Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

lexus gs 300 po zmianie akumulatora

Featured Replies

Napisano

witam wszystkich mam taki problem z gs 300 z 2000 roku

bylem nad woda radio gralo caly dzien rozladowal sie akumulator zamienilem akululator i dupa samochod nieodpali krecilem go az wyczerpalem dwa akumulatory poczekalem cos sie stalo i odpalil dzisiaj dalem kumplowi muj akumulator zeby zapalil diesla wlkadam zpowrotem to samo to na linke i do warsztatu pod warsztatem odpalil po wlozeniu nowego akumulatora samochod nieodpala od strzala tylko trzeba go mordowac 30 min dopiero gasnie kontrolka immo i pali

czy jakas inna bateria w sa,mochodzie jest padnieta ze jak odlocze aku to tak sie dzieje

pozdrawiam

Napisano

> witam wszystkich mam taki problem z gs 300 z 2000 roku

> bylem nad woda radio gralo caly dzien rozladowal sie akumulator zamienilem akululator i dupa

> samochod nieodpali krecilem go az wyczerpalem dwa akumulatory poczekalem cos sie stalo i

> odpalil dzisiaj dalem kumplowi muj akumulator zeby zapalil diesla wlkadam zpowrotem to samo to

> na linke i do warsztatu pod warsztatem odpalil po wlozeniu nowego akumulatora samochod

> nieodpala od strzala tylko trzeba go mordowac 30 min dopiero gasnie kontrolka immo i pali

> czy jakas inna bateria w sa,mochodzie jest padnieta ze jak odlocze aku to tak sie dzieje

> pozdrawiam

pad.gif probowalem to zrozumiec

o ja głupi

Napisano

Z moich bardzo niewielkich doświadczeń w wymienianiu baterii w Lexusie (konkretnie to SC 430) - zdechła, wyjąłem, włożyłem nową i wszystko działało poza pamięcią ustawień foteli. Żeby te uruchomić, trzeba było je przesunąć jak najbliżej kierownicy żeby komputer zorientował się gdzie są.

Na internecie nikt nie skarży się na podobne objawy jak Ty, więc podejrzewam że przyczyną może być nieoryginalny immobiliser.

Napisano
  • Autor

> Z moich bardzo niewielkich doświadczeń w wymienianiu baterii w Lexusie (konkretnie to SC 430) -

> zdechła, wyjąłem, włożyłem nową i wszystko działało poza pamięcią ustawień foteli. Żeby te

> uruchomić, trzeba było je przesunąć jak najbliżej kierownicy żeby komputer zorientował się

> gdzie są.

> Na internecie nikt nie skarży się na podobne objawy jak Ty, więc podejrzewam że przyczyną może być

> nieoryginalny immobiliser.

wszystko jest orginalne tak mi sie wydaje

dzisiaj odloczylem specjalnie i niemoglem odpalic dopiero po dlugim kreceniu odpalil

jak sprawdzic czy immo jest ok

Napisano
  • Autor

> Ale o co chodzi ????

oto ze jak odlocze akumulator nimoge odpalic samochodu niewymieniam bateri co tydzien ale mnie to gryzie czemu tak sie dzieje

Napisano

> oto ze jak odlocze akumulator nimoge odpalic samochodu niewymieniam bateri co tydzien ale mnie to

> gryzie czemu tak sie dzieje

pad.gif

bozesztymoj sciana.gifpad.gif i pewnie jeszcze masz papier na dyslekortomozgowie itd itp.... ?

Napisano

> bozesztymoj i pewnie jeszcze masz papier na dyslekortomozgowie itd itp.... ?

może koledze w klawiaturze nie działa ani shift, ani przecinek swiety.gifrotfl.gifhehe.gif

Napisano

> może koledze w klawiaturze nie działa ani shift, ani przecinek

No coś tam na pewno nie działa hehe.gif

Napisano

> może koledze w klawiaturze nie działa ani shift, ani przecinek

or ewentualnie ma odloczony jakis panel lub bateri i czasopisma ideia.gif

Napisano

> oto ze jak odlocze akumulator nimoge odpalic samochodu niewymieniam bateri co tydzien ale mnie to

> gryzie czemu tak sie dzieje

A próbowałeś odczekać chwilę?

P.S. Podejrzewam że jest uwalony któryś z czujników i komputer posiłkuje się danymi wyliczonymi z innych, ale jak go zresetujesz to zajmuje mu chwilę żeby się zorientować co jest nie tak.

Napisano

> probowalem to zrozumiec

> o ja głupi

Jak widać banda debili z nas.... hehe.gif

Ja tesz ni w zomp nie zrozómłem... zlosnik.gif

Napisano

> Jak widać banda debili z nas....

> Ja tesz ni w zomp nie zrozómłem...

Kupish Łexuza to wrzyzdko zrozómiłujesz.

Napisano

> Masz Lexusa??????

No nie nie mam LEXUSA zlosnik.gif

Napisano

> No nie nie mam LEXUSA

To nigdy nie zrozumiesz problemów i języka właścicieli Lexusa smile.gif

Napisano

> To nigdy nie zrozumiesz problemów i języka właścicieli Lexusa

Buahahaha hehe.gifhehe.gifDobre ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.