Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rączka otwierania klapki wlewu paliwa

Featured Replies

Napisano

Witam,

mam problem z uchwytem otwierania klapki wlewu paliwa (brak możliwości podniesienia-otwarcia klapki) - nie wiem czy sam uchwyt wew kabiny skorodował czy też zapiekła się linka gdzieś po drodze ?

Co prawda nie miałem jeszcze czasu się tym zająć (użyłem jedynie odrdzewiacza) ale tu pytanie do Wszystkich - czy być może ktoś miał podobny problem?

Proszę o info co jest przyczyną i w jaki sposób można to naprawić (linka wydaje mi się że leci wew kabiny pod wykładziną-ale to tylko moje przypuszczenie).

Napisano

Widze kolego ,ze malo uwaznie sledzisz forum...

Było o sprawie - ja zgłosiłem do chevroleta i czekam na odp.

Napisano

> Widze kolego ,ze malo uwaznie sledzisz forum...

> Było o sprawie - ja zgłosiłem do chevroleta i czekam na odp.

Ja wczoraj odebralem i bez zadnego problemu wymienili. Wiec mam teraz piekna blyszczaca raczke.

Napisano

> Ja wczoraj odebralem i bez zadnego problemu wymienili. Wiec mam teraz piekna blyszczaca raczke.

---------

Mi także wymienili bez żadnego problemu. Wycieraczki także wymienili w ramach gwarancji.

Napisano

> ---------

> Mi także wymienili bez żadnego problemu. Wycieraczki także wymienili w ramach gwarancji.

Ja ramiona mialem juz dwa razy wymieniane. Zastanawiam się co zrobic zeby to cholerstwo nie rdzewialo.

Napisano
  • Autor

mój Lacek jest już dawno po gwar., nie orientujecie się jakie to są koszta wymiany tej rączki ??

muszę się tym zająć po nd bo wczoraj się zdziwiłem jak podjechałem na stację zatankować angryfire.gif

< faktycznie jest post - śruby... - przepraszam alien.gif >

Napisano

> Ja ramiona mialem juz dwa razy wymieniane. Zastanawiam się co zrobic zeby to cholerstwo nie

> rdzewialo.

Mi wymienili raz a dobrze. A nawet nie rdzewiały tylko łuszczyła się lekko farba.

A co do rączki wlewu: zbyt rzadko tankujecie. hehe.gif

Napisano
  • Autor

rączka wymieniona.

Sorry za lipną fotkę - już to poprawiam.

A więc jeśli ktoś jest zainteresowany, to problem tak jak widać na załączonym obrazku tkwi w skorodowanych uchwycie otwierania klapkę wlewu paliwa. Koszt rączki ok 90,- (zależy jak dla kogo cool.gif), w serwisie chłopak mi krzyknął 200,- za wymiane (ale musiał się pomylić grinser006.gif).

Żeby wymienić tą rączke - odkręcamy 4 śruby od fotela-wyciągamy fotel, demontujemy osłonę plastikową na progu kierowcy, podnosimy wykładzinę i odkręcamy rączką - łączny czas operacji - 15min.

jeśli ktoś ma auto na gwarancji a pojawia się podobny problem to nie darujcie tego.

pozdrawiam

post-137699-14352508955841_thumb.jpg

Napisano

> Masa rdzy

U mnie tez jest rdza hmm.gif

Napisano
  • Autor

> U mnie tez jest rdza

ja zwlekałem półtora roku - w ubiegłym tygodniu zjechałem zatankować auto i się zdziwiłem - także lepiej nie zwlekaj wink.gif

to samo z 2 odpryskami od kamieni - był ubity lakier - teraz mam juz ogniska korozji, nie wspominając że parch mi wyszedł na masce silnika angryfire.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.