Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GP Węgier - dyskusja

Featured Replies

Napisano

popieram powinna byc jakas kara dla Szumiego...

Napisano

> popieram powinna byc jakas kara dla Szumiego...

przeciez zostal ukarany

jakiś tekst

Napisano

> chłopaczek chyba jeszcze powinien trochę poczekać na sukcesy, do momentu aż mu głowa nieco

> ochłonie.

O to, to!!! Też tak uważam.

Napisano
  • Autor

> I nie zasługuje moim zdaniem na to w ogóle (w sensie nie zasługuje na wygraną). Trochę za szybko

> chyba poczuł się bejbi-Szumacherem. Wymachiwanie rękami, wcześniej pukanie się w głowę,

> chłopaczek chyba jeszcze powinien trochę poczekać na sukcesy, do momentu aż mu głowa nieco

> ochłonie.

dokładnie tak samo uważam - chłopak jeszcze nie dorósł do wygrywania....

osobiście w walce o mistrzostwo indywidualne kibicuję webberowi ok.gif

Napisano

> dokładnie tak samo uważam - chłopak jeszcze nie dorósł do wygrywania....

> osobiście w walce o mistrzostwo indywidualne kibicuję webberowi

Ja RedBullowi jako zespołowi nie kibicuję, natomiast trzymam kciuki w tej sytuacji za Webbera. Nie podoba mi się sposób, w jaki jest traktowany w teamie, tym bardziej że sprawia sympatyczniejsze wrażenie, nie robiąc z siebie gwiazdy na siłę. Na torze też wydaje mi się, że jeździ bardziej "z głową". Dla Vettela byłoby to bardzo "wychowawcze", gdyby mu w sportowej rywalizacji utarł nosa na koniec sezonu i skończył w ogólnej klasyfikacji na wyższej pozycji. zlosnik.gifok.gif

Napisano

> dokładnie tak samo uważam - chłopak jeszcze nie dorósł do wygrywania....

> osobiście w walce o mistrzostwo indywidualne kibicuję webberowi

True, Vettel jest u mnie numerem dwa na liscie nielubianych zapatrzonych w siebie mlodych "wszystko mi sie nalezy, jestem najlepszy, reszta z drogi". I musze przyznac ze szybko dogania dzierzacego pierwsze miejsce Lułisa

Napisano
  • Autor

> Ja RedBullowi jako zespołowi nie kibicuję, natomiast trzymam kciuki w tej sytuacji za Webbera. Nie

> podoba mi się sposób, w jaki jest traktowany w teamie, tym bardziej że sprawia

> sympatyczniejsze wrażenie, nie robiąc z siebie gwiazdy na siłę. Na torze też wydaje mi się, że

> jeździ bardziej "z głową". Dla Vettela byłoby to bardzo "wychowawcze", gdyby mu w sportowej

> rywalizacji utarł nosa na koniec sezonu i skończył w ogólnej klasyfikacji na wyższej pozycji.

ja powiem tak: jako patriota jestem za Kubkiem i renówką

ale realnie patrzac jestem pełen podziwu dla RBR - jeszcze niedawno zamiatali ogony całej stawki... w ciągu praktycznie 2-3 sezonów weszli na szczyt - za to ich podziwiam

a weebberowi kibicuję z tych powodów które napisałeś ok.gif

Napisano
  • Autor

> True, Vettel jest u mnie numerem dwa na liscie nielubianych zapatrzonych w siebie mlodych "wszystko

> mi sie nalezy, jestem najlepszy, reszta z drogi". I musze przyznac ze szybko dogania

> dzierzacego pierwsze miejsce Lułisa

ja mam trzech anty-kierowców:

1. Hamilton (choć ostatnio chyba trochę się uspokoił)

2. Vettel - idzie jak burza na 1 miejsce biglaugh.gif

3. Schumacher - nigdy nie grzeszył kulturą i fair-play na torze, ale teraz po powrocie to już wogóle się zrobił chamski jak dzban leśny biglaugh.gif

Napisano

> ja mam trzech anty-kierowców:

> 1. Hamilton (choć ostatnio chyba trochę się uspokoił)

> 2. Vettel - idzie jak burza na 1 miejsce

> 3. Schumacher - nigdy nie grzeszył kulturą i fair-play na torze, ale teraz po powrocie to już

> wogóle się zrobił chamski jak dzban leśny

Heh, mój ranking wygląda identycznie, z tym że na pierwsze miejsce przebojowo wskoczył moim zdaniem jednak już Vettel. zlosnik.gif

Wydaje mi się, że Hamilton już trochę wyluzował, bo to co wcześniej wyprawiał to wołało o pomstę do nieba. no.gif Schumacher mnie niczym nie zaskakuje: nie liczyłem że wyzbył się swoich chamowatych (i co najgorsze niebezpiecznych) zachowań na torze. no.gif

Napisano

> ja mam trzech anty-kierowców:

> 1. Hamilton (choć ostatnio chyba trochę się uspokoił)

> 2. Vettel - idzie jak burza na 1 miejsce

> 3. Schumacher - nigdy nie grzeszył kulturą i fair-play na torze, ale teraz po powrocie to już

> wogóle się zrobił chamski jak dzban leśny

Vettel jest po prostu w goracej wodzie kompany i przez to sam sobie wyrzadza szkode - nie pierwszy raz z wlasnej glupoty nie wygrywa wyscigu. a pretensje mial, bo nie rozumial dlaczego musi przejechac przez boksy ... do tego frustracja, ze pomimo znacznie lepszych czasow niz Alosno nie byl w stanie go przeskoczyc ze wzgledu na tor ... i ja bym sie chyba zagotowal na jego miejscu, bo to ze byl najszybszy w ten weekend swiadcza kwalifikacje oraz to co odstawial na pierwszych kolkach wyscigu zanim wyjechal SC ... byl nie do przeskoczenia i tyle. ale jak juz zwykle, cos musial skiepscic wink.gif

Hamilton z kolei to burak i zadufony w sobie cwaniak, ktory po prostu ostatnio nie ma za bardzo jak blyszczec cwaniactwem - chociaz wystarczy cofnac sie pamiecia do ostatnich GP gdzie np. wyprzedzil SC i nic z tym nie uczyniono ... chlopak ma plecy i do tego tupet

a Schumi przeszedl sam siebie - nie wiem czy czytaliscie jego tlumaczenie sie?

Quote:

- Jako kierowca masz możliwości jednokrotnej zmiany toru jazdy - powiedział. - Tak właśnie zrobiłem. Oczywiście była wystarczająca ilość miejsca. Nie dotknęliśmy się, więc wydaje mi się, że zostawiłem mu miejsce.

- Wiemy, że pewni kierowcy mają pewne opinie, no i mamy Rubensa - stwierdził były zespołowy partner Brazylijczyka z czasów startów w Ferrari. - Znany jestem z tego, że nie robię prezentów na torze. Jeśli chcesz mnie wyprzedzić, musisz o to powalczyć. Tak było też i teraz.

faktycznie - wpakowanie konkurenta na bande przy pelnej predkosci to nic innego jak walka screwy.gif

Napisano
  • Autor

> Vettel jest po prostu w goracej wodzie kompany i przez to sam sobie wyrzadza szkode - nie pierwszy

> raz z wlasnej glupoty nie wygrywa wyscigu. a pretensje mial, bo nie rozumial dlaczego musi

> przejechac przez boksy ... do tego frustracja, ze pomimo znacznie lepszych czasow niz Alosno

> nie byl w stanie go przeskoczyc ze wzgledu na tor ... i ja bym sie chyba zagotowal na jego

> miejscu, bo to ze byl najszybszy w ten weekend swiadcza kwalifikacje oraz to co odstawial na

> pierwszych kolkach wyscigu zanim wyjechal SC ... byl nie do przeskoczenia i tyle. ale jak juz

> zwykle, cos musial skiepscic

> Hamilton z kolei to burak i zadufony w sobie cwaniak, ktory po prostu ostatnio nie ma za bardzo jak

> blyszczec cwaniactwem - chociaz wystarczy cofnac sie pamiecia do ostatnich GP gdzie np.

> wyprzedzil SC i nic z tym nie uczyniono ... chlopak ma plecy i do tego tupet

> a Schumi przeszedl sam siebie - nie wiem czy czytaliscie jego tlumaczenie sie?

> Quote:

> - Jako kierowca masz możliwości jednokrotnej zmiany toru jazdy - powiedział. - Tak właśnie

> zrobiłem. Oczywiście była wystarczająca ilość miejsca. Nie dotknęliśmy się, więc wydaje mi

> się, że zostawiłem mu miejsce.

> - Wiemy, że pewni kierowcy mają pewne opinie, no i mamy Rubensa - stwierdził były zespołowy partner

> Brazylijczyka z czasów startów w Ferrari. - Znany jestem z tego, że nie robię prezentów na

> torze. Jeśli chcesz mnie wyprzedzić, musisz o to powalczyć. Tak było też i teraz.

> faktycznie - wpakowanie konkurenta na bande przy pelnej predkosci to nic innego jak walka

wypowiedź VEttela:

" Nie wiedziałem dlaczego zostałem ukarany. Dopiero po wyścigu, ktoś mi powiedział o co chodziło. Jestem zawiedziony ponieważ powinien być to dla mnie spacerek. Na szczęście uratowaliśmy podium "

Napisano

> wypowiedź VEttela:

> " Nie wiedziałem dlaczego zostałem ukarany. Dopiero po wyścigu, ktoś mi powiedział o co chodziło.

> Jestem zawiedziony ponieważ powinien być to dla mnie spacerek. Na szczęście uratowaliśmy

> podium "

dlatego tez sie pukal w czolo odbebniajac kare - a to ze powinien byl to byc spacerek to prawda ... od pierwszego okrazenia byl szybszy od wszystkich o ponad sekunde ... byl po prostu nie do przeskoczenia, zalatwil sie sam swoja glupota i gapiostwem. a ze potem strzelil focha... do tego sie juz zdazylismy przyzwyczaic wink.gif moim zdaniem Vettel to po prostu narwany mlodzian ktory jara sie tym, ze ma super samochod ... i w sumie ma do tego prawo biglaugh.gif

Napisano

> dlatego tez sie pukal w czolo odbebniajac kare - a to ze powinien byl to byc spacerek to prawda ...

> od pierwszego okrazenia byl szybszy od wszystkich o ponad sekunde ... byl po prostu nie do

> przeskoczenia, zalatwil sie sam swoja glupota i gapiostwem. a ze potem strzelil focha... do

> tego sie juz zdazylismy przyzwyczaic moim zdaniem Vettel to po prostu narwany mlodzian ktory

> jara sie tym, ze ma super samochod ... i w sumie ma do tego prawo

Stukal sie w glowe tez po tym jak staranowal Webbera w Turcji.

Napisano
  • Autor

> Stukal sie w glowe tez po tym jak staranowal Webbera w Turcji.

no bo nikt nie wie że to on ma przecież wygrać i każdy mu przeszkadza biglaugh.gif Normalnie jak Hamilton jeszcze niedawno biglaugh.gif

Napisano

> no bo nikt nie wie że to on ma przecież wygrać i każdy mu przeszkadza Normalnie jak Hamilton

> jeszcze niedawno

Vettel powinien siedzieć cicho i dziękować wszystkim świętym, że nie władowali mu drugiej kary przejazdu przez boksy, bo też na to zasłużył (pierwsze: kwestia odległości przy okazji SC, drugie - przejechanie linii podczas zjazdu na pit-lane). Nie chce mi się wierzyć, że nie zna regulaminu i celowo robił z siebie głupka)

Napisano

> Vettel powinien siedzieć cicho i dziękować wszystkim świętym, że nie władowali mu drugiej kary

> przejazdu przez boksy, bo też na to zasłużył (pierwsze: kwestia odległości przy okazji SC,

> drugie - przejechanie linii podczas zjazdu na pit-lane). Nie chce mi się wierzyć, że nie zna

> regulaminu i celowo robił z siebie głupka)

Skoro dostał karę za odległość to za to mu się tylko należała. Wjazdowe linie do pitu praktycznie wszystkie są przecinane (to że pokonał krawężnik nie ma tu nic do tego).

Niemieccy komentatorzy bardziej się bali, że dostanie karę za gestykulację hehe.gif

W mojej opinii nie zasługuje na mistrza - brakuje mu opanowania. Za szybko stwierdził, że jest najlepszy i nie do pokonania. W końcowym rozrachunku wypada słabo - tak jak cały zespół Red Bull. Te ich "niezgodne z przepisami" bolidy już dawno powinny wygrać sezon.

Napisano

> ochłonie.

Wszystko w jego rekach bo bolid ma najlepszy.

Albo sobie zapracuje i wygra, albo nie.

Smieszne jest "rozdzielanie", co sie komu nalezy.

Ostatnia kara udowadnia, ze nikt mu nie pomaga.

Niech jezdzi a czas pokaze na co go stac.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.