Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wersje Sport - problem z progami

Featured Replies

Napisano

Na progach (spojlerach) w nadkolu patrząc od frontu , widać już niewielkie ślady "szlifowania" przez drobne kamyki. Możecie sprawdzić w swoich wozach hmm.gif

Napisano

dla tego progi mam oklejone folia, raz na rok ja zmieniam bo obrywa dosc mocno, ale za to lakier na progach jest caly zlosnik.gif

Napisano

> Na progach (spojlerach) w nadkolu patrząc od frontu , widać już niewielkie ślady "szlifowania"

> przez drobne kamyki. Możecie sprawdzić w swoich wozach

Po ostatnim myciu zauważyłem, że mam to samo. crazy.gif

Napisano
  • Autor

> Po ostatnim myciu zauważyłem, że mam to samo.

Czyli, za radą Optkiego cza foliować oslabiony.gif

Napisano

> dla tego progi mam oklejone folia, raz na rok ja zmieniam bo obrywa dosc mocno, ale za to lakier na

> progach jest caly

Strzel jakies foto i pokaz jak masz to obklejone smile.gif

Napisano

> Strzel jakies foto i pokaz jak masz to obklejone

bez przesady panowie....foto foli mam robic? zlosnik.gif normalnie oklejone jest, folia typowa na progi i kar. aut, kolor matowy, po oklejeniu wyglada jak fabrycznie zabezpieczony element, duzym plusem jest to ze sciaga sie idealnie, nie zostawia ani grama kleju

folia

mozna tez kupic folie 3M, ceny od 140zl

Napisano

> folia

Też kupiłem tą folię, później znalazłem taką samą za 50% ceny w dziale do ekranów LCD mlot.gif

Napisano

> Też kupiłem tą folię, później znalazłem taką samą za 50% ceny w dziale do ekranów LCD

jesli zostawia klej na aucie to kij z taka folia, i lepiej doplacic

Napisano

> bez przesady panowie....foto foli mam robic? normalnie oklejone jest, folia typowa na progi i

> kar. aut, kolor matowy, po oklejeniu wyglada jak fabrycznie zabezpieczony element, duzym

> plusem jest to ze sciaga sie idealnie, nie zostawia ani grama kleju

> folia

> mozna tez kupic folie 3M, ceny od 140zl

dajesz dajesz fote... bez foty sie nie liczy smile.gif

a poważnie - czy ta folie 'naciągasz' na zimno na profil? czy jakoś grzejesz? jak się toto układa na tych wszystkich załamaniach?

(ja, po ostatnim taplaniu na wsi, to się w ogóle zastanawiam nad oklejeniem auta do połowy wysokości wink.gif - albo po prostu obije go blacha ryflowana tak jak kumpel swojego Patrola biglaugh.gif )

Napisano

> a poważnie - czy ta folie 'naciągasz' na zimno na profil? czy jakoś grzejesz? jak się toto układa

> na tych wszystkich załamaniach?

generalnie po nalozeniu powinno sie folie pogrzac zeby ladnie sie klej rozszedl, ale mozesz nawet tego zupelnie nie robic, slonce zalatwi to za Ciebie zeby.GIF

folia bardzo ladnie sie naklada, trzeba co prawda pare kawalkow zepsuc zeby nauczyc sie ladnie nakladac ale pozniej to juz git wychodzi zlosnik.gif

Napisano

> folia bardzo ladnie sie naklada, trzeba co prawda pare kawalkow zepsuc zeby nauczyc sie ladnie

> nakladac ale pozniej to juz git wychodzi

A gdzie to dokładnie naklejasz w jakim to ksztaŁcie?

Napisano

> A gdzie to dokładnie naklejasz w jakim to ksztaŁcie?

oklejam miejsca gdzie z racji na szerokie kola syf wali po nadwoziu, czyli progi, kawalek dolnej czesci blotnika przedniego, kawalek dolnej czesci przednich drzwi i doly tylnych drzwi

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.