Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Głośniki 4X6 szukam

Featured Replies

Napisano

A wiec na allegro znalazlem takie glosniki:

http://www.allegro.pl/item1032637043_daewoo_lanos_3d_00r_glosniki.html -takie mam obecnie zamontowane i nie mozna tego co sie wydobywa nazwac graniem smile.gif

Drugie inne jakie znalazlem,nie wiem czy lepsze niewiem.gif

http://www.allegro.pl/item1036465255_daewoo_lanos_glosniki_tylne_nowe_oryginal.html

http://www.allegro.pl/item1031767854_elipsa_daewoo_lanos_15x10cm_dwudrozna_fakt_car.html

I to wszystko co znalazlem. Zaznaczam ze w zadne Car Audio nie chce sie bawic i nie interesuje mnie zestaw odseparowany tylko szukam czegos co bedzie troche lepiej gralo od tych glosniczkow papierowych z tylu . Z przodu planuje rowniez jak znajde czas wymienic glosniki na jakies 165 i to wszystko co zamierzam robic.Jezde i tak z wlaczonym CB radiem wiec nie widze sensu zabawy w Car Audio. Jakby ktos mial namiar na troche lepsze glosniczki na tyl to bylbym wdzieczny.

Wymiary:

Rozstaw otworów mocujących 85x112mm

Wymiary zewnętrzne 99x148 mm

Głębokość montażowa 54mm

Średnica megnesu 79mm

Wyoskość po zamontowaniu 22mm

Planowalem cos kupic za okolo 100zl kpl no ale chyba nic innego nie ma frown.gif

Napisano

> Zaznaczam ze w zadne Car Audio nie chce sie bawic

To po co Ci w ogóle głośniki?

Nie chcesz audio w samochodzie - żadnych głośników.

Chcesz sensownie grający sprzęt - z tyłu sub albo nic.

Napisano
  • Autor

> To po co Ci w ogóle głośniki?

> Nie chcesz audio w samochodzie - żadnych głośników.

> Chcesz sensownie grający sprzęt - z tyłu sub albo nic.

Czytasz uwaznie??,nie chce zadnego Car audio ani suba bo mi to nie potrzebne tylko glosniki w miare grajace lepsze od fabrycznych.Nie kazdy podnieca sie Car Audio i potrzebuje lubu dubu z tylu ,to dobre dla mlodziezy a ja do niej juz sie nie zaliczam.Jezdze z rodzina i chce czegos co gra w miare czysto a nie Car Audio . Do sluchania i wsluchiwania sie w niuanse muzyki wole sprzet w domu gdzie moge sie skoncentrowac na muzyce w spokoju.To ma grac z tylu w miare czysto.lepiej troche niz te papierowe glosniki,nic wiecej. Jak nic lepszego nie dopasuje to kupie ktores z tych glosnikow, nowe beda graly i tak lepiej jak to co mam z tylu.A z tylu glosniki maja byc zebym mogl puscic nieraz tylko z tylu dzwiek z plyty corce a z przodu normalnie korzystac z CB radia. jak ktos zna cos lepszego co pasuje pod otwory montazowe z tylu to bede wdzieczny jak nie to sie zobaczy.

Napisano

> Czytasz uwaznie??

Myślę, że tak. Jak nie chcesz mieć żadnego audio w car - to po co Ci głośniki?

Napisano
  • Autor

> Myślę, że tak. Jak nie chcesz mieć żadnego audio w car - to po co Ci głośniki?

Mysle ze nie czytasz ze zrozumnieniem,nie zalezy mi poprostu na rewelacyjnych graniu,wzmaku itd ale na glosnikach ktore beda w miare czysto graly bez podniecania sie nad nimi wink.gif . Zreszta opisalem czego szukam wyraznie i prosze o odpowiedzi w temacie bo wiadomo ze glosniki za kolo 100zlkpl zawsze lepiej zagraja niz papierowe jakies za 20zl i tylko o to mi chodzilo ze szukam czegos lepszego od tych papierowych z rozstawem pasujacym pod otwory smile.gif

Napisano
  • Autor

> myślę że te powinny spełnić całkowicie twoje oczekiwania jeśli seryjne były 4x6 to te też powinny

> pasować

> http://www.allegro.pl/item1026707788_blaupunkt_gtx_462_mystic_series_4x6_160w.html

tylko maly szczegol otwory montazowe nie beda pasowac a szukam takich zeby pasowaly smile.gif

Napisano

> tylko maly szczegol otwory montazowe nie beda pasowac a szukam takich zeby pasowaly

wiem ale zawsze można coś pod piłować lub nawiercić nowe otwory bo te głośniki od lanosa co znalazłeś to lipa a te blaupunkty kiedyś miałem i grają naprawdę czysto i ładnie za te pieniądze

twoje linki to te same głośniki tylko cena inna prawdopodobnie masz takie same w swoim aucie jeśli zdecydował byś się a nie to bierz te za 19 zł

ale jeśli twoje nie są oberwane, wysłużone to taka wymiana nie ma sensu

Napisano

> tylko maly szczegol otwory montazowe nie beda pasowac a szukam takich zeby pasowaly

mi sie udalo upchnac tam 13 grinser006.gif ktore sluza tylko pasazerom z tylu i sa podpiete pod radio 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> Ale to nie są 4x6

Bedzie tuning zeby.GIF nie ma lepszych niz papierowe 4x6 zeby.GIF, dwa otwory montazowe pasuja zeby.GIF

Napisano

na przód HERTZ DSK - właśnie założyłem serduszka.gif

z tyłu mam phonocary od katorznika - ale jakby to powiedziec, przy hertzach ich nie słychać, nie mniej grają ładnie i są przydatne, gdy np. tylko pasazerowie chcą sobie słuchac muzy a przód rozmawia np. wink.gifzlosnik.gif

Napisano

> Bedzie tuning nie ma lepszych niz papierowe 4x6 , dwa otwory montazowe pasuja

Też w Cordobie mam z tyłu otwory pod 4x6, ale nie będę nic tam wkładał - wystarczy mi przód (16mm+tweetery) i bas w bagażniku wink.gif

Napisano
  • Autor

> dasz rade, jak nie to zapraszam do w-wy

Glosniki juz mam w domu normalnie szok, w srode wieczorem zamawialem dzisiaj byly w domu ,sprawdzalem w glosnikach pasuja dwa przeciwlegle otwory ,najwyzej troche dotne plastiki i dogne,glosniki graja duzo lepiej niz te standartowe.Pozdro

Napisano
  • Autor

> Glosniki juz mam w domu normalnie szok, w srode wieczorem zamawialem dzisiaj byly w domu

> ,sprawdzalem w glosnikach pasuja dwa przeciwlegle otwory ,najwyzej troche dotne plastiki i

> dogne,glosniki graja duzo lepiej niz te standartowe.Pozdro

Glosniki zamontowane smile.gif plastiki ta elipse pod boczkami wycialem a glosniki przykrecone po przekatnej,graja naprawde ladnie i widac roznice miedzy dwudroznymi a trzydroznymi smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.