Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trudno zamykające się drzwi

Featured Replies

Napisano

Wróciłem z OZU i zepsuły się drzwi w autku passed_out.gif

Żeby zamknąć drzwi pasażera, trzeba nieźle pier...nąć. Odległość pomiędzy drzwiami a słupkiem z przednią szybą dość mała się zrobiła. Co może być tego przyczyną? W nic nie uderzałem, na drzwiach nie wieszałem się. Tak samo z siebie. Czyżby zręcznościówka zaszkodziła Uniakowi ?

Napisano

czy rama drzwi wystaje przy dachu wyżej? czy jest większa szpara między drzwiami przednimi i tylnymi? odchodzą drzwi od progu?

moze przestawiło się w jakiś niewytłumaczalny sposób ucho zamka na słupku i drzwi są 'podnoszone' przy zamykaniu

pooglądaj i daj znać co zauważyłeś

nie wierzę, że tak Ci się auto pokrzywiło od paru zakrętów smirk.gif looz, takie zgnite nie jest

Napisano
  • Autor

> czy rama drzwi wystaje przy dachu wyżej? czy jest większa szpara między drzwiami przednimi i

> tylnymi? odchodzą drzwi od progu?

> moze przestawiło się w jakiś niewytłumaczalny sposób ucho zamka na słupku i drzwi są 'podnoszone'

> przy zamykaniu

> pooglądaj i daj znać co zauważyłeś

Jutro dokładniej obejrzę, pomierzę, może jakąś fotkę zrobię.

> nie wierzę, że tak Ci się auto pokrzywiło od paru zakrętów looz, takie zgnite nie jest

Nie no - to był żart wink.gif

Napisano

Zobacz na tym bolcu co jest przykręcony do słupka czy jest na nim plastik czarny, on się lubi wycierać albo w ogóle pitnąć w kosmos i pozniej trzeba drzwi z buta zamykać smile.gif

Napisano

> Zobacz na tym bolcu co jest przykręcony do słupka czy jest na nim plastik czarny, on się lubi

> wycierać albo w ogóle pitnąć w kosmos i pozniej trzeba drzwi z buta zamykać

A u mnie na nim nigdy nie było żadnego plastiku i drzwi sie ładnie zamykają. Ten bolec się elegancko reguluje i można sobie tak ustawić, żeby nie trzeba było trzaskać.

Napisano

> A u mnie na nim nigdy nie było żadnego plastiku i drzwi sie ładnie zamykają. Ten bolec się

> elegancko reguluje i można sobie tak ustawić, żeby nie trzeba było trzaskać.

wiem, w każdym samochodzie albo jest regulowany zamek albo bolec smile.gif

Napisano

> wiem, w każdym samochodzie albo jest regulowany zamek albo bolec

Domyslam się, ale nie każdy to wie więc napisałem tak bardziej ogólnie ok.gif a że padło akurat na Twój post icon_rolleyes.gif sorry blagam.gif

Napisano
  • Autor

> Zobacz na tym bolcu co jest przykręcony do słupka czy jest na nim plastik czarny, on się lubi

> wycierać albo w ogóle pitnąć w kosmos i pozniej trzeba drzwi z buta zamykać

Plastik na bolcu jest, ale cała część przykręcona do słupka lata - cosik się poluzowało. Jutro na spokojnie podreguluję sobie to ustrojstwo.

Dzięki za rady

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.