Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Auto ze stanów - sprawdzenie po numerze VIN

Featured Replies

Napisano

Cześć, znajomy strasznie napalił się na mercedesa sprowadzonego z USA.

Dziś koło 11.00 ma go oglądać, potem umówiony jest na przegląd w ASO.

Z tego co wiem można było jakoś sprawdzić po numerze VIN czy auto nie było w rejestrze samochodów powypadkowych - może ktoś może mi w tym pomóc?

Ja z moimi zdolnościami trafiam na same płatne strony grinser006.gif

Napisano

> Cześć, znajomy strasznie napalił się na mercedesa sprowadzonego z USA.

> Dziś koło 11.00 ma go oglądać, potem umówiony jest na przegląd w ASO.

> Z tego co wiem można było jakoś sprawdzić po numerze VIN czy auto nie było w rejestrze samochodów

> powypadkowych - może ktoś może mi w tym pomóc?

> Ja z moimi zdolnościami trafiam na same płatne strony

http://autokacik.pl/showflat.php?Cat=0&Number=283819066&an=0&page=2#Post283819066

Napisano

> Cześć, znajomy strasznie napalił się na mercedesa sprowadzonego z USA.

> Dziś koło 11.00 ma go oglądać, potem umówiony jest na przegląd w ASO.

> Z tego co wiem można było jakoś sprawdzić po numerze VIN czy auto nie było w rejestrze samochodów

> powypadkowych - może ktoś może mi w tym pomóc?

> Ja z moimi zdolnościami trafiam na same płatne strony

na stronie www.bezwypadkowe.net jest osoba, która za darmo sprawdza VIN samochodu sprowadzonego z USA.

Z tym, że teraz cos strona nie działa hmm.gif, a wczoraj śmigała aż miło

Napisano

Nie wiem na ile wiarygodne sa te darmowe raporty ale ja korzystałem z carfax.com i uchronił mnie przed kilkoma długimi wycieczkami. Chyba ze 3 "igły" miały wpis flooded. sick.gif

Za $49 masz 5 raportów co może przydać się w przyszłości. Jak chcesz zobaczyć jak wygląda taki raport daj znać.

Napisano
  • Autor

> Nie wiem na ile wiarygodne sa te darmowe raporty ale ja korzystałem z carfax.com i uchronił mnie

> przed kilkoma długimi wycieczkami. Chyba ze 3 "igły" miały wpis flooded.

> Za $49 masz 5 raportów co może przydać się w przyszłości. Jak chcesz zobaczyć jak wygląda taki

> raport daj znać.

Ok, za godzinę i tak zobaczą auto na żywo. Za późno wpadli na sprawdzenie przez VIN grinser006.gif

A w serwisie zweryfikują co z nim było.

Tak czy inaczej dzięki za pomoc.

Napisano

> Ok, za godzinę i tak zobaczą auto na żywo. Za późno wpadli na sprawdzenie przez VIN

> A w serwisie zweryfikują co z nim było.

Niech sprawdzą go bardzo dokładnie bo niezłe kwiatki widziałem w autach sprowadzonych zza oceanu.

> Tak czy inaczej dzięki za pomoc.

ok.gif

Napisano
  • Autor

> Niech sprawdzą go bardzo dokładnie bo niezłe kwiatki widziałem w autach sprowadzonych zza oceanu.

Jak można się było spodziewać - samochód był kupą złomu, w cenie dobrego auta...

Napisano

> Jak można się było spodziewać - samochód był kupą złomu, w cenie dobrego auta...

No to kolega miał wycieczkę. zlosnik.gif

Przy obecnym kursie dolara naprawdę trzeba mieć dużo szczęścia żeby trafić coś godnego zakupu bo sprowadzanie aut bezwypadkowych stało się mało opłacalne. Więc na warsztat idą te popowodziowe, po ichniejszych szkodach całkowitych, etc. To drugie nie musi oznaczać, że auto nie nadaje się do naprawy, ale wtedy też swoje kosztuje i znowu wszystko rozbija się o opłacalność.

Napisano

juz widze, ze juz po sprawie.

Na przyszlosc poszukaj sobie kogos kto ma staly dostep do carfax'a.

A jesli nie to warto wykupic sobie pare sprawdzen. Jest to duza szansa na dobre wstepne sprawdzenie auta ok.gif

Co do sciagania aut z USA to w tej chwili zeby miec cos dobrego to trzeba sciagac na konkretne zamowienie. To co juz jest w PL bylo sciagane po to aby zarobic jak najwiecej - czyli walone, topione itd. Pisze o autach, ktore sa krotko w naszym kraju

Napisano

Na ta chwile wszystkie(99%) auta sprowadzone z usa sa albo mocno rozbite,potopione lub z kosmicznymi przebiegami. Przy tym kursie dolara nie da sie kupic dobrego auta w stanach i tu w Polsce zarobic. Jesli ma byc auto z usa szukaj tych sprowadzonych okolo 2 lat temu bo to byl doskonaly czas na dobre auta za oceanu.

na allegro jest gosc co za 22 zl wysyla raport z autocheck'u

Napisano

> Na ta chwile wszystkie(99%) auta sprowadzone z usa sa albo mocno rozbite,potopione lub z

> kosmicznymi przebiegami. Przy tym kursie dolara nie da sie kupic dobrego auta w stanach i tu w

> Polsce zarobic. Jesli ma byc auto z usa szukaj tych sprowadzonych okolo 2 lat temu bo to byl

> doskonaly czas na dobre auta za oceanu.

> na allegro jest gosc co za 22 zl wysyla raport z autocheck'u

waytogo.gif i 2 lata temu też przychodziły po powodzi, mój kolega takim jeździ ale korozja go wpieprza szybciej niż blacharze mogą robić grinser006.gif,a siedział tylko przodem w rowie z wodą

Napisano

Byly tez totalne sieczki ale chodzi o to ze gro aut bylo calych. Gdy dolar byl po 2zl to nie oplacalo sie kupowac dla siebie auta rozbitego itp

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.