Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomęczę ponownie - Vectra do oceny

Featured Replies

Napisano

Znów temat przed zakupowy - Opel Vectra C.

Byłem wczoraj, oglądałem, ciekawy jestem czy koledzy mi coś pokażą, czego nie zauważyłem

Vectra C

Napisano

> Znów temat przed zakupowy - Opel Vectra C.

> Byłem wczoraj, oglądałem, ciekawy jestem czy koledzy mi coś pokażą, czego nie zauważyłem

> Vectra C

Jest ku temu wlasciwy kacik - chcialbym niesmialo zauwazyc biglaugh.gif

Co do tematu - felgi sa z przedliftowej wersji. Dziwi tez brak elektryki w tylnych szybach w dosc bogatej wersji. Aha, i co to jest - szyby solar niewiem.gif?

Co do reszty - na tych zdjeciach nic nie widac wink.gif

Napisano
  • Autor

> Jest ku temu wlasciwy kacik - chcialbym niesmialo zauwazyc

kącik oceniaczy i specjalistów? zlosnik.gif gdzie? blush.gif

> Co do tematu - felgi sa z przedliftowej wersji. Dziwi tez brak elektryki w tylnych szybach w dosc

> bogatej wersji. Aha, i co to jest - szyby solar ?

elektryka chyba była z tyłu..nie pamiętam, o felgach właściciel mówił, że dokupił - na stali jest zima, szyby...nie mam pojęcia zlosnik.gif

> Co do reszty - na tych zdjeciach nic nie widac

jak zwykle zlosnik.gif

Napisano

> kącik oceniaczy i specjalistów? gdzie?

Chyba raczej "Loża szyderców" hehe.gif

Napisano

> kącik oceniaczy i specjalistów? gdzie?

Na Oplu biglaugh.gif

> elektryka chyba była z tyłu..nie pamiętam,

Jezeli byla z tylu, to dziwne, bo z przodu nie masz przelacznika na szyby tylne.

> o felgach właściciel mówił, że dokupił - na stali jest zima

ok.gif

Ale ogolnie GM mnie rozwala - dwustrefowa klimatyzacja, navi w radiu, a na stalowych felgach i bez calej masy innych bajerow no.gif

> jak zwykle

Od razu Ci moge powiedziec, ze zderzaki maja inny odcien, ale to norma. Martwilbym sie, jakby mialy identyczny odcien biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> Na Oplu

> Jezeli byla z tylu, to dziwne, bo z przodu nie masz przelacznika na szyby tylne.

zweryfikuje to jeszcze ok.gif

> Ale ogolnie GM mnie rozwala - dwustrefowa klimatyzacja, navi w radiu, a na stalowych felgach i bez

> calej masy innych bajerow

> Od razu Ci moge powiedziec, ze zderzaki maja inny odcien, ale to norma. Martwilbym sie, jakby mialy

> identyczny odcien

plastiś fantastiś zawsze ma inny odcień - zwłaszcza przy srebrnym i podobnych kolorach ok.gif

Napisano

> zweryfikuje to jeszcze

> plastiś fantastiś zawsze ma inny odcień - zwłaszcza przy srebrnym i podobnych kolorach

Znam jedna Vectre, ktora ma identyczny odcien - ale auto nie wyjechalo tak z fabryki, a chlopka troche czasu lakier dobieral biglaugh.gif

Napisano

> Ale ogolnie GM mnie rozwala - dwustrefowa klimatyzacja, navi w radiu, a na stalowych felgach i bez

> calej masy innych bajerow

> Od razu Ci moge powiedziec, ze zderzaki maja inny odcien, ale to norma. Martwilbym sie, jakby mialy

> identyczny odcien

Widocznie ktos kupil golasa i doposazyl w to co bylo mu potrzebne. Niemcy nie lubia placic za cos co nie jest im potzrebne dlatego wychodza pozniej takie dziwne kofiguracje. My za to jestesmy przyzwyczajeni do Full wypasow. Tylko dziwne w salonach sprzedaja sie prawie same golasy.

Napisano

Ogladales auto i chcesz zebysmy po zdjeciach lepiej je ocenili niz Ty na zywo. Chyba niema na to szans. Geralnie mnie jedynie sie opis tego auta nie podba zbyt podkoloryzowany.

Napisano
  • Autor

> Ogladales auto i chcesz zebysmy po zdjeciach lepiej je ocenili niz Ty na zywo. Chyba niema na to

> szans. Geralnie mnie jedynie sie opis tego auta nie podba zbyt podkoloryzowany.

Liczę na to, że być może ktoś zwróci uwagę na coś, czego ja nie zauważyłem albo po prostu nie znam modelu na tyle dobrze, by stwierdzić, że coś nie gra. Pierwsza sprawa - wiedziałem, że felgi były dokupione, ale dopiero tutaj się dowiedziałem, że pochodzą z modelu sprzed liftu. I tyle - nie doszukuj się czegoś, czego nie ma zlosnik.gif

Napisano

> Widocznie ktos kupil golasa i doposazyl w to co bylo mu potrzebne. Niemcy nie lubia placic za cos

> co nie jest im potzrebne dlatego wychodza pozniej takie dziwne kofiguracje.

Mozliwe. Ale spojrzalem na ogloszenia, i to jest norma wink.gif.

> My za to jestesmy przyzwyczajeni do Full wypasow. Tylko dziwne w salonach sprzedaja sie prawie same golasy.

biglaugh.gif

Ja mam semi full wypas rotfl.gif

Napisano

Skoro ten samochód sprowadzony do polski pod koniec 2009 i przejechał 5 tyś km po Polsce to czemu numery rejestracyjne z maja 2010? Ktoś się najeździł pół roku i sprzedał następnemu i nowy kupiec zarejestrował i sprzedaje grinser006.gif

Napisano

> Znów temat przed zakupowy - Opel Vectra C.

> Byłem wczoraj, oglądałem, ciekawy jestem czy koledzy mi coś pokażą, czego nie zauważyłem

> Vectra C

Jak widzę 3-4 letnią VC w dieslu za 30parę tysięcy na myśl przychodzi mi tylko jedno. Cena typowa dla innych poniemieckich flotówek z "pakietem startowym", czyli lśniącym lakierem, wypraną tapicerką, cofniętym licznikiem, dwumasem do wymiany, nie działającymi klapami kolektora, turbiną dobiegającą końca swojego żywota. Krajowy odpowiednik kosztowałby 6-10 tys. więcej. Niemcy dobrych aut nie pozbywają się za grosze.

Napisano
  • Autor

> Skoro ten samochód sprowadzony do polski pod koniec 2009 i przejechał 5 tyś km po Polsce to czemu

> numery rejestracyjne z maja 2010? Ktoś się najeździł pół roku i sprzedał następnemu i nowy

> kupiec zarejestrował i sprzedaje

Nie do końca tak, ale faktycznie rejestrowana w PL dopiero w kwietniu (moja megana kupiona w marcu ma zbliżony numer, a dostałem po znajomości zlosnik.gif z lekkim wyprzedzeniem - przyniesiony z piwnicy wink.gif). Sprowadzony został przez tą firmę i jest na nich zarejestrowany. Czyli w PL ma faktycznie jednego właściciela. Pytanie teraz, co działo się z nim od 12.2009 do 04.2010? zlosnik.gif Przez ten czas jeździli na niemieckich blachach czy klepali go? Mam podejrzenie, że to drugie, bo mimo, że nie widzę nic na zewnątrz (a wczoraj podczas oględzin nie miałem akurat czujnika lakieru) to zastanawia mnie tylna prawa strona. Dopatrzyłem się, że prawy wahacz tylny jest jakby obtarty, przeszlifowany lekko, a po otwarciu schowka w bagażniku po tej stronie poczułem zapach...lakieru zlosnik.gif. Pytanie teraz jak to mocno dostało?....Jeżeli znajomy, który szuka takiego auta i ze mną je oglądał nie skreśli tego egzemplarza, to ewentualny zakup będzie dopiero po sprawdzeniu geometrii i badaniu czujnikiem lakieru. Na badanie w stacji sprzedający wyraża zgodę....gdyby było to klepane z przystanku raczej by nie tracił czasu hmm.gif chociaż kto go tam wie zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Jak widzę 3-4 letnią VC w dieslu za 30parę tysięcy na myśl przychodzi mi tylko jedno. Cena typowa

> dla innych poniemieckich flotówek z "pakietem startowym", czyli lśniącym lakierem, wypraną

> tapicerką, cofniętym licznikiem, dwumasem do wymiany, nie działającymi klapami kolektora,

> turbiną dobiegającą końca swojego żywota. Krajowy odpowiednik kosztowałby 6-10 tys. więcej.

> Niemcy dobrych aut nie pozbywają się za grosze.

Niby jest książka serwisowa i nie wygląda na chińską zlosnik.gif. Silnik po rozruchu pracuje wręcz wzorowo - cicho, równo, odpalił od dotknięcia. Ale oczywiście może być sporo prawdy w tym co piszesz.

Napisano

> chociaż kto go tam wie

Wlaśnie zlosnik.gif

Ta ilość właścicieli, średnio jeden na rok w nowym samochodzie to już daje do myślenia zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.