Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CC 700 nie odpala po dzwonie

Featured Replies

Napisano

Witam, w piątek miałem dzwona przy prędkości ok 30km. Do wymiany jest maska, zderzak, pas przedni, lampa lewa, chłodnica, alternator bo pasem przycisneło kółko i to chyba wszystko. Problem jest jednak z silnikiem bo nie chce odpalać. Próbowałem ze zdjętym altkiem i bez chłodnicy ale nawet załapać nie chciał tzn kręcił ale nie załapywał. Co mogło się stać ???? Odrazu pisze że nic się nie uszkodziło poza wyżej wymienionymi częściami, silnik przy kręceniu nie stuka wszystko tak jak było tylko nie odpala. Może jest jakieś odcięcie zapłonu lub paliwa po uderzeniu ???? Bo niewiem czy opłaa mi się go jeszcze prawić. Proszę o pomoc

Napisano

poszukaj pod deską w okolicach radia a dokładnie za nim powinien być wyłącznik (nie wiem na 100% czy w 700 też jest)

połóż się i wsadź głowę pod deskę i powinieneś go zobaczyć jak jest

Napisano

> poszukaj pod deską w okolicach radia a dokładnie za nim powinien być wyłącznik (nie wiem na 100%

> czy w 700 też jest)

> połóż się i wsadź głowę pod deskę i powinieneś go zobaczyć jak jest

w 700 nie ma 270751858-jezyk.gif tam jest mechaniczna pompka paliwa zeby.GIF a ten wylacznik odcina wlasnie mase elektrycznej pmpy paliwa

Napisano

> Witam, w piątek miałem dzwona przy prędkości ok 30km. Do wymiany jest maska, zderzak, pas przedni,

> lampa lewa, chłodnica, alternator bo pasem przycisneło kółko i to chyba wszystko. Problem jest

> jednak z silnikiem bo nie chce odpalać. Próbowałem ze zdjętym altkiem i bez chłodnicy ale

> nawet załapać nie chciał tzn kręcił ale nie załapywał. Co mogło się stać ???? Odrazu pisze że

> nic się nie uszkodziło poza wyżej wymienionymi częściami, silnik przy kręceniu nie stuka

> wszystko tak jak było tylko nie odpala. Może jest jakieś odcięcie zapłonu lub paliwa po

> uderzeniu ???? Bo niewiem czy opłaa mi się go jeszcze prawić. Proszę o pomoc

Sprawdź mase i wszystkie połaczenia prądowe. Altek weź podlącz z powrotem ale bez paska żeby go nie uszkodziło. I najważniejsze,

na kole pasowym od wału jest taki czujnik prędkości obrotowej silnika. Sprawdź połączenie i czy mocowanie tego czujnika nie jest gdzieś zagiete.. Przy uszkodzonym lub z przerwą na kablu tego czujnika , nie odpalisz.

Napisano
  • Autor

właśnie nidawno wróciłem z garażu, silnik odpalił grinser006.gif przyczyna leżała w tej obudowie z czujnikiem położenia wału. Była ona dość mocno wygięta w góre. Przełożyłem ze starego silnika i odpalił od strzała wink.gif Zamówiłem przed chwilką pas przedni, tylko mam problem co do jego przymocowania. Wczoraj wywaliłem stary i niewiem jak teraz dobrze przymocować nowy aby to dobrze się trzymało ???? Może macie jakieś pomysły tongue.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.