Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ile spala LPG Fiat Multipla

Featured Replies

Napisano

Hejko

Tak z czystej ciekawości, ile średnio przy bardzo spokojnej jezdzie po miescie i w trasie do 120km/h Ile Wam ciągną GAZoliny ?? smile.gif Bo nie wiem czy zacząć grzebać czy poprostu tak jest OK hehe smile.gif

Bo mi z klimą i 225/40/18 to 12,5L/100km..... Jakaś holenderska instalacja kosmiczna

pozdrawiam

P.S

Bo w saxo czy zima czy lato czy 300km/h czy 23km/h po miescie, 7,5~8L/100km

Napisano

9-11l/100km w zależności od warunków drogowych na oponach 185/65/15 z klimatyzacją.

Napisano
  • Autor

> 9-11l/100km w zależności od warunków drogowych na oponach 185/65/15 z klimatyzacją.

Hejko

No własnie, bo siedziałem sobie przed chwilą na forum technicznym Multipli i tam własnie tak jakoś wychodzi. Średnie spalanie oscyluje tak na 11,7L/100km na LPG

Czyli nie ma się czym martwić i dopiero jak skoczy powyżej 15L , to będe szukał smile.gif

pozdrawiam i dzięki

P.S

A i dzisiaj chyba ze 4y multiple błyskaliśmy wzajemnie na trasie smile.gif

Napisano

Trasa mieszana 10/11 na setkę, z klimką i obsadą 2+2.

Instalacja III generacji.

Napisano
  • Autor

> Trasa mieszana 10/11 na setkę, z klimką i obsadą 2+2.

> Instalacja III generacji.

Hejko

No i super, a może gdzieś w necie przy okazji widziałeś nowe, same szkła reflektorów od reflektoró mijania??

pozdrawiam

Napisano

Mi ostatnio w trasie spaliła średnio 8,5 litra LPG. Aż własnym oczom nie wierzyłem. Źle chyba wyregulowana, czy co? Fakt że na LPG ni cholery nie ma siły a 130 km/h to prędkość maksymalna i to po równym. Natomiast jak wjechałem w góry to spaliła ponad 13 litrów. Do tego "Mućka" czuła wzniesienia wcześniej niż ja je zauważałem. Nic mocy.

Napisano

> Mi ostatnio w trasie spaliła średnio 8,5 litra LPG. Aż własnym oczom nie wierzyłem. Źle chyba

> wyregulowana, czy co? Fakt że na LPG ni cholery nie ma siły a 130 km/h to prędkość maksymalna

> i to po równym. Natomiast jak wjechałem w góry to spaliła ponad 13 litrów. Do tego "Mućka"

> czuła wzniesienia wcześniej niż ja je zauważałem. Nic mocy.

To jeno podlej jej paliwko bo jak nic będziesz za jakiś czas UPG robił i głowicę po jeździe na ubogo.

Napisano

> To jeno podlej jej paliwko bo jak nic będziesz za jakiś czas UPG robił i głowicę po jeździe na

> ubogo.

No właśnie się umówiłem u gazownika bo jeździć się tak nie da.

Napisano

> 225/40/18

masz takie buty ??

ps. widzę że trafiłeś na moją stronkę smile.gif mam więcej materiału ale czasu na wrzucenie mało...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.