Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

centralny zamek itp

Featured Replies

Napisano

słuchajcie muszę kupić wszystkie wkładki razem z kluczykiem i znalazłem coś takiego , do tego chcę założyć centralny zamek i teraz pytanie co należy zrobić żeby działało z tego pilota"scyzoryka" ?

18741212.jpg

Napisano

> wygladaja na Punto II

badziej panda smile.gif

Napisano

> słuchajcie muszę kupić wszystkie wkładki razem z kluczykiem i znalazłem coś takiego , do tego chcę

> założyć centralny zamek i teraz pytanie co należy zrobić żeby działało z tego

> pilota"scyzoryka" ?

CCinek miał u siebie taki zestawik, ale on wkładał do scyzoryka całkiem nową elektronikę bo ta fabryczna nie dała się uruchomić.

Napisano

> CCinek miał u siebie taki zestawik, ale on wkładał do scyzoryka całkiem nową elektronikę bo ta

> fabryczna nie dała się uruchomić.

uu to chyba dużo rzeźby żeby to przełożyc ? ciekawe z czego przekładał że podeszło ??

Napisano

W CC z poduchą pasuje tylko wkładka stacyjki (przekłada się sam bębenek nic więcej).

W SC pasuje wkładka stacyjki (tak samo jak w CC przekładamy tylko bębenek) oraz jedna wkładka do zamka w drzwiach.

Aby działała oryginalna elektronika potrzebowali byśmy cały zestaw czyli kluczyki + bodykomputer. Mi się nie udało zdobyć takiego zestawu i wsadziłem do kluczyka inną elektronikę, jest do dość czasochłonne zadanie ale jest w pełni wykonalne

Napisano
  • Autor

> W CC z poduchą pasuje tylko wkładka stacyjki (przekłada się sam bębenek nic więcej).

> W SC pasuje wkładka stacyjki (tak samo jak w CC przekładamy tylko bębenek) oraz jedna wkładka do

> zamka w drzwiach.

> Aby działała oryginalna elektronika potrzebowali byśmy cały zestaw czyli kluczyki + bodykomputer.

> Mi się nie udało zdobyć takiego zestawu i wsadziłem do kluczyka inną elektronikę, jest do dość

> czasochłonne zadanie ale jest w pełni wykonalne

a jaki zestaw kupiłeś do tego kluczyka, który udało Ci się zmieścić w tym scyzoryku ?? bo jesteśmy na etapie wybierania centralnego z allegro.

Napisano

> a jaki zestaw kupiłeś do tego kluczyka, który udało Ci się zmieścić w tym scyzoryku ?? bo jesteśmy

> na etapie wybierania centralnego z allegro.

Z tego co pamiętam to wtedy podpasował mi najbardziej cyklop czy jakoś tak się nazywał. ale aby elektronika zmieściła się w scyzoryku trzeba go było gdzieniegdzie podciąć + poprzenosić przyciski bo nie pasowały tam gdzie były oryginalnie umieszczone na płytce

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.