Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

4X4 do 20 tys

Featured Replies

Napisano

Witam jako ,że ze względu na prace mój obecny samochodzik (golf 4) jest nie wystarczający rozglądam się za jakąś alternatywą, a ,że zawsze marzyły mi się samochody terenowe to jest możliwość takowe spełnić.

Tylko właśnie chodzi o fundusz jest powiedzmy 20 tyś +jakieś 5 tyś na zestaw startowy.

I teraz czekam na wasze propozycję ,jedyne moje wymagania to to ,że samochód musi być duży powiedzmy coś rozmiarów Grand Cherokee ,Explorer, lub cuś teges i silnik benzynka. Czy jest sens ładować się w te auta z tą sumą pieniędzy??

Aha samochód nie będzie raczej upalany w terenie, chodzi o dojazd na teren budowy ewentualnie zjechanie z utwardzonej drogi bez ryzyka urwania zderzaka bądź zakopania się w byle piasku ok.gif

Autka typu Suzuki grand vitara odpadają, jeździłem przymierzałem się i jest za małe oslabiony.gif

Napisano

mialem granda ZJ, WJ a teraz WK no i mialem 2 Explorery.

Ford znacznie wiekszy niz wszystkie grand cherokee.

20tys to starczy na ostatniego explorera czyli 2000-2001 a jesli chodzi o jeepa to model WJ(od 98/99) ale raczej w srednim stanie

Napisano

> mialem granda ZJ, WJ a teraz WK no i mialem 2 Explorery.

> Ford znacznie wiekszy niz wszystkie grand cherokee.

> 20tys to starczy na ostatniego explorera czyli 2000-2001 a jesli chodzi o jeepa to model WJ(od

> 98/99) ale raczej w srednim stanie

na zj'ta starczy jak dobrze poszuka to i 5.9

Napisano

Patrol jedynka lub Misiek Pajero

Napisano
  • Autor

> Patrol jedynka lub Misiek Pajero

tylko ,że to będą już samochody chyba dość wiekowe hmm.gif

Napisano
  • Autor

> grand

no właśnie to mój faworyt zwłaszcza takie 5,2 a jak by się trafił 5,9 tylko obawiam się ,że mi tego byle jaki mechanik nie ogarnie w razie kłopotów, zastanawiam się jak to będzie z tym fordem w sumie za tą kasę może się trafić młodszy rocznik tylko też jest to autko dość rzadko spotykane więc z serwisem też może być problem niewiem.gif

na plus dla jeepa jest dostępność do części gdyby mi się zachciało go zmotać brawo.gif

Napisano

> no właśnie to mój faworyt zwłaszcza takie 5,2 a jak by się trafił 5,9 tylko obawiam się ,że mi tego

> byle jaki mechanik nie ogarnie w razie kłopotów, zastanawiam się jak to będzie z tym fordem w

> sumie za tą kasę może się trafić młodszy rocznik tylko też jest to autko dość rzadko spotykane

> więc z serwisem też może być problem

> na plus dla jeepa jest dostępność do części gdyby mi się zachciało go zmotać

dokłądnie tak czesci jest w brud w urzywkach i w nowych chyba najlepiej zatowarowana marka z amerykańców na rynku to raz dwa serwis jest dosyc prosty i raczej kazdy mechanik da sobie rade bo konstrukcja est prosta pomijam fakt ze raczej sie nie psują podstawa to znaleśc ładny egzemplaz i raczej nie krajowy tylko świerzo ściągnięty ostatnio szukałem granda dla dwuch znajomych i cieżko o ładną sztuke z polskimi rodowodem ale da sie obaj nowi własciciele wychwalają pod niebiosa ja sam osobiście jezdze XJtem i tez bym polecił poza wymianami okresowymi nic przy nim nie robie .... wsiadam przekrecam kluczyk leje paliwo i jade ot taki urok jeepa .....

Napisano

> wychwalają pod niebiosa ja sam osobiście jezdze XJtem i tez bym polecił poza wymianami

> okresowymi nic przy nim nie robie .... wsiadam przekrecam kluczyk leje paliwo i jade ot taki

> urok jeepa .....

To chyba tylko po płaskim tym XJ-tem się poruszasz że taki bezawaryjny smile.gif U mnie po trudniejszych wypadach to przynajmniej bębny trzeba z błota oczyścić czy jakieś drobiazgi powymieniać. Zawsze znajdzie się coś do roboty smile.gif

Napisano

> tylko ,że to będą już samochody chyba dość wiekowe

Ale trwalsze i więcej zniosą od tych nowszych.

A za taką kasę to je solidnie zrobisz.

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

dzisiaj z ciekawości byłem oglądać Blazera ładne autko całkiem całkiem w sumie na moje potrzeby wystarczające, tylko czy warto w to isć silnik 4,3l??rocznik ok 96

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.