Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Samoczynne otwarcie zamków

Featured Replies

Napisano

Witam

problem wygląda tak :

po zamknięciu auta czy to z pilota czy z klucza po ok minucie ( czasy są różne ) otwierają się zamki i okna ( nie ma zamontowanych "obcych" urządzeń w aucie alarmów i tp) samoczynnie

rozbierałem całe drzwi kierowcy ..... znalazłem jedno przetarcie kabla w przejściu słupek drzwi ale to nic nie dało , wszędzie jest sucho , centrala bez śladów uszkodzenia ( zewnętrznych ) , zamek i sterownik ze switchami działa prawidłowo

switche chyba też tzn podają sygnał nie zacinają się ....... kończą mi się pomysły

piszę tu bo Idea to hybryda i może ktoś z kolegów miał taki przypadek w swoim stilo

pozdr !!!!!!!

Napisano

> Witam

> problem wygląda tak :

> po zamknięciu auta czy to z pilota czy z klucza po ok minucie ( czasy są różne ) otwierają się

A dzieje się tak tylko wtedy gdy kluczyć jest w pobliżu samochodu, czy również wtedy gdy od samochodu oddalisz się z kluczykiem ?

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

> A dzieje się tak tylko wtedy gdy kluczyć jest w pobliżu samochodu, czy również wtedy gdy od

> samochodu oddalisz się z kluczykiem ?

> Pozdrawiam.

bez znaczenia ,nie mogę doszukać się logiki tego co się dzieje , nawet jak klucz jest w stacyjce ( ale nie na zapłonie ) i zamknę centralny to też otwiera , oczywiście podczas jazdy wszystko jest OK ok.gif

Napisano

Ja mam lepiej, bo u mnie same się zamki zamykają grinser006.gif

Jakiś czas temu rozebrałem i przeczyściłem sterownik blokowania drzwi i szyb - pomogło na jakis czas, moze tam jest przyczyna?

Napisano

moduł komforu hmm.gif - czy to on odpowiada za otwiernia i zamykanie CZ , okien ??

Napisano

> moduł komforu - czy to on odpowiada za otwiernia i zamykanie CZ , okien ??

Z BC idzie sygnał po can do centralek drzwi i one wykonują wszystkie operacje z drzwiami związane.

Napisano

Witam

Rozbierz jeszcze drzwi kierowcy i wysusz ten panel, mi dzisiaj na deszczu troszkę go zalało i samochód sam się zamkną kilka razy wink.gif Może to właśnie to...

Napisano
  • Autor

> Witam

> Rozbierz jeszcze drzwi kierowcy i wysusz ten panel,

rozbierałem dwa razy wszystko suche ale dziwne bo od dwóch dni nie otwiera auta

może faktycznie wilgoć ............. ???

Napisano

> rozbierałem dwa razy wszystko suche ale dziwne bo od dwóch dni nie otwiera auta

> może faktycznie wilgoć ............. ???

U mnie po tych ulewach termometr szalał..ale najwyraźniej już wszystko wyschło bo wskazuje to co powinien smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.