Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Swiatła przeciwmgielne tylne

Featured Replies

Napisano

Witam,czy ktoś z koleżenstwa posiada wiedzę odnośnie przekaznika załączającego światła przeciwmgielne tylne.Według schematu jaki posiadam światła włączane są przez przekaznik e6 oczywiscie po uprzednim włączeniu świateł mijania lub drogowych i dlatego pytam czy to jest prawidłowy schemat i gdzie mieści się konkretnie ten przekaznik.Prawdopodobnie mieści się w schowku ale nie mogę wykombinowac który to jest.Jeżeli ktoś posiada wiedzę to proszę o podpowiedz który to jest fizycznie bo nie mogę rozszyfrować tych świateł.

Napisano

> Witam,czy ktoś z koleżenstwa posiada wiedzę odnośnie przekaznika załączającego światła

> przeciwmgielne tylne.Według schematu jaki posiadam światła włączane są przez przekaznik e6

> oczywiscie po uprzednim włączeniu świateł mijania lub drogowych i dlatego pytam czy to jest

> prawidłowy schemat i gdzie mieści się konkretnie ten przekaznik.Prawdopodobnie mieści się w

> schowku ale nie mogę wykombinowac który to jest.Jeżeli ktoś posiada wiedzę to proszę o

> podpowiedz który to jest fizycznie bo nie mogę rozszyfrować tych świateł.

Tak powinno być jak jest w schemacie, czyli przeciwmgielne świecą po włączeniu świateł.

Nie napisałeś która wersja kropka...

Napisano
  • Autor

> Tak powinno być jak jest w schemacie, czyli przeciwmgielne świecą po włączeniu świateł.

> Nie napisałeś która wersja kropka...

myślałem że widać w opisie ale nic to,to wersja 1250 elx.Nadal mam pytanie gdzie znajduje się ten przekaznik i który to bo nie mogę uruchomić tych świateł.

Napisano
  • Autor

> Tutaj masz umiejscowienie E6 na schemacie i w realu

Dzięki mam nadzieje,że to mi pomoże je uruchomić.Wydaje mi się że te światła włączą się po uprzednim włączeniu świateł mijania i przednich przeciwmgielnych.Takie tu widzę zależnosci.

Napisano
  • Autor

> Dzięki mam nadzieje,że to mi pomoże je uruchomić.Wydaje mi się że te światła włączą się po

> uprzednim włączeniu świateł mijania i przednich przeciwmgielnych.Takie tu widzę zależnosci.

Sprawdziłem przekaznik,działa i podaje napięcie na bezpiecznik jednak swiatła nie świecą.Prawdopodobnie spaliły się żarówki.Czeka mnie nie ciekawa robota z odkręceniem lamp tylnych.

Czy ktoś ma jakieś wskazówki co do odkręcania tych lamp,czy są jakieś zagwozdki,jesli tak to proszę o podpowiedzi.

Napisano

> Prawdopodobnie spaliły się żarówki.

Ja bym zaczął od tego i skoro szukałeś innych problemów myślałem, że to zrobiłeś hmm.gif

> Czeka mnie nie ciekawa robota z odkręceniem lamp tylnych.

Nie ma z tym większych problemów

> Czy ktoś ma jakieś wskazówki co do odkręcania tych lamp,czy są jakieś zagwozdki,jeśli tak to proszę

> o podpowiedzi.

W zestawie kluczy jest plastykowy klucz, a za jego pomocą bezproblemowo odkręcisz lampy.

O ile nie masz subwoofera fabryczne zajmie Ci to z półgodziny na obie lampy wink.gif

Napisano

> Ja bym zaczął od tego i skoro szukałeś innych problemów myślałem, że to zrobiłeś

> Nie ma z tym większych problemów

> W zestawie kluczy jest plastykowy klucz, a za jego pomocą bezproblemowo odkręcisz lampy.

> O ile nie masz subwoofera fabryczne zajmie Ci to z półgodziny na obie lampy

Ale on ma mkI, a nie mkII zlosnik.gif Tam fabrycznego suba nie bylo 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Ale on ma mkI, a nie mkII Tam fabrycznego suba nie bylo

Nie doczytałem sciana.gif

No to będzie miał jeszcze łatwiej rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano
  • Autor

> Nie doczytałem

> No to będzie miał jeszcze łatwiej

Witam,ile nakrętek jest na jedną lampe?

Napisano

> Witam,ile nakrętek jest na jedną lampe?

dwie - góra i dół

Napisano
  • Autor

> dwie - góra i dół

Dzięki kolego,spróbuję się do tego dobrać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.