Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podwyższony lewarek biegów a dźwignia ręcznego

Featured Replies

Napisano

Ręczny rzecz jasna oryginalny, na linkach. Jakie rozwiązanie zastosowaliście w swoich CC / SC tak aby nie kaleczyć łapy przy każdym użyciu ręcznego o obudowę lewarka? Pytanie do rajdowców smile.gif

Napisano

> Ręczny rzecz jasna oryginalny, na linkach. Jakie rozwiązanie zastosowaliście w swoich CC / SC tak

> aby nie kaleczyć łapy przy każdym użyciu ręcznego o obudowę lewarka? Pytanie do rajdowców

dospawana wajcha do recznego. nie dosc ze reczny pod ręka koło lewarka, to po przerobieniu zapadki na guzik masz lepszy reczny. bo mocniej pociagniesz.

0009.jpg

po jakims czasie jeszcze wydłuzyłem tą wajche ale fotek nie mam

Napisano
  • Autor

> dospawana wajcha do recznego. nie dosc ze reczny pod ręka koło lewarka, to po przerobieniu zapadki

> na guzik masz lepszy reczny. bo mocniej pociagniesz.

> po jakims czasie jeszcze wydłuzyłem tą wajche ale fotek nie mam

Czuczu, jakieś foty z bliska? cool.gif

Napisano

> Czuczu, jakieś foty z bliska?

do nowego własciciela mojego auta trzeba o foto siedzi tu

Napisano

Panowie Tiger stoi w Wawie bo ma strojony silnik. Jak tylko wróci to wam podeśle foty ręcznego wink.gif

Napisano

> Panowie Tiger stoi w Wawie bo ma strojony silnik. Jak tylko wróci to wam podeśle foty ręcznego

no i super dziek ize sie odezwales

Napisano

Ja mam tak u siebie, ucięta jest seryjna dźwinia, na nią nałożona jest rurka calowa, wygięta i na tym gąbka z kierownicy rowerowej..zapadki brak...

Jak za drugim pociagnięciem ręcznego zdarłem sobie naskórek z kciuka do samej kości od razu to zrobiłem, pomysł podsunął mi PetePolo, bo ma bardzo podobnie w swojej rajdówce zrobione...

283753690-s6.jpg

283753690-inboxdk6.jpg

post-54191-1435250805887_thumb.jpg

Napisano

> Ja mam tak u siebie, ucięta jest seryjna dźwinia, na nią nałożona jest rurka calowa, wygięta i na

> tym gąbka z kierownicy rowerowej..zapadki brak...

i to u was przechodzi bk ??

Bo u nas bez zapadki nie nada

Napisano

> i to u was przechodzi bk ??

> Bo u nas bez zapadki nie nada

tak, od 3 lat przechodzi...zablokuje ręczny, tylko musze palec wsadzić i popchnąc zapadkę... i stoi.. zlosnik.gif

Napisano

> tylko musze palec wsadzić i popchnąc (...) i stoi..

Maćku... znowu chwalisz się wokoło. nie musimy słuchać tego kolejny raz, że "tam" nie boli albo że tak lubisz "i stoi". Wierzę na słowo. grinser006.gif

Co do lewarka to Dexter ma to wzorowo zrobione. Jeździłem w jednym takim seju, gdzie wajcha była pociągnięta mocno po prawej od koszyka i w górę po desce. Kierowca po zaciągnięciu i puszczeniu "łapy" wali pilota w kolano.

Napisano

> Maćku... znowu chwalisz się wokoło. nie musimy słuchać tego kolejny raz, że "tam" nie boli albo że

> tak lubisz "i stoi". Wierzę na słowo.

> Co do lewarka to Dexter ma to wzorowo zrobione. Jeździłem w jednym takim seju, gdzie wajcha była

> pociągnięta mocno po prawej od koszyka i w górę po desce. Kierowca po zaciągnięciu i

> puszczeniu "łapy" wali pilota w kolano.

miszczu ja miałem podobnie ale pilota po nogach nie biłem a prawie 2 metry miał i nogi bynajmniej nie jak u karzełka

Napisano

> miszczu ja miałem podobnie ale pilota po nogach nie biłem a prawie 2 metry miał i nogi bynajmniej

> nie jak u karzełka

koszykarzem nie jestem, 182cm wzrostu, ale nie lubię trzymać kolan ciasno bo mnie uwiera. "W robocie" mam mieć wygodnie, kierowca nie powinien mi niczym przeszkadzać ani ja jemu. Pilota też da się rozproszyć i wtedy dopiero jest bida.

Napisano

> koszykarzem nie jestem, 182cm wzrostu, ale nie lubię trzymać kolan ciasno bo mnie uwiera. "W

> robocie" mam mieć wygodnie, kierowca nie powinien mi niczym przeszkadzać ani ja jemu. Pilota

> też da się rozproszyć i wtedy dopiero jest bida.

mozliwe. Widziałęs jak w moim sc jest lewarek puszczony ? tam nie uwiera

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.