszego nie dostaniesz.

Napisano

o widze ze bardzo zdrozaly bo kiedys byly po 8.5zl/szt zlosnik.gif

a na powaznie - kupilem kiedys 4 szt dla eksperymentu, pomierzylem i okazalo sie ze sa calkiem znosne (chka calkiem rowna, tyle ze startuje od ok 5000Hz). Z 4 szt udalo mi sie znalezc 2 szt o bardzo podobnych i rownych chkach, dwa pozostale nieco odstawaly ale nadal w granicach przyzwoitosci. Sluchac tez sie dalo, hajend to nie jest ale od blyszczacej chinszczyzny (co ciekawe drozszej!) bylo wyraznie lepsze.

ale cyt. z aukcji "Gra od czterech do piętnastu razy głośniej on najlepszej chińskiej podróbki" mnie rozlozyl sick.gif

Napisano

> Witam,

> Czy jedwabne tweetery Philipsa z allegro są cokolwiek warte?

> http://www.allegro.pl/item1010069522_tweeter_wysokotonowy_philips_bmw_i_inne_memb_tytan.html

> http://www.allegro.pl/item1010068648_tweeter_wysokotonowy_philips_volkswagen_seat_skoda.html

> Chcę podnieść jak najniższym kosztem jakość fabrycznego audio w Octavii I, mam niezłe niskotonówki

> Alpine'a i szukam jakiejś góry do kompletu.

> Zagra to jako tako czy szukać kompletnego zestawu?

Hmm... a sprawdziłeś jakie syki zamontowała Ci fabryka? Czy czasem nie takie jak na drugiej aukcji? zlosnik.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> Hmm... a sprawdziłeś jakie syki zamontowała Ci fabryka? Czy czasem nie takie jak na drugiej aukcji?

Chyba nie, grają równie beznadziejnie jak tweetery z mojej pierwszej Octavii a tam były jakieś wynalazki z plastikową kopułką wink.gif

Napisano
  • Autor

> o widze ze bardzo zdrozaly bo kiedys byly po 8.5zl/szt

> a na powaznie - kupilem kiedys 4 szt dla eksperymentu, pomierzylem i okazalo sie ze sa calkiem

> znosne (chka calkiem rowna, tyle ze startuje od ok 5000Hz). Z 4 szt udalo mi sie znalezc 2 szt

> o bardzo podobnych i rownych chkach, dwa pozostale nieco odstawaly ale nadal w granicach

> przyzwoitosci. Sluchac tez sie dalo, hajend to nie jest ale od blyszczacej chinszczyzny (co

> ciekawe drozszej!) bylo wyraznie lepsze.

> ale cyt. z aukcji "Gra od czterech do piętnastu razy głośniej on najlepszej chińskiej podróbki"

> mnie rozlozyl

Oooo, super - masz może gdzieś zapisane wykresy? Szkoda że trzeba będzie ciąć tak wysoko frown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.