Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

opla vectre b 2.0 spalanie

Featured Replies

Napisano

witam

mam zamiar kupic vectre b 2.0 16V z gazem ale tu mam pytanie ile on pali na miescie w internecie szukalem i to co znalazlem to spalanie okolo 11 litrow gazu na miescie a to chyba troszke za malo i jeszcze pytanko na co zwrocic uwage przy zakupie tego samochodu dzieki za wszelkie info w tej sprawie

Napisano

> witam

> mam zamiar kupic vectre b 2.0 16V z gazem ale tu mam pytanie ile on pali na miescie w internecie

> szukalem i to co znalazlem to spalanie okolo 11 litrow gazu na miescie a to chyba troszke za

> malo i jeszcze pytanko na co zwrocic uwage przy zakupie tego samochodu dzieki za wszelkie info

> w tej sprawie

Tematów na forum ogólnie o VB przy zakupie sporo - poszukaj. Natomiast 11Litrów wydaje mi się zupełnie realne ale niech wypowiedzą się ci co mają gaz ok.gif

Napisano

> Natomiast 11Litrów wydaje mi się

> zupełnie realne ale niech wypowiedzą się ci co mają gaz

No nie wiem. Mi 1.6 pali dychę benzyny w mieście. Więc gazu pewnie by palił z 11 - 11,5. Motor 2.0 chyba troszkę więcej połknie hmm.gif

Napisano

> No nie wiem. Mi 1.6 pali dychę benzyny w mieście. Więc gazu pewnie by palił z 11 - 11,5. Motor 2.0

> chyba troszkę więcej połknie

W VC 1.6 105KM pali w mieście niemalże tyle samo co 1.8 140KM. ok.gifzlosnik.gif

Napisano

Moja viki z silnikiem 1.8 pali w Warszawskich korkach w granicach 12-13 litrów lpg, gdy korków brak wyrabia się w 10 litrach, oczywiście sekwencja.

Napisano

Posiadam taką Vectre (instalacja gazowa Elpigaz Stella IV gen) i u mnie spalanie (jazda miejska, trójmiasto - wg. komputera pokładowego średnia prędkość na 4000km - 35km/h) waha się w granicach 11-12l LPG. Przy włączonej klimatyzacji (climatronik) 12-14l.

Poza miastem - 9-10 bez klimy i 10-11 z klimą.

Napisano
  • Autor

> Posiadam taką Vectre (instalacja gazowa Elpigaz Stella IV gen) i u mnie spalanie (jazda miejska,

> trójmiasto - wg. komputera pokładowego średnia prędkość na 4000km - 35km/h) waha się w

> granicach 11-12l LPG. Przy włączonej klimatyzacji (climatronik) 12-14l.

> Poza miastem - 9-10 bez klimy i 10-11 z klimą.

wielkie dzieki o to wlasnie mi chodzilo

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.