Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

A4 avant vs 159 Sportwagon

Featured Replies

Napisano

No i który ładniejszy?

BTW słyszałem malkontentów, że lusterka w 159 są słoniowate.

To w takim razie te z A4 są z wiader?

283981544-A4159.jpg

283981544-A4159_2.jpg

post-78-14352508973955_thumb.jpg

Napisano

Jeśli chodzi o przód to może, może bym się zastanowił ,ale tyłeczek alfa ma obłędny food.gifslinka.gif

Napisano

przód audi jest naprawdę niezły , a lusterka alfa ma faktycznie dziwne - trochę za duże , audi jeszcze gorsze

Napisano

Patrze na tą Alfe i tym bardziej nie rozumiem szefostwa Fiata, czemu chcą zakończyc niedługo produkcje tego samochodu? Bez lifingu smiało mogliby jeszcze 10 lat produkowac i myśle że to nadwozie powiewałoby świeżością bardziej niż niejeden nowy samochód. Według mnie mogliby sie pokusić o jakiś głębszy FL ale zachować produkcje jeszcze przez kilka ładnych lat.

Napisano
  • Autor

> Bez lifingu smiało mogliby jeszcze 10 lat produkowac

No aż tyle to przesada, ale po braku liftingu widać że producent jest zadowolony z pierwszego projektu wink.gif

Napisano

no jak to który zlosnik.gif ten który jest obiektywnie lepszy biglaugh.gif

a lustra podobne jak w mito-wielkie i bez polotu sick.gif

Napisano

To samo można by było powiedzieć o ponadczasowej sylwetce 156 zeby.GIF która pomimo upływu czasu się jeszcze nie opatrzyła wink.gif

Napisano

> Patrze na tą Alfe i tym bardziej nie rozumiem szefostwa Fiata, czemu chcą zakończyc niedługo

> produkcje tego samochodu?

IMHO wyszło, że platforma budowana wg wzorców niemieckich jest zbyt ciężka, do tego materiałochłonna. No i co najgorsze (piszę to w pełni świadomie!) - najbardziej odpowiednie silniki to kopciuchy bo benzyn sensownych przez 4 lata nie było:(

Julka idzie już dobrą drogą - lekkość przy nie zmienionej sztywności, przy tym frajda z jazdy wraz z dopracowanym zawiasem i ukł. kierowniczym (czego naturalnie 159 zarzucić też nie można) oraz godziwe silniki benzynowe.

Wystarczy tylko zewnętrzne kształty na wzór 159 dołączyć i mamy wszystko czego alfista mógłby chcieć od alfy palacz.gif

Napisano

> przód audi jest naprawdę niezły , a lusterka alfa ma faktycznie dziwne - trochę za duże , audi

> jeszcze gorsze

niby te duże lusterka wyglądają dziwnie i jakoś tak nieproporcjonalnie ale ostatnio sam doceniłem jak łatwo się z takimi jeździ. Otóż moje Legacy też ma wielkie lustro i kiedy przesiadłem się do Punto teściowej to był jakiś koszmar zobaczyć ckoolwiek w tych maleńkich lustereczkach

Napisano

o ile czarny sedan 159 na ladnych duzych szprychcach wyglada ladniej niz a4 (ale takie bez pakietu Sline lub S4) to w kombi audi wygrywa

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.