Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aisan pali bez ssania na zimnym

Featured Replies

Napisano

Witam, wymieniłem mu wężyki i coś mu się przestawiło spineyes.gif Na zimnym pali bez ssania ma bardzo niskie obroty ale po chwili się stabilizują i można jechać. Wyciągnę ssanie to auto gaśnie icon_eek.gif Co się dzieje?

Napisano

> Witam, wymieniłem mu wężyki i coś mu się przestawiło Na zimnym pali bez ssania ma bardzo niskie

> obroty ale po chwili się stabilizują i można jechać. Wyciągnę ssanie to auto gaśnie Co się

> dzieje?

W aisanie jest taki trójnik Bardzo Droga rzecz na pewno do niego podłączyłeś dobrze te wężyki

http://allegro.pl/item1164969975_zawor_trojdrozny_cinquecento_700_aisan_kurier.html

Napisano
  • Autor

tak nawet ostatnio go wymieniałem na nowy bo się złamał ok.gif

Napisano

> tak nawet ostatnio go wymieniałem na nowy bo się złamał

To nie pomoge tobie ja mialem lecz na odwrót i nie miałem mocy bo miałem nadłamany trójnik

Napisano

> Witam, wymieniłem mu wężyki i coś mu się przestawiło Na zimnym pali bez ssania ma bardzo niskie

> obroty ale po chwili się stabilizują i można jechać. Wyciągnę ssanie to auto gaśnie Co się

> dzieje?

siastra w cc z aisanem ma tak samo, w takie dni jak dzis czyli 25 *C zapala bez ssania i jedzie. W zimniejsze dni juz trzeba uzyc ssania.

Napisano
  • Autor

Może miałem zdupcony jakiś wężyk wymieniłem i jest jak być powinno hehe.gif

Masz jakiegoś serwisanta w okolicach Zabrza od Aisanów? Nie potrzebuję ale warto wiedzieć wink.gif

Napisano
  • Autor

Jeździ parę aisanów z forum, jak u Was to wygląda? Musicie na ssaniu odpalać jak jest ciepło?

Napisano

> Jeździ parę aisanów z forum, jak u Was to wygląda? Musicie na ssaniu odpalać jak jest ciepło?

jak mialem aisana , obojetnie czy bylo -2 C Czy +35 C silnik byl zimny to bez ssania nigdy nie odpalil i troche gazu

Napisano

> jak mialem aisana , obojetnie czy bylo -2 C Czy +35 C silnik byl zimny to bez ssania nigdy nie

> odpalil i troche gazu

Też mam aisana i jak jest ciepło to na ssaniu odpalam przejeżdżam tak do 5 km i już ssanie można wyłączyć bo w silniku zaczyna już krążyć ciepłe powietrze.

Napisano

ja tez mam dokładnie tak jak moi poprzednicy mowia ok.gif

Napisano

Witam.A ja mam tak jak kolega powiedział jak jest około 15 stopni i więcej to pale bez ssania i jazda i nic się nie dzieje. Jest to zgodne z tym co jest napisane w książce obsługi i napraw. Z tego co pamiętam odpowiedzialny jest za to czujnik płynu chłodzącego połączony z centralką i czujnikiem trójdrożnym i krokowcem. a jak wyciągniesz ssanie to go zalewasz.

Napisano

> Jeździ parę aisanów z forum, jak u Was to wygląda? Musicie na ssaniu odpalać jak jest ciepło?

u mnie bez ssania to raczej nie ma mowy icon_rolleyes.gif z rana to dluzej na ssaniu chodzi ale jak juz w ciagu dnia go odpalam to tylko odpale pochodzi na ssaniu pare sekund i to nie na calym ssaniu pozniej wylaczam i jade i jest giiiiiiiiit slinka.gif

Napisano

> Może miałem zdupcony jakiś wężyk wymieniłem i jest jak być powinno

> Masz jakiegoś serwisanta w okolicach Zabrza od Aisanów? Nie potrzebuję ale warto wiedzieć

nie mam zadnego speca od aisana, jedyne co zrobilem od kupna jakies 2 lata temu to wymiana wezykow grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.