Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

migająca kontrolka spalonej żarówki w punto '02

Featured Replies

Napisano

witam po sasiedzku, chciałem się zapytać czy spotkaliście sie z takimi objawami j.w. czyli podczas jazdy non stop zapala sie pomarańczowa żaróweczka i gaśnie, światła- żarówki wszystkie ok, na kompie nic nie pokazało....???

Napisano

> witam po sasiedzku, chciałem się zapytać czy spotkaliście sie z takimi objawami j.w. czyli podczas

> jazdy non stop zapala sie pomarańczowa żaróweczka i gaśnie, światła- żarówki wszystkie ok, na

> kompie nic nie pokazało....???

TTTM sick.gif czyszczenie kostek poszczególnych lamp pomaga na jakiś czas wink.gif

Napisano

> witam po sasiedzku, chciałem się zapytać czy spotkaliście sie z takimi objawami j.w. czyli podczas

> jazdy non stop zapala sie pomarańczowa żaróweczka i gaśnie, światła- żarówki wszystkie ok, na

sprawdź kostki... uroki elektryki mk II.

Czasami lubią zaśniedzieć, czasami się po prostu nadtapiają.

wiem, że potrafi to wkurzać bo jeździłem też autem z taką przypadłością... i trzeba było się do tego po prostu przyzwyczaić grinser006.gif

Napisano

Tak jak Koledzy mówią, należałoby przeczyścić kostki przy lampach, w zasadzie każde połączenie. Jest to dość czasochłonne, więc ja bym zaczął od sprawdzenia postojówek. U mnie było tak, że czasami stykała a czasami nie, dlatego żółta kontrolka pojawiała się i znikała.

Napisano

watek z cyklu systematycznych wink.gif

przerabialem to u siebie i poskutkowala dopiero wymiana

.

.

.

.

.

.

.

czujnika(20-30zl) swiatel STOP zlokalizowany pod pedalem ( ktory tez mi tu sugerowano)

Napisano

u mnie zasniedzial styk postojowki w lewym reflektorze i na dziurach raz lapie kontakt, a raz nie.

bede wyjmowal i czyscil na dniach.

Napisano

U mnie dokładnie tak samo. Rano, po postoju nie świeci lewa postojówka, aż do pierwszej nie równości zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

dziękuję kolegom za pomoc 20.GIF teraz trochę pojaśniało...wątek uważam za zamknięty smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.