Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[VT] Felgi do leosia...

Featured Replies

Napisano

Poglądowe foto na starych felgach: ok.gif

08.jpg

i docelowa felga:

10726513593.jpg

1072651359.jpg

Z góry dziękuję,Prozaq. ok.gif

Napisano

IThankYou.gif ale ja na twoim miejscu wrzucił bym felgi z cupry malowane na biało

283898279-08akopia.jpg

post-41595-14352508620645_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

> ale ja na twoim miejscu wrzucił bym felgi z cupry malowane na biało

Nawet fajnie stroi tylko potrzebna by większa gleba bo to nie 18" no i jak dojdzie rant z tyłu chyba byłoby ok.gif.

Napisano

> Nawet fajnie stroi tylko potrzebna by większa gleba bo to nie 18" no i jak dojdzie rant z tyłu

> chyba byłoby .

szau nie robi mimo ze to 3tlg. Jakby wiekszy rant był to wtedy jeszcze jeszcze. Ale sam wzor felgi słaby IMO

Napisano
  • Autor

> szau nie robi mimo ze to 3tlg. Jakby wiekszy rant był to wtedy jeszcze jeszcze. Ale sam wzor felgi

> słaby IMO

To jest 2tlg gwoli ścisłości,a większy rant nadaje się do BMW. grinser006.gifAkurat RH w przypadku VAG-ów urywa cycky,patrz felgi od Porsche czy AMG w przypadku VW,a ta jest akurat w tym stylu. 270751858-jezyk.gif

Napisano

> To jest 2tlg gwoli ścisłości,a większy rant nadaje się do BMW. Akurat RH w przypadku VAG-ów urywa

> cycky,patrz felgi od Porsche czy AMG w przypadku VW,a ta jest akurat w tym stylu.

urywa, nie urywa. Na zywo moze bedzie lepiej. O ile felgi od AMG jeszcze robia robote, to te mi sie nie podobaja zlosnik.gif/ Felgi od porsche ( jezeli mowa o tych ktore mam na mysli ) to swoim wzornictwem tez nie powalaja... tyle ze marka...

Napisano

> To jest 2tlg gwoli ścisłości,a większy rant nadaje się do BMW. Akurat RH w przypadku VAG-ów urywa

> cycky,patrz felgi od Porsche czy AMG w przypadku VW,a ta jest akurat w tym stylu.

Jeżeli to zw1 w 17 i 8 calach to odpuść sobie, przymierzałem do swojego golfa na duużej glebie (gwint) i szału nie robią oslabiony.gif, no chyba,ze sam przod 8J a tył z 9J zlosnik.gif i w ogole 17 z rantem wyglądają na małe oslabiony.gif

Napisano

> Poglądowe foto na starych felgach:

> i docelowa felga:

> Z góry dziękuję,Prozaq.

te ktore masz teraz robia wieksza robote wg mnie

Napisano

> Poglądowe foto na starych felgach:

> i docelowa felga:

> Z góry dziękuję,Prozaq.

Moje zdanie?

Zostaw jak jest. zeby.GIF

Napisano
  • Autor

Przespałem się z tym i decyzja zapadła,będą ori 18" od Cupry R tylko musze jeszcze znaleźć jakieś w rozsądnych kosztach. grinser006.gifA co do koloru to albo ori grafit albo cichociemne o takie: grinser006.gif

283903433-1016575249.jpg

Zdjęcie zapożyczone z allegro. clown.gif

Napisano

> Przespałem się z tym i decyzja zapadła,będą ori 18" od Cupry R tylko musze jeszcze znaleźć jakieś w

> rozsądnych kosztach. A co do koloru to albo ori grafit albo cichociemne o takie:

> Zdjęcie zapożyczone z allegro.

I będzie ok.gif

Napisano

> Przespałem się z tym i decyzja zapadła,będą ori 18" od Cupry R

I dobrze, ale pomyśl tak jak pisałem wyżej, żeby je prysnąć na biało ok.gif

Napisano

> Przespałem się z tym i decyzja zapadła,będą ori 18" od Cupry R tylko musze jeszcze znaleźć jakieś w

> rozsądnych kosztach. A co do koloru to albo ori grafit albo cichociemne o takie:

> Zdjęcie zapożyczone z allegro.

W dobą stronę idziesz. ok.gif

Ja w sumie też na 18" pomykam. zeby.GIF

3442164497_2fb9b0d125.jpg

Napisano

> ladne muzeum

muzeum tu na szczescie nie widac... 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.