Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie tarcze i klocki do sc

Featured Replies

Napisano

Co polecacie? tak zeby 1,4 dobrze hamowalo...

Nie chce zadnych zaciskow/tarcz z pandy punto czy czegos innego 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Co polecacie? tak zeby 1,4 dobrze hamowalo...

> Nie chce zadnych zaciskow/tarcz z pandy punto czy czegos innego

zimmerman i ebc green

ale i tak lepsze bede wentyle

Napisano

> Co polecacie? tak zeby 1,4 dobrze hamowalo...

> Nie chce zadnych zaciskow/tarcz z pandy punto czy czegos innego

do takiego silnika już dawno powinieneś mieć wstawione 240mm wentylowane, takie moje zdanie

Napisano

Szybkie podłączenie: jakaś opinia na temat tarcz Sparco nacinanych i nawiercanych.

Napisano

> do takiego silnika już dawno powinieneś mieć wstawione 240mm wentylowane, takie moje zdanie

bzdury piszesz zlosnik.gif

mam brombo nacinane + ebc greenstuf + dobry płyn 4,0 (castroll) i hamuje tak ze mozna sie zrzygac zlosnik.gif tył seria... 3 godziny upalania podczas strojenia-czyli jazda do 170-180 i hamowanie i daje to rada jak cholera ok.gif

Napisano

> bzdury piszesz

> mam brombo nacinane + ebc greenstuf + dobry płyn 4,0 (castroll) i hamuje tak ze mozna sie zrzygac

> tył seria... 3 godziny upalania podczas strojenia-czyli jazda do 170-180 i hamowanie i daje to

> rada jak cholera

prawde piszesz ale pamiętaj, że jak zacznie upalać po zakrętach to skończą się po kilku dohamowaniach, też tak latałem od samego początku, na prostej nigdy problemu nie było z odhamowaniami z dużych prędkości (w zasadzie 3-4 z 200km/h i dopiero było czuć że jest gorzej ale u mnie trochę szybciej się napędzał niż "seria") tarcze świeciły a auto dalej hamowało dosyć mocno. IMO wymienic na wentyle + nowe przewody z dobrym płynem i wystarczy nawet na kręcołki.

Jak by chciał iść po bandzie to 4-o tłoczkowe zasadzić z f coupe zlosnik.gif

Napisano

> prawde piszesz ale pamiętaj, że jak zacznie upalać po zakrętach to skończą się po kilku

> dohamowaniach, też tak latałem od samego początku, na prostej nigdy problemu nie było z

> odhamowaniami z dużych prędkości (w zasadzie 3-4 z 200km/h i dopiero było czuć że jest gorzej

> ale u mnie trochę szybciej się napędzał niż "seria") tarcze świeciły a auto dalej hamowało

> dosyć mocno. IMO wymienic na wentyle + nowe przewody z dobrym płynem i wystarczy nawet na

> kręcołki.

> Jak by chciał iść po bandzie to 4-o tłoczkowe zasadzić z f coupe

owszem takie jak piszesz rozwiazanie jest lepsze ale do sportu.... mowiac o seii 1,4 na miasto jest to wywalenie kasy w błoto

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.