Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Heinrich-namiar i opinie

Featured Replies

Napisano

Potrzebuje namiar do heinricha, co mozecie powiedzieć o jego wałkach? porownanie do czegoś itd bardzo byłbym wdziezczny za kontakt do niego i opinie o jego wałkach głownie do 8v ale inne tez moga być ok.gif

Napisano

> Potrzebuje namiar do heinricha, co mozecie powiedzieć o jego wałkach? porownanie do czegoś itd

> bardzo byłbym wdziezczny za kontakt do niego i opinie o jego wałkach głownie do 8v ale inne

> tez moga być

pogadaj z makersem. Generalnie Heinrich robi wałki napawane, a opinia o nich rózna... ile ludzi tyle opini

Napisano
  • Autor

> pogadaj z makersem. Generalnie Heinrich robi wałki napawane, a opinia o nich rózna... ile ludzi

> tyle opini

No dobra zapytam ok.gif

Miał ktoś jeszcze do czynienia z walkami od niego? lepsze toto od światka czy mp-rally?

Napisano

Ja miałem głowicę i wałki ogarnięte przez "Henia" smile.gif w 1.1 Autko stało 3 dni u niego w dziupli, a koszt 1500 pln. Z różnicy przed i po byłem zadowolony, ale czy za tą cenę. wink.gif

Napisano

> No dobra zapytam

> Miał ktoś jeszcze do czynienia z walkami od niego? lepsze toto od światka czy mp-rally?

ja mialem taki walek i był bardzo fajny. poza wygladem' ogryzek" jak cholera ale dzialal bardzo dobrze

Napisano
  • Autor

> ja mialem taki walek i był bardzo fajny. poza wygladem' ogryzek" jak cholera ale dzialal bardzo

> dobrze

przy czym to miałeś i co z silnikiem było dłubane? jaki koszt może być na priv ok.gif

Napisano

> Potrzebuje namiar do heinricha, co mozecie powiedzieć o jego wałkach? porownanie do czegoś itd

> bardzo byłbym wdziezczny za kontakt do niego i opinie o jego wałkach głownie do 8v ale inne

> tez moga być

ja mam walek od H i dziala dobrze smile.gif juz 4rok smile.gif

Napisano

> przy czym to miałeś i co z silnikiem było dłubane? jaki koszt może być na priv

kosztowalo mnie to jakies 500(2 lata temu)nie wiem jak teraz.

silnik 1.1 obrobiona głowica, duza przepustnica 75hp.

działał fajnie. z heinrihem est fajna opcja bo mówisz panu co masz nadłubane, do czego to ma byc a on zrobi do tego wałek i bedzie działał.

Napisano

co do aktualnej ceny to nie mam informacji.

pewnie zrobi i 16 zadzwon zapytaj

Napisano

Miałem i pozytywnie wspominam.

Mimo słabego (wizualnie) wykonania działał bardzo dobrze.

20 tysi w sumie zrobiłem i nie bylo sladow zuzycia.

Nie pamietam nawet ile kosztował (wysłalem swój walek do napawania) ale i tak bylo chyba z trzy razy taniej niż catcams

Napisano

> tez moga być

jaaa, melon373 miales taki w 1,1 i ponoc wyslo ci 90 kucy ...

wykres

temat

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.