Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pomoc potrzebna

Featured Replies

Napisano

Witam. Jako, że to kącik motocyklowy, a pomocy potrzebuję w takim oto zadaniu "poszukuję tytuł filmu gdzie pokazane było jak w armii amerykańskiej utworzony był specjalny oddział na harleyach. Było to 6 chłopaków którzy musieli przemalować swoje odpicowane harleye na kolor khaki. Pamiętam jak jeden malował jasnobłękitnego i płakał mówiąc 6 WARSTW LAKIERU I KLAR SZLAG TRAFIŁ. Pamiętam też, że po jakiejś akcji jeden z nich zobaczył, że z jego harleya cieknie paliwo, inni zaczęli krzyczeć ZŁAź Z MOTORU i w tym momencie paliwo się zapaliło od nagrzanego silnika i moto wybuchło, a właściciel zginął. Google mi nie pomogło, film dość stary, widziałem na polsacie ładnych parę lat temu" to myślę, że nie będzie to nikomu przeszkadzało jeśli tutaj zapytam. Oczywiście jak coś komuś nie pasuje, to może usunąć lub przenieść, aha to w cudzysłowie to moja wypowiedz z innego forum na którym nie znalazłem odpowiedzi.

Napisano

> witam jako ze to z z innego forum na ktorym nie znalazlem odpowiedzi

Quote:

Ten tekst zawiera 157 słów

w tym 46 błędów ... i jest chyba jednym zdaniem rotfl.gif

Napisano
  • Autor

> Quote:

> Ten tekst zawiera 157 słów

> w tym 46 błędów ... i jest chyba jednym zdaniem

już okej, zawsze tak robię, że pisze bez polskich znaków jakąś wiadomość długą, żeby nie stracić myśli, a potem dopiero na spokojnie edytuję

Napisano

Film leciał kilkanaście dni temu w TV. Kojarzę jednego aktora, ale nie znam nazwiska (grał chyba też w Słonecznym Patrolu?) ani tytułu filmu...

Napisano
  • Autor

> Film leciał kilkanaście dni temu w TV. Kojarzę jednego aktora, ale nie znam nazwiska (grał chyba

> też w Słonecznym Patrolu?) ani tytułu filmu...

jaki kanał?? może coś wygooglam więcej, właśnie jednego aktora takiego z czarnymi włosami, można powiedzieć głównego bohatera tez kojarzyłem ze słonecznym patrolem, ale nie kojarzę z nazwiska

Napisano
  • Autor

> szukaj

ta stronę przejrzałem cała i właśnie mnie dziwi, że nie widzę tego filmu tam

Napisano

> ta stronę przejrzałem cała i właśnie mnie dziwi, że nie widzę tego filmu tam

to juz nie wiem

Napisano

> szukaj

Jesli juz o filmach temat - pamietam film z dzieciństwa w którym chłopiec mial motorek crossowy, którego cechą charakterystyczną było to, że umiał latać (taka bajka). Motorek miał wielki biały błotnik z przodu, i co ciekawe dwie pojedyncze lampy z przodu (jak speed triple). Pamiętam moment, ze owy chłopiec głaskał ten motorek właśnie po błotniku i latał na nim nad miastem z jakąś dziewczynką. Brzmi to wszystko trochę dziwnie, ale to jedyne co zapamiętałem z tego filmu. Moto to chyba było jakieś XT albo coś podobnego. Ktoś ma pomysły ? grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> to juz nie wiem

tak samo jak ja, powoli zaczynam wątpić, będzie pewnie tak samo jak z filmem WIDMO którego szukałem od wielu lat, a który ostatnio ktoś dodał akurat jak zajrzałem na to.......org

Napisano
  • Autor

> Na drugi raz pisz wyraźniej

> Born to ride

spoko zlosnik.gif normalnie czteropaka masz jak sie gdzies kiedys spotkamy 20.GIF

Napisano

> spoko normalnie czteropaka masz jak sie gdzies kiedys spotkamy

Nie ma sprawy waytogo.gif

Napisano

> Na drugi raz pisz wyraźniej

> Born to ride

Niektorzy z nas nie maja poskich znakow w komputerze zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.