Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dead lock

Featured Replies

Napisano

Naciskam szybko 2 razy siedząc w aucie i klamki normalnie otwieraja drzwi. Chyba nie powinno się ich dać otworzyć od srodka, albo ... nie wiem. Moze nie mam tego wynalazku? 5D active, 2005rok.

Dzięki.

Napisano

a slychac dwa "trzasniecia" zamkow ? ( adekwatnie do dwoch klikow z pilota) ? - rocznik/wyposazeniowka nie ma znaczenia . Mam 2005 active i "dziala"

Napisano

Jak się zamyka na Dead Locka kierunkowskazy powinny mignąć 3x, jak na zwykłe zamknięcie - raz.

Napisano

> Jak się zamyka na Dead Locka kierunkowskazy powinny mignąć 3x, jak na zwykłe zamknięcie - raz.

pod jednym z dwoch warunkow

1 - masz fabryczny alarm

2 - uruchamiales ( fabrycznie nieuruchomione) poprzez Examiner mryganie kierunkami

Napisano

Moze nie mam tego wynalazku? 5D active,

> 2005rok.

> Dzięki.

A nawet na pewno nie masz........

Masz jak ja 2005, radzę uważać przy zakupie wahaczy..... też mamy inne niż przedliftowcy.

Lift powinien się nazywać odchudzanie/okrajanie/zubożanie czy jakoś tak.

Szuflady też dlatego nie masz, a może nawet masz fotele poliftowe (jak ja) i montaż jest niemożliwy u Ciebie.

howgh

Napisano
  • Autor

Dzięki serdeczne - nastała jasność.

Napisano

> pod jednym z dwoch warunkow

> 1 - masz fabryczny alarm

> 2 - uruchamiales ( fabrycznie nieuruchomione) poprzez Examiner mryganie kierunkami

Niektórzy mieli uruchomione mryganie bez alarmu, ale to zależało od humoru makaronów w fabryce. zlosnik.gif

Napisano

> Szuflady też dlatego nie masz, a może nawet masz fotele poliftowe (jak ja) i montaż jest niemożliwy

> u Ciebie.

Mój jest poliftowy 09/04, szufladę w tym tygodniu kupiłem za grosze z nadzieją że może będzie pasować, a jak nie, to nie będzie wielkiej straty. Okazało się, że potrzebowałem 20min żeby była na swoim miejscu smile.gif

Napisano

> Mój jest poliftowy 09/04, szufladę w tym tygodniu kupiłem za grosze z nadzieją że może będzie

> pasować, a jak nie, to nie będzie wielkiej straty. Okazało się, że potrzebowałem 20min żeby

> była na swoim miejscu

Jak po zdjęciu zaślepki masz prowadnice to spoko, jeśli masz tak jak na fotce to tylko rękodzieło artystyczne lub zmiana fotela - inaczej mówiąc na fotce mój fotel poliftowy do którego nie da się zamontować szuflady....

283921683-fot.jpg

.

.

.

.

.

ktoś che kupić....szufladę?

270635636-JUMP2.gif

post-72389-14352508721529_thumb.jpg

Napisano

Jeśli komuś to coś da to mam przedliftowego, 12/03, dead lock działa normalnie, nie mam alarmu ale za to kierunki mrygają 3razy wink.gif

Pozdrawiam.

ps. tomtom, mowa o fotelu kierowcy czy pasażera bo ja się nie orientuję.... wiem tylko że u kierowcy mam szuflade, a u pasazera zaślepkę wink.gif

Napisano

> ps. tomtom, mowa o fotelu kierowcy czy pasażera bo ja się nie orientuję.... wiem tylko że u

> kierowcy mam szuflade, a u pasazera zaślepkę

Strony nie mają znaczenia, sprawdzane spotowo-organoleptycznie.

Ściągnij zaślepkę szarpiąc dołem w stronę pedałów potem delikatnie góra.

Widok który zobaczysz rozwieje Twoje wątpliwości 20.GIF

Tam są zwykłe sprężynowe fiatowskie zaczepy.

pzdr

Napisano

> Jak po zdjęciu zaślepki masz prowadnice to spoko, jeśli masz tak jak na fotce to tylko rękodzieło

> artystyczne lub zmiana fotela

Tą blachę co jest pod zaślepką poprostu odkręciłem, ona przytrzymuje tylko osłony plastykowe, które następnie przykręca się do szuflady(części stałej-prowadnica?)

> inaczej mówiąc na fotce mój fotel poliftowy do którego nie da się zamontować szuflady....

A jednak się da.

> ktoś che kupić....szufladę?

To pewnie jest sama kuweta-szuflada-schowek, a nie komplet, czy tak?

Napisano

> A jednak się da

Po dokładnym zanurkowaniu, przyznaję rację to dokręcany element yay.gif

Dzięki wielkie za naprostowanie, jak tylko wrócę z urlopu spróbuję zamontować szufladę.

Zalega mi już chyba z rok.

Kilka razy porównywaliśmy fotele w niektórych (starszych) nie było tej blachy, a jakoś nie kładłem się pod fotel....

Mam nadzieję, że u mnie też da się jednak tą szufladę zamontować....

pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.