Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sonax.Żel do plastików?

Featured Replies

Napisano

> Kup w aptece silol.

bardzo dobry, ale mało praktyczny wink.gif

Napisano

> bardzo dobry, ale mało praktyczny

marudzisz smile.gif

Gąbeczka, dwie krople silolu i wcierasz.

Napisano

> Używał ktoś tego preparatu?

Podejdź do Karcher'a i zapytaj o mleczko silikonowe-POLSIL, tak się to dawniej u nich nazywało.

Napisano

> Używał ktoś tego preparatu?

Ja używałem ok.gif Ogólnie spoko preparat, ładnie ożywia plastiki, natomiast nie jest to typowe "czernidło", więc do odnawiania wypłowiałych czarnych plastików średnio sie nadaje.

Napisano

> tyle wart co marketingowy bełkot.

> Kup w aptece silol.

srodek na opazenia jako srodek przywracajacy naturalny kolor plastikom,chyba cos nie tak smile.gif, pokaz jego efekty zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> Ja używałem

Dzięki za odpowiedź.Chodziło mi właśnie o opinię kogoś kto użytkował czyli właśnie taką jak Twoja.

P.S.

Wujkom dobra rada również dziękuję.Jak będę się wybierał na giełdę celem sprzedaży samochodu, z pewnością odwiedzę aptekę zlosnik.gif.

Napisano

> Używał ktoś tego preparatu? Co do produktów tej firmy mam pozytywne zdanie, ale szukam sprawdzonej

> opinii.

> http://www.autokosmetyki.pl/images/sonax_xtreme_zel_do_plastikow_zew_b.jpg

Używam, zalety mega wydajny, łatwy w aplikacji. Wady krótko trzyma ostatnio testowałem to 10dni w tym jedno mycie, efekt taki sobie na 3+ miałem lepsze

2gu9l6u.jpg

Napisano

A nie można użyć tego samego, którego używa się do wewnętrznych? Przejechałem na próbę listwy na drzwiach i są ładne. Minęło 2 tygodnie i nadal pozostają ładne, a auto pod chmurką. Chyba, że mówimy o jakichś bardzo zniszczonych.

Napisano

> Używał ktoś tego preparatu? Co do produktów tej firmy mam pozytywne zdanie, ale szukam sprawdzonej

Polecam ten preparat jest bardzo dobry, stosuje go od jakiegoś roku i jestem pod dużym wrażeniem. starcza na długo bo nie trzeba go dużo na gąbkę dawać.

Napisano

> srodek na opazenia jako srodek przywracajacy naturalny kolor plastikom,chyba cos nie tak , pokaz

> jego efekty

silol to praktycznie płynny silikon więc działa mniej więcej jak plak, w którym też jest silikon. Używam buteleczki silolu do nabłyszczania plastików i elementów gumowych od 3 lat i mam jeszcze ok. 1/3 objętości (mimo to, że kiedyś mi się buteleczka przewróciła i sporo sie wylało) także wystarcza na bardzo długo, a przy tym kosztuje grosze.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.