Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

blaupunkt

Featured Replies

Napisano

mam w laczku to radio ze zdelmowanym panelem i od jakiegoś czasu radio wyłacza się , i muszę dociskac panel, żeby grało, wydaje mi się ,że to sprawa styków. Może ktoś miał podobny problem i powie coś na temat sposobów jego rozwiązania ? pozdr

Napisano

Wywal , kup alpine , ciesz sie fajnym graniem smile.gif

Napisano

> mam w laczku to radio ze zdelmowanym panelem i od jakiegoś czasu radio wyłacza się , i muszę

> dociskac panel, żeby grało, wydaje mi się ,że to sprawa styków. Może ktoś miał podobny problem

> i powie coś na temat sposobów jego rozwiązania ? pozdr

Elo, miałem podobny problem. Wymontowałem radio, dociskając ramkę połączyłem ja za pomocą niezastąpionej taśmy izolacyjnej z obudowa radia i gra jak nowe, już nie wyłącza się jak wpadnę w dziurę itp zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> Elo, miałem podobny problem. Wymontowałem radio, dociskając ramkę połączyłem ja za pomocą

> niezastąpionej taśmy izolacyjnej z obudowa radia i gra jak nowe, już nie wyłącza się jak

> wpadnę w dziurę itp

no można i tak, ale to chyba nie wygląda za fajnie ? a może skleić na stałe kropelką ? hmm.gif

Napisano

> no można i tak, ale to chyba nie wygląda za fajnie ? a może skleić na stałe kropelką ?

i przybić gwoździkiem

Napisano

Ten styk sie poluzowal ( laczy panel z radiem ). IMHO max 50 zl naprawy w serwisie i bedzie znow gralo i nei kusilo zlodzieja ok.gif

Napisano

> Ten styk sie poluzowal ( laczy panel z radiem ). IMHO max 50 zl naprawy w serwisie i bedzie znow

> gralo i nei kusilo zlodzieja

Ktoś to może wykraść - nie podejrzewam, chyba, że jakiś dyletant hmm.gifzlosnik.gif

Napisano

> Ktoś to może wykraść - nie podejrzewam, chyba, że jakiś dyletant

Wszystko kradna, jak radio nie jest na stale to IMHO nie ma sensu kupowac jakiegos wypas sprzetu. A Blaupunkt gra przyzwoicie.

Napisano

> Wszystko kradna, jak radio nie jest na stale to IMHO nie ma sensu kupowac jakiegos wypas sprzetu. A

> Blaupunkt gra przyzwoicie.

Dokładnie, niektórzy skuszą się na każde bele co, a co Balupunkta gra ok

Napisano
  • Autor

> no można i tak, ale to chyba nie wygląda za fajnie ? a może skleić na stałe kropelką ?

dobbra-bylem dzisiaj u magika od radia i przeczyścił mnie styki , posmarował elektrosolem i pedział, że grać bedzie i gra ! cena za 1 minute roboty 30 pln ! rozbój w biały dzień !....a blaupnkt jak dla mnie gra wystarczająco, nie trzeba mi sprzętu alpina czy tam sralpina.

Napisano

> dobbra-bylem dzisiaj u magika od radia i przeczyścił mnie styki , posmarował elektrosolem i

> pedział, że grać bedzie i gra ! cena za 1 minute roboty 30 pln ! rozbój w biały dzień !....a

> blaupnkt jak dla mnie gra wystarczająco, nie trzeba mi sprzętu alpina czy tam sralpina.

Dlaczego rozbój w biały dzień? Nie zapłaciłeś za posmarowanie i przeczyszczenie styków, tylko za wiedzę gościa co ma zrobić, żeby radio działało. Czy za 30zł trzeba się ubrudzić po pachy, żebyś uznał, że zapłata była uczciwa?

Napisano

> dobbra-bylem dzisiaj u magika od radia i przeczyścił mnie styki , posmarował elektrosolem i

> pedział, że grać bedzie i gra ! cena za 1 minute roboty 30 pln ! rozbój w biały dzień !....a

> blaupnkt jak dla mnie gra wystarczająco, nie trzeba mi sprzętu alpina czy tam sralpina.

IMHO dobra cena. Co za darmo ma robic?

Napisano
  • Autor

> Dlaczego rozbój w biały dzień? Nie zapłaciłeś za posmarowanie i przeczyszczenie styków, tylko za

> wiedzę gościa co ma zrobić, żeby radio działało. Czy za 30zł trzeba się ubrudzić po pachy,

> żebyś uznał, że zapłata była uczciwa?

nie, nie musi padać na twarz ze zmęczenia i błagać , żeby go dobić , żebym uznał ,że zapłata była uczciwa, ale uważam że są pewne granice nachalstwa na kase...i doceń to, że dzięki mnie masz te wiedze za darmoche, zamiast pisać pseudokąśliwe tekściki.

Napisano

doceń to, że dzięki mnie masz

> te wiedze za darmoche, zamiast pisać pseudokąśliwe tekściki.

Ja to wiedzialem sam z Siebie i myslalem ,ze od tego zaczales ale jak widzisz musiales za to zaplacic 30pln...

Napisano
  • Autor

> doceń to, że dzięki mnie masz

> Ja to wiedzialem sam z Siebie i myslalem ,ze od tego zaczales ale jak widzisz musiales za to

> zaplacic 30pln...

teraz to każdy będzie to wiedział "SAM Z sIEBIE ", szkoda tylko , że "SAM Z sIEBIE" wcześniej tego nie podpowiedziałeś.

Napisano

> teraz to każdy będzie to wiedział "SAM Z sIEBIE ", szkoda tylko , że "SAM Z sIEBIE" wcześniej tego

> nie podpowiedziałeś.

To chyba twoje pierwsze radio z panelem co ? hmm.gifhehe.gif

Napisano

> nie, nie musi padać na twarz ze zmęczenia i błagać , żeby go dobić , żebym uznał ,że zapłata była

> uczciwa, ale uważam że są pewne granice nachalstwa na kase...i doceń to, że dzięki mnie masz

> te wiedze za darmoche, zamiast pisać pseudokąśliwe tekściki.

Mnie się wydaje jednak że zapłata za tę usługę nie była wygórowana i nie było nachalstwa na kasę, w końcu doczekaliśmy czasów że za wiedzę się płaci i nie widzę w tym nic złego. Padło na Ciebie - miałeś pecha mówi się trudno i żyje się dalej, równie dobrze mogłeś tego nie podawać na forum jeśli twierdzisz że ktoś pisze pseudokąśliwe tekściki w Twoim kierunku. Nie mamy cenzury i każdy może wyrazić swoje zdanie na ten temat. Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

..... równie dobrze mogłeś tego nie podawać na

> forum jeśli twierdzisz że ktoś pisze pseudokąśliwe tekściki w Twoim kierunku. Nie mamy cenzury

> i każdy może wyrazić swoje zdanie na ten temat. Pozdrawiam

równie dobrze mogłeś się nieurodzić. Pozdrawiam. banana-wave.gif

Napisano

> równie dobrze mogłeś się nieurodzić.

Kolega chyba ze starych czasów jest kiedy wszystko się należało za darmo a jakakolwiek zapłata po harowaniu z lejącym się potem po 4 literach. Kolego wbij sobie do głowy że za wiedzę trzeba zapłacić

Napisano
  • Autor

> Kolega chyba ze starych czasów jest kiedy wszystko się należało za darmo a jakakolwiek zapłata po

> harowaniu z lejącym się potem po 4 literach. Kolego wbij sobie do głowy że za wiedzę trzeba

> zapłacić

oto słowa mędrca-szczególnie te o starych czasach kiedy to WSZYSTKO BYŁO ZA DARMO hehe.gifhehe.gifhehe.gif.

jeszcze raz pozdrawiam. banana-wave.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.