Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy fotele astry G pasujądo astry F?

Featured Replies

Napisano

Witajcie!

W mojej 14 letniej astrze zaczynają psuć się gniazda zapięcia pasów bezpieczeństwa, a fotel kierowcy chyba wyrwał się z prawej strony sanek, bo jest niestabilny i stuka.Czy komuś udało się przeszczepić fotele z astry II a może i nowszych modeli? Wybór wśród egzemplarzy do astry F 96 r. albo starszych jest dość duży, ale jak widzę są one tak poprzecierane jak moje, a wolałbym coś w dobrym stanie.

Napisano

Vectra A, Calibra (te szczególnie polecam, nie są kubły, ale dość fajne), Kadett, Nexia, Espero, Corsa B/Tigra. Z tych aut pasują na pewno, albo po drobnych modyfikacjach. Astra G odpada

Napisano

Poszukaj pseudo kubłów od Astry GT/GSi i pochodnych innych modeli.

Napisano

> Poszukaj pseudo kubłów od Astry GT/GSi i pochodnych innych modeli.

Był kiedyś o tym wątek, gdzie chyba Tosh pisał, że niezłe są z VA z regulacją lędźwi ok.gif

Napisano

Jeżeli mowa o fotelach z VA - 'prawie kubły' z regulacją lędźwi to mogę je szczerze polecić.

Z kumplem montowoliśmy w nexi, trochę pasowania otworów było ale weszły bez żadnych szczególnych zabiegów.

A wygoda super

Napisano

> Jeżeli mowa o fotelach z VA - 'prawie kubły' z regulacją lędźwi to mogę je szczerze polecić.

> Z kumplem montowoliśmy w nexi, trochę pasowania otworów było ale weszły bez żadnych szczególnych

> zabiegów.

> A wygoda super

Właśnie, musiałbym się kiedyś może rozejrzeć za takimi, bo te z F-ki są jakieś takie sick.gif W starej miałem lepsze, choć też seryjne ok.gif

Napisano

> Witajcie!

> W mojej 14 letniej astrze zaczynają psuć się gniazda zapięcia pasów bezpieczeństwa

przerabiałem w lanosie, psiknij wd40 kliknij pasem kilka razy i zobaczysz będzie chodziło jak nowe smile.gif

Napisano

> Bardzo przystępna oferta :

> http://www.moto.allegro.pl/item1086042039_opel_astra_gsi_vectra_corsa_kadet_fotele_kubelkowe.html

> (ważne do 01.07.2010, jakby się nie sprzedały to ma je użytkownik allegro o nicku bleszynak - tekst

> służy pomocy, nie promocji serwisu lub sprzedającego )

No to chyba o takie by mi chodziło ok.gif Tylko nie teraz sciana.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.