Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

nr VIN francuza

Featured Replies

Napisano

..konkretnie to o renault chodzi ...historię serwisową to "od ręki" można dostać w serwisie? - ewentualnie jak i gdzie smile.gif Autko sprowadzone z francji. Może ktoś już przerabiał temat.

Napisano

w katowicach znajomy sprawdzał auto to kosztowało go to 200 zł i poznał cała historie serwisowa autka, a jak by był tym autkiem na serwisie to jeszcze w cenie sprawdzili by mu zawieszenie, blacharke i faktyczny przebieg.

Napisano

W salonie Renault w Oświęcimiu powiedzieli mi że oni nie udzielają takich informacji i muszę skontaktować się telefonicznie z Renault Polska w Warszawie

Napisano

jak chcesz kupić i jesteś zainteresowany konkretnym modelem to najlepiej podjechać do ASO, W sumie za niewielkie pieniądze(200 PLN w stosunku do wartości samochodu) sprawdzą autko, podepną na komputer i powiedzą całą historie pojazdu. ja tak zrobiłem, naprawdę warto waytogo.gif

p.s. jak Ci sie uda to nawet na telefon podadzą Ci ostatni zarejestrowany przebieg wink.gif

proponuje zadzwonic do Jaworzna do Głowacza

Napisano

> jak chcesz kupić i jesteś zainteresowany konkretnym modelem to najlepiej podjechać do ASO

Pewnie. Ale sens sprawdzenia auta po VINie jest taki, że sprzedający z drugiego końca Polski przysyła Ci go a Ty u siebie poznajesz historię serwisową auta.

Napisano

> Pewnie. Ale sens sprawdzenia auta po VINie jest taki, że sprzedający z drugiego końca Polski

> przysyła Ci go a Ty u siebie poznajesz historię serwisową auta.

Takie rzeczy tylko w Peugeot zlosnik.gif Podjechałem do serwisu i tam na podstawie VIN podali mi przebiegi w danych latach. Nawet dowiedziałem się takich bzdur jak ilość poduszek powietrznych i jakie było radio, oraz wiele innych. Niestety dane z serwisu różniły się zupełnie od "stanu" auta.

Tak w ogóle uważam, że takie dane podstawowe jak przebieg powinny być dostępne przez internet za niewielką odpłatą w formie smasa. Wtedy powinny się skończyć machloje z cofaniem liczników.

Napisano

> ..konkretnie to o renault chodzi ...historię serwisową to "od ręki" można dostać w serwisie? -

> ewentualnie jak i gdzie Autko sprowadzone z francji. Może ktoś już przerabiał temat.

w Bydgoszczy w ASO nie bylo problemu, za darmo sprawdzili, wydrukowali raport ale wcześniej chcieli zobaczyć dowód rejstracyjny ...

Napisano

> ..konkretnie to o renault chodzi ...historię serwisową to "od ręki" można dostać w serwisie? -

> ewentualnie jak i gdzie Autko sprowadzone z francji. Może ktoś już przerabiał temat.

kiedyś mi kumpel sprawdzał w renault sprowadzone autko i były tam na pewno wpisy kiedy co robione: np: przebieg, data, wymienione tarcze hamulcowe itp itd. - acha - historia auta była z holandii chyba

Napisano

> w Bydgoszczy w ASO nie bylo problemu, za darmo sprawdzili, wydrukowali raport ale wcześniej chcieli

> zobaczyć dowód rejstracyjny ...

dokładnie miałem tak samo, za darmo cała historia autka, co jak gdzie i kiedy wymieniane, także dużo zależy pewnie od miejscowości w której się mieszka, bo widać co kraj to obyczaj

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.