Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zestaw głośnomówiący w lusterku wstecznym

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie... ktoś miał z czymś takim do czynienia - np. coś w ten deseń? (akurat ten jest drogi ale to tylko przykładowa aukcja)

Sprawdza się to? Jak z jakością dźwięku, baterią i tak dalej.

Bo wydaje mi się to ciekawą opcją na gadania przez telefon w aucie zlosnik.gif

Napisano

> Jak w temacie... ktoś miał z czymś takim do czynienia - np. coś w ten deseń? (akurat ten jest

> drogi ale to tylko przykładowa aukcja)

> Sprawdza się to? Jak z jakością dźwięku, baterią i tak dalej.

> Bo wydaje mi się to ciekawą opcją na gadania przez telefon w aucie

pomysł może i ciekawy ale mnie zastanawia inna rzecz - jak z solidnoscią montażu tego lusterka na tych zaczepach? Mialem kiedys panoramiczne lusterko z takim mocowaniem i wywalilem je po kilku dniach - co wieksza dziura to potrafilo spaść.

Napisano

> Jak w temacie... ktoś miał z czymś takim do czynienia - np. coś w ten deseń? (akurat ten jest

A uważasz, że podobny sprzęt za jeszcze mniejszą kasę będzie solidnie wykonany i równocześnie, co najważniejsze, dawał dobrą jakość dzwięku?

Bo nawet ten za $90 to jakiś chiński noname. A tyle mniej więcej kosztuje porządny, firmowy zestaw HF bez bajerów typu lusterko.

Napisano

> Trochę rozjechana z rzeczywistością

smile.gifsmile.gifsmile.gif Rzeczywiscie smile.gif Jezeli ta nawigacja jest tak dobrajak na tym "zdjeciu" to moze lepiej tego nie kupowac.

Napisano

To to nie lepiej kupić Nokie albo Parota za 250-300 zł i załażyć za 150 zł? Masz wtedy bez komplikacyjny zestaw zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> A uważasz, że podobny sprzęt za jeszcze mniejszą kasę będzie solidnie wykonany i równocześnie, co

> najważniejsze, dawał dobrą jakość dzwięku?

> Bo nawet ten za $90 to jakiś chiński noname. A tyle mniej więcej kosztuje porządny, firmowy zestaw

> HF bez bajerów typu lusterko.

Nie uważam ponieważ nie miałem nigdy z czymś takim do czynienia - dlatego też założyłem ten wątek. Wysoka cena nie zawsze idzie z dobrą jakością i jednocześnie niska cena nie musi oznaczać, że coś nadaje się tylko do kosza.

Napisano

> Nie uważam ponieważ nie miałem nigdy z czymś takim do czynienia - dlatego też założyłem ten wątek.

> Wysoka cena nie zawsze idzie z dobrą jakością i jednocześnie niska cena nie musi oznaczać, że

> coś nadaje się tylko do kosza.

To rzuć okiem na allegro, zobacz ile kosztuje porządny, firmowy zestaw i wybierz taki na swoją kieszeń.

Chiński shit o nazwie "Bluetooth" to proszenie się o kłopoty.

Pozostaje jeszcze kwestia tego jak często i długo używasz telefonu w aucie. Jeśli tylko okazjonalnie kup zwykłą słuchawkę BT.

Napisano

Kilka dni temu kolega mi pokazywał taki wynalazek, tylko miał jeszcze nie zainstalowany.

Dwie uwagi: po pierwsze wyświetlacz w tym lusterku jest słaby, kiepsko widać cyferki. Więc nie wiem na ile bezpieczne będzie wpatrywanie się w to lusterko aby zobaczyć kto dzwoni.

I druga sprawa - kwestia ile rozmawiasz. Jak dużo to jakoś sobie nie mogę wyobrazić ergonomii przy korzystaniu - ciągle podniesiona ręka aby wyszukać kontakt, odebrać, podgłośnić no.gif

Napisano

kup sobie toooo wyswietlacz powies przy lusterku normalnie widac i korzysta z ksiazki telefonu , wyswietla nazwisko albo numer telefonu.

Napisano

> kup sobie toooo wyswietlacz powies przy lusterku normalnie widac i korzysta z ksiazki telefonu ,

> wyswietla nazwisko albo numer telefonu.

A jak jest z parowaniem tego z kilkoma telefonami? Bo uniakiem z żoną jeździmy na zmianę i dobrze by było, żeby obydwa telefony mogły z tym działać. Czy jeżeli go sparuję z dwoma telefonami (jeżeli na to pozwala), to jakoś pyta, z którym ma się połączyć, gdy wsiądziemy do samochodu z dwoma telefonami, czy złapie "który pierwszy ten lepszy"?

Napisano

> A jak jest z parowaniem tego z kilkoma telefonami? Bo uniakiem z żoną jeździmy na zmianę i dobrze

> by było, żeby obydwa telefony mogły z tym działać. Czy jeżeli go sparuję z dwoma telefonami

> (jeżeli na to pozwala), to jakoś pyta, z którym ma się połączyć, gdy wsiądziemy do samochodu z

> dwoma telefonami, czy złapie "który pierwszy ten lepszy"?

zestaw może być sparowany z wieloma telefonami z tym że nie ma piorytetów który pierwszy , jak są dwa telefony sparowane to podepnie tego "silniejszego" . Niestety jeden telefon musi miec wył. BT . przy wsiadaniu do samochdu.

Napisano

> zestaw może być sparowany z wieloma telefonami z tym że nie ma piorytetów który pierwszy , jak są

> dwa telefony sparowane to podepnie tego "silniejszego" . Niestety jeden telefon musi miec wył.

> BT . przy wsiadaniu do samochdu.

OK, dzięki, to jest jakieś rozwiązanie. Ale coś mi przyszło do głowy, przecież w aparatach mogę ustawić wymóg zatwierdzania połączenia BT i wtedy zatwierdzę je tylko jednemu - kierowcy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.