Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Parująca tylna prawa lampa.

Featured Replies

Napisano

Czy macie jakiś sposób na uszczelnienie tylnych parujących lamp, na szkle mam aż krople wody od środka. Pozdrawiam

Napisano

Trza by zacząc od zlokalizowania nieszczelnosci. Na poczatek oblukaj ta piankowa uszczelkę przyklejona do kasty. Jesli po całym obwodzie jest odcisk lampy, to raczej nie wina uszczelki. Warto jednak dodatkowo uszczelnic silikonem. Potem to juz kwestia samej lampy...

Napisano

Moja lampa zaparowała jak w bagażniku pokazała się woda... Sprawdź czy w kole nie masz wody... Jak usunąłem wodę, wysuszyłem bagażnik i mam spokój.

Napisano

ta uszczelka oslania obwod lampy miedzy buda, a lampa.

a czy listwa z zarowkami przykrecana do lampy zamyka hermetycznie lampe?

cos mi sie zdaje, ze nie, a wiec cala wilgoc, ktora jest pod tylnymi boczkami i od strony zamka moze leciec wtedy do tylnej lampy.

tak sie zastanawiam, czy nie skrapla sie wtedy, gdy klosz lampy jest nieszczelny i przez niego cyrkuluje powietrze z tylnego pasa...

Napisano

> Czy macie jakiś sposób na uszczelnienie tylnych parujących lamp, na szkle mam aż krople wody od

> środka. Pozdrawiam

znajdz nie szczelnosc (moze jest gdzies pekniecie) i silikonem i powinno działac smile.gif

Napisano

Lampa carello czy lex?

W jednym i drugim wypadku woda właziła mi po porządnym myciu albo po myjce bezdotykowej.

W lexach uszczelkami oprawek żarówek-w porównaniu do carello są 2 mm cieńsze,w carello-wiek uszczelek robił swoje.

Zobacz czy gąbka owijająca wiązkę idącą do lampy nie jest mokra.

Napisano
  • Autor

Lampy carello czerwone, wodę w bagażniku miałem, a uszczelki pewnie seria od nowości 98r. i pewnie sparciały. Wymienie je przez weekend i napisze, klosze nie są pęknięte.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.