Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cordoba 1.8 130KM

Featured Replies

Napisano

Witam

Czy możecie mi coś powiedzieć o poniższym pojeździe? Co to za silnik i czy są z nim jakieś problemy, na co głównie zwrócić w tym modelu uwagę poza standardowymi rzeczami? Czy cena nie za niska?

SEAT CORDOBA COUPE

PZDR

Napisano

Ciężko będzie o opinie użytkowników 1.8 16V bo jest to najrzadziej spotykany motor w cordobach 6K a co za tym idzie może być też utrudniony dostęp do używanych części silnikowych.

Na Twoim miejscu szukał bym jednak SXa z silnikiem 2.0 16V

Edit: Jeżeli chodzi o cene , to ceny SXów są bardzo zróżnicowane, można spotkać te auta zarówno za 13 jak i 5-6 tysięcy, więc cena tego auta z linka wydaje sie być dobra, tym bardziej że wygląda całkiem dobrze.

Napisano

> Ciężko będzie o opinie użytkowników 1.8 16V bo jest to najrzadziej spotykany motor w cordobach 6K

> a co za tym idzie może być też utrudniony dostęp do używanych części silnikowych.

> Na Twoim miejscu szukał bym jednak SXa z silnikiem 2.0 16V

> Edit: Jeżeli chodzi o cene , to ceny SXów są bardzo zróżnicowane, można spotkać te auta zarówno za

> 13 jak i 5-6 tysięcy, więc cena tego auta z linka wydaje sie być dobra, tym bardziej że

> wygląda całkiem dobrze.

SXa za małe pieniądze bałbym się kupować szczerze mówiąc.. wszelkiego typu okazje można schować do kieszeni.

co do tego konkretnego 1.8 - Kolega ma Ibizę z takim motorem i nie narzeka. nie wiem jednak czy jest to dokładnie ten sam typ silnika.

Napisano

> Skłamał tylko z tą kierownicą obszytą skórą

no właśnie nie skłamał bo ta kierownica jest oryginalnie obszywana skórą (wiem bo mam taką samą kierę)

Napisano

> Skłamał tylko z tą kierownicą obszytą skórą

Nie skłamał zlosnik.gif

Napisano

> no właśnie nie skłamał bo ta kierownica jest oryginalnie obszywana skórą (wiem bo mam taką samą

> kierę)

Ups.... zlosnik.gif

Nie zauważyłem szwu wink.gif

A kierowałem się tym, że mam identyczną kierę w swojej Cordi ale bez szwów zlosnik.gif

Napisano

> Witam

> Czy możecie mi coś powiedzieć o poniższym pojeździe? Co to za silnik i czy są z nim jakieś

> problemy, na co głównie zwrócić w tym modelu uwagę poza standardowymi rzeczami? Czy cena nie

> za niska?

> SEAT CORDOBA COUPE

> PZDR

Co ja ci powiem chłopie - jak w dobrym stanie to jest to zajefajne autko. Leciutkie, świetnie się prowadzi, ma zaje-wielki bagażnik jak na coupe i w ogóle same pozytywy. No doobra - zero widoczności przez tylną szybę, ale ja jeżdżę na lusterka i mi to nie przeszkadzało.

Z usterek to mi się ciągle wypinały wtyczki, bo wiązka idzie nisko, pod skrzynią i jest generalnie narażona na polskie drogi. Poza tym spaliła mi się raz skrzynka bezpieczników - dziwna przypadłość, która nękała kiedyś Passaty. Ale tylko raz i nie jest droga smile.gif

Myślę, że ten model może się słabo sprzedawać a poza tym to już wiekowa pani.

Sprawdź, czy ma obie poduchy, bo jak jednej brak, to żadna nie zadziała wink.gif Zobacz heble, sprzęgło - bo cena ceną, a to też kosztuje wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.