Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HELP.CCS pali na dwa cylindry.

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich. Sprawa dotyczy CCS. Jak jest zimny odpala na dwa cylindry i po kilku sekunkach dochodzi do siebie i wszystko jest OK.

Dzieje sie to od ponad miesiaca i nie bylo jakos uciażliwe, ale od dwóch dni sie pogorszył, a mianowicie samochod potrzebuje kilku kilometrów zeby "dojść do siebie"

Jutro mam troche czasu i planuje cos z tym zrobic a ze nie chece bladzic jak dziecko we mnle stad moje pytanie: czy ktos mial analogiczna sytuacje w swoim CC.?

Pozdrawiam

Napisano

> Witam wszystkich. Sprawa dotyczy CCS. Jak jest zimny odpala na dwa cylindry i po kilku sekunkach

> dochodzi do siebie i wszystko jest OK.

> Dzieje sie to od ponad miesiaca i nie bylo jakos uciażliwe, ale od dwóch dni sie pogorszył, a

> mianowicie samochod potrzebuje kilku kilometrów zeby "dojść do siebie"

> Jutro mam troche czasu i planuje cos z tym zrobic a ze nie chece bladzic jak dziecko we mnle stad

> moje pytanie: czy ktos mial analogiczna sytuacje w swoim CC.?

> Pozdrawiam

Brzmi jak jakiś problem z cewką, bo to element wspólny dla pary cylindrów.

Napisano

> Witam wszystkich. Sprawa dotyczy CCS. Jak jest zimny odpala na dwa cylindry i po kilku sekunkach

> dochodzi do siebie i wszystko jest OK.

> Dzieje sie to od ponad miesiaca i nie bylo jakos uciażliwe, ale od dwóch dni sie pogorszył, a

> mianowicie samochod potrzebuje kilku kilometrów zeby "dojść do siebie"

> Jutro mam troche czasu i planuje cos z tym zrobic a ze nie chece bladzic jak dziecko we mnle stad

> moje pytanie: czy ktos mial analogiczna sytuacje w swoim CC.?

> Pozdrawiam

Ja bym stawiał na problem z cewka...... bądź kable / świece.....

Kiedy wymieniałeś kable / świece?

Napisano

W mojej 700 secie kiedyś było tak, że jakieś 2 tygodnie zanim walneła UPG palił na 1 cylinder i dopiero po około minucie zaskakiwał drugi. Cewka, kable świece nowe miałem a problem nadal był, aż gdy pewnego razu jadąc pod górke zobaczyłem chmure białego dymu z wydechu i auto zgasło. Wymieniłem UPG i chodzi jak złoto. Może to być również przyczyna ale najpierw sprawdz tak jak koledzy wyżej piszą.

Napisano
  • Autor

hehe dawno mnie tu nie bylo:) Przyczyna okazały sie na szczescie tylko swiece( chociaz mialy przejechane niecale 8 tys km). Dobrze ze na tym sie skonczylo- bo obylo sie bez wiekszych kosztow. Dzikuje za podpowiedzi i pozdrawim. Temat mozna zamknac.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.