Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lotos... a tu cisza...

Featured Replies

Napisano

Furę Kuzaja widzieli? Dziwna jakaś... na 3 kołach zlosnik.gif

3mam kciuki za Kuchara ok.gif

Napisano

> Furę Kuzaja widzieli? Dziwna jakaś... na 3 kołach

> 3mam kciuki za Kuchara

Cholera, byłeś szybszy o 14 sek... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Furę Kuzaja widzieli? Dziwna jakaś... na 3 kołach

Leszek "Daleko poza drogą" Kuzaj jak zwykle pokazał na co go stać... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif Dzwon na testowym ... żenua trochę... oslabiony.gifoslabiony.gifoslabiony.gif No ale niech serwis odbudowuje szkodziarę i zobaczymy jak sobie Lechu na szutrach poradzi i czy gdzieś jeszcze wydzwoni... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

Miałem iść pooglądać i porobić foty ale jakoś..... niewiem.gif ....nie wyszło oslabiony.gif

Napisano

ja jestem ciekaw czy QHR utrzyma formę z elmotu, no i jak spisze się jeszcze raz fiesta sołka.

a kuzaj, dajcie spokoj, dzwonnik z krakowa powrócił no.gif

Napisano
  • Autor

> Cholera, byłeś szybszy o 14 sek...

chociaż tu jestem szybki hehe.gif

Napisano

> Rzeczywiście nietypowa

> klik klik

Przynajmniej o nim mówią... rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano

> Przynajmniej o nim mówią...

mnie najbardziej sie podoba jazda Szeszkina smile.gif

Napisano

A gdzie rajdy można oglądać niewiem.gif

Napisano

> A gdzie rajdy można oglądać

Po wiadomościach sportowych będzie 5 minutowa relacja na TVP1. Później może jakaś relacja na TV4 będzie. Pozostaje czekać na produkcję rsmp.info

Napisano

> A gdzie rajdy można oglądać

www.subaru.pl i tam masz wyniki on line, autoklub.pl, rallyonline.pl

dla chcacego nic trudnego

Napisano

Kajtek idzie bombą, zgarnął punkty za I dzień. Jestem pod wrażeniem czasów, które kręci. Czyżby współpraca z Makinenem przynosiła aż tak dobre efekty??... smile.gifsmile.gifsmile.gif

Jedynie Kuzaj coś próbuje powalczyć z Kajtem, reszta ... szkoda słów.

W RPP Szeszkin idzie jak zły. Świetnie musi wyglądać jego jazda (tempo + RWD). Ja kibicuję oczywiście Zawadzie, co do którego chyba miałem rację... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif Chłopak potrafi napsuć zdecydowanie bardziej doświadczonym kierowcom krwi. I dzień zakończył zwycięstwem 6 oesu. Co prawda widać, że jeszcze nie trzyma swojego tempa, ale rokuje naprawdę dużo... 893goodvibes.gif893goodvibes.gif893goodvibes.gif

Napisano
  • Autor

> Kajtek idzie bombą, zgarnął punkty za I dzień. Jestem pod wrażeniem czasów, które kręci. Czyżby

> współpraca z Makinenem przynosiła aż tak dobre efekty??...

> Jedynie Kuzaj coś próbuje powalczyć z Kajtem, reszta ... szkoda słów.

> W RPP Szeszkin idzie jak zły. Świetnie musi wyglądać jego jazda (tempo + RWD). Ja kibicuję

> oczywiście Zawadzie, co do którego chyba miałem rację... Chłopak potrafi napsuć

> zdecydowanie bardziej doświadczonym kierowcom krwi. I dzień zakończył zwycięstwem 6 oesu. Co

> prawda widać, że jeszcze nie trzyma swojego tempa, ale rokuje naprawdę dużo...

oglądałeś na żywo?

widziałem relację w TVP i... w sumie czego się można spodziewać po TVP...

Napisano

> oglądałeś na żywo?

Nie, niestety nie na żywo. Śledzę to co w necie jest.

> widziałem relację w TVP i... w sumie czego się można spodziewać po TVP...

Ważne, że cokolwiek pokazali. Dla kogoś kto nie śledzi w necie rajdów nawet taka relacja po pierwszy dniu już coś powie. Niestety żyjemy w czasach, w który news o wygranej Lecha zajął więcej niż dwa newsy z rajdów (Lotos i Chorwacja).

Napisano

> Kajtek idzie bombą, zgarnął punkty za I dzień. Jestem pod wrażeniem czasów, które kręci. Czyżby

> współpraca z Makinenem przynosiła aż tak dobre efekty??...

Czy Makinen to nie wiem , ale pamiętam jak kilka lat temu Kajto na magurskim jechał zerówką i wykręcał lepsze czasy od zawodników, była nawet akcja typu "panowie wy się nie ścigacie, wy tylko macie przejechać od startu do mety" Widziałm te przejazdy, widowiskowe i baaaardzo szybkie

Napisano

No to pokazał, że i N'ką można wygrać... 893goodvibes.gif893goodvibes.gif893goodvibes.gif Oby nie powtórzyła się sytuacja z zeszłego roku, że jest to jednorazowy wybryk.

W każdym bądź razie jedynie Leszek "Daleko za drogą" Kuzaj próbował z nim nawiązać walkę i nawet nie wydzwonił... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Boufier też ładnie odrabiał stratę i udało mu się zgarnąć punkty za dzień.

Napisano
  • Autor

> No to pokazał, że i N'ką można wygrać... Oby nie powtórzyła się sytuacja z zeszłego roku, że

> jest to jednorazowy wybryk.

> W każdym bądź razie jedynie Leszek "Daleko za drogą" Kuzaj próbował z nim nawiązać walkę i nawet

> nie wydzwonił...

> Boufier też ładnie odrabiał stratę i udało mu się zgarnąć punkty za dzień.

dobrze dobrze... na elmocie też cisnął ok.gif

mam nadzieję, że TVN Turbo pokarzed przyzwoitą relację

Napisano

> i nawet

> Wydzwonił wydzwonił - niebyłby sobą i zawiódłby kibiców

To, że na shakedownie to oczywiste, ale w trakcie czasówek już nie... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif Raz go tylko trochę wyobracało, ale nie udało mu się drugiej strony rozwalić... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> To, że na shakedownie to oczywiste, ale w trakcie czasówek już nie...

stalem na takim luku, na ktorym wszyscy jechali jednym torem, a Kuzaj musial pojechac swoim - sladem weza zlosnik.gif

> Raz go tylko trochę

> wyobracało, ale nie udało mu się drugiej strony rozwalić...

fuks zlosnik.gif ale nie zycze oczywiscie wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.