Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki motor dla dużego faceta.

Featured Replies

Napisano

JW. przymieżam się do kupna motoru ale nie wiem czego szukać, ofert jest od groma a ja nie wiem co wybrać.

Mam 186 cm wzrostu i 100kg wagi dlatego motor powinien być duży żeby był wygodny.

Rodzaj, marka, moc nie są tak istotne, motor będzie używany od czasu do czasu aby się przejechać więc nie musi to być górna półka, raczej niedrogi tak powiedzmy do 5 tys.

Za młodego jeździłem ogarem ale stał sie za mały bo musiałem siedzieć na miejscu pasażera zlosnik.gif, kumpel miał jawę 350 pojeździłem nią trochę i wielkość była o wiele lepsza.

Tak ze w sumie to będzie pierwszy prawdziwy mój motor, było by dobrze żeby nie był zbyt skomplikowany bo w mojej miejscowości nie ma specjalnie mechaników zajmujących się motorami więc pewnie sam będe musiał ewentualnie w nim grzebać.

Cros raczej odpada myślę że szosowo turystyczny byłby ok, choper czy ścigacz też byłby ok tylko że za te kaska to chyba raczej marne szanse?

Co byście doradili?

Napisano

> JW. przymieżam się do kupna motoru ale nie wiem czego szukać, ofert jest od groma a ja nie wiem co

> wybrać.

> Mam 186 cm wzrostu i 100kg wagi dlatego motor powinien być duży żeby był wygodny.

> Rodzaj, marka, moc nie są tak istotne, motor będzie używany od czasu do czasu aby się przejechać

> więc nie musi to być górna półka, raczej niedrogi tak powiedzmy do 5 tys.

> Za młodego jeździłem ogarem ale stał sie za mały bo musiałem siedzieć na miejscu pasażera , kumpel

> miał jawę 350 pojeździłem nią trochę i wielkość była o wiele lepsza.

> Tak ze w sumie to będzie pierwszy prawdziwy mój motor, było by dobrze żeby nie był zbyt

> skomplikowany bo w mojej miejscowości nie ma specjalnie mechaników zajmujących się motorami

> więc pewnie sam będe musiał ewentualnie w nim grzebać.

> Cros raczej odpada myślę że szosowo turystyczny byłby ok, choper czy ścigacz też byłby ok tylko że

> za te kaska to chyba raczej marne szanse?

> Co byście doradili?

Honda CB500:) Tania, ładna, bezawaryjna, na pierwszy motocykl idealna:) Ja mam 183cm wzrostu i jest dobrze więc u ciebie też tak będzie. Coffin z tego forum sprzedaje swoją CB więc możesz z nim pogadać:) Często tu zagląda i pewnie zaraz się odezwie:)

Napisano

> Honda CB500:) Tania, ładna, bezawaryjna, na pierwszy motocykl idealna:) Ja mam 183cm wzrostu i jest

> dobrze więc u ciebie też tak będzie. Coffin z tego forum sprzedaje swoją CB więc możesz z nim

> pogadać:) Często tu zagląda i pewnie zaraz się odezwie:)

Już? blush.gif

Napisano

>. Coffin z tego forum sprzedaje swoją CB więc możesz z nim

Z tym że chyba nie trak tanio...

Quote:

raczej niedrogi tak powiedzmy do 5 tys

Napisano

> Już?

Też się zdziwiłem, ale o tym juz mówiliśmy w innym temacie, nie chce mi się szukać. Wiem że miał mieć kupca, ale nic się nie chwalił czy sprzedał czy nie.

Napisano

> Już?

Kawasaki VN 900 (może byc ciut inny model z inna pojemnoscia.)

Napisano

> Kawasaki VN 900 (może byc ciut inny model z inna pojemnoscia.)

chyba nie ta cena, na allegro wszystkie koło 20tys. o15tys za dużo;p

Napisano
Link do allegro Chłopak z forum CB500 sprzedaje. Cena niska, wygląda ładnie, sprawdziłem jego posty na forum i nigdy nie pisał o jakiś większych problemach więc chyba CB godna polecenia:) Dodaje sakwy, do duży plus przy tej cenie i ma fajną owiewkę. Tylko nie wiem dlaczego ma bak malowany, bo to malowanie było dopiero w 2000r. Zadzwonić i zapytać zawsze można:)
Napisano

> Link do allegro Chłopak z forum CB500 sprzedaje. Cena niska, wygląda ładnie, sprawdziłem jego

> posty na forum i nigdy nie pisał o jakiś większych problemach więc chyba CB godna polecenia:)

> Dodaje sakwy, do duży plus przy tej cenie i ma fajną owiewkę. Tylko nie wiem dlaczego ma bak

> malowany, bo to malowanie było dopiero w 2000r. Zadzwonić i zapytać zawsze można:)

ten przebieg to cos malo realny .... moj hornet z 2007 roku ma juz 8500

Napisano

> ten przebieg to cos malo realny .... moj hornet z 2007 roku ma juz 8500

Ja bym powiedział, że dopiero 8500 wink.gif

W poprzednim sezonie przelatałem 6kkm, jeżdżąc do pracy (2x26km) i trochę dla przyjemnosci po bliskiej okolicy. I to wszsytko w zasadzie przy dobrej pogodzie - przy niepewnej wybierałem 4oo.

W tym sezonie nawinąłem dopiero tysiączek blush.gif

Napisano

> Ja bym powiedział, że dopiero 8500

> W poprzednim sezonie przelatałem 6kkm, jeżdżąc do pracy (2x26km) i trochę dla przyjemnosci po

> bliskiej okolicy. I to wszsytko w zasadzie przy dobrej pogodzie - przy niepewnej wybierałem

> 4oo.

> W tym sezonie nawinąłem dopiero tysiączek

kupilem go w zeszlym roku w sierpniu z przebiegiem 5300 .......

Napisano

A ja myslałem, ze tyle nakreciłes od nowości blush.gif

Napisano

> Honda CB500:) Tania, ładna, bezawaryjna, na pierwszy motocykl idealna:) Ja mam 183cm wzrostu i jest

> dobrze więc u ciebie też tak będzie. Coffin z tego forum sprzedaje swoją CB więc możesz z nim

Już?? Dopiero co kupił...

Napisano

> ten przebieg to cos malo realny .... moj hornet z 2007 roku ma juz 8500

moja CB ma 70 ... z czego ja dwa w miesiąc zrobiłem

Napisano

> Już?? Dopiero co kupił...

kupił ... przypomniał sobie jak to wygląda , i bierze się za CBF600 albo CB600F biglaugh.gif

Napisano

> Z tym że chyba nie trak tanio...

> Quote:

> raczej niedrogi tak powiedzmy do 5 tys

tak tanio a nawet taniej

4350 to cena którą chcę dostać ( zapłaciłem za nią 4250 ) i dołożyłem z 200zł ...

4000 już miałem propozycje

sprzedaje bo chce jednak 4cyl rzędówkę oink.gif

ale nie wiem czy chce ją ogłaszać na AK , to jest 14 letnie moto z 70 tyś. km przebiegu ... po co ma ktoś później do mnie jakieś ALE .... icon_rolleyes.gif szczególnie że ...

Napisano

ja mam 178 i 95 kg ...

spokojnie daje rade na CB500

gabarytowo jest duża , napewno wygodniejsza od Suzuki GS500

no i wygląda jak prawdziwy motocykl

do 5 tyś. spokojnie kupisz coś z lat 94-97 trzymającego się kupy

ja mam do sprzedania za 4350 z 96r. w pełni sprawny , opona tył do wymiany , przegląd techn wychodzi na dniach

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.