Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odma ??.....

Featured Replies

Napisano

czy ktoś ma z was tak w swoim 1.1 sc czy cc otóż jak jest odma od oleju co wchodzi do puszki filtra powietrza to od niej tak bardziej pod spodem wychodzi węższy wezyk i wchodzi do gaznika wtrysku ?????

Napisano

> czy ktoś ma z was tak w swoim 1.1 sc czy cc otóż jak jest odma od oleju co wchodzi do puszki filtra

> powietrza to od niej tak bardziej pod spodem wychodzi węższy wezyk i wchodzi do gaznika

> wtrysku ?????

ta, to całkiem normalne seryjne rozwiązanie

Napisano
  • Autor

> ta, to całkiem normalne seryjne rozwiązanie

aha a juz sie przestraszyłem zeby.GIF co z nią zrobic bo chce załozyc dolot ze stozkiem z ta grubszą to wiem juz ze wypuscic dłuzszym węzem za alternator a tą mała co ?? confused.gif

Napisano

> aha a juz sie przestraszyłem co z nią zrobic bo chce załozyc dolot ze stozkiem z ta grubszą to

> wiem juz ze wypuscic dłuzszym węzem za alternator a tą mała co ??

odma pod auto to lipa i syf jak dla mnie, kupić taki trójnik z wejściem na odmę podłączyć gruba a ta mała zaślepić żeby lewego powietrza nie ciągnęło za przepustnica i pozamiatane

lacznik.th.jpg

Napisano
  • Autor

> odma pod auto to lipa i syf jak dla mnie, kupić taki trójnik z wejściem na odmę podłączyć gruba a

> ta mała zaślepić żeby lewego powietrza nie ciągnęło za przepustnica i pozamiatane

Dzieki wielkie kolego za szybką i konkretną odp waytogo.gif

Napisano

> a jeszcze zapytam czemu służy ta ,,mniejsza odma" ze tak powiem ?

jeden weżyk idzie do obudowy filtra a drugi chyba smarowanie talerzyka przepustnicy

Napisano
  • Autor

> jeden weżyk idzie do obudowy filtra a drugi chyba smarowanie talerzyka przepustnicy

aha ok .... juz zrobiłem patent zostawiłem ten oryginalny tylko do niego dałem przedłuzke 15cm i mały filtr motocyklowy za kopułką filtra wtrysku waytogo.gif dzieki jeszcze raz za rady

Napisano

ja kiedys w latach mlodosci zaslepilem odme w 126p, ale se zygnal olejem od strony zamachu hehe.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> ja tą małą od przepustnicy zaślepiłem

jak sie zbiore to zrobie zdjecie jak to u mnie wyglada i wrzuce 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.