Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CCS problem ze ssaniem

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie .Wiem że to komp ustala i wogóle ale sytuacja jest taka.Odpalam auto i zaraz gasnie.Nie trzymie obrotów na zimnym tak jak powininen na ssaniu prawie 1400 rpm miec, tak gaśnie.Nawet jak ciepły to obrotów nie trzymie tylko faluja masakrycznie.Gdzie tu szukac problemów-ręce mi już opadaja.Lambada nowa ,ma może z niecąłe 10k nalotu,czujnik wału też wymieniony,świece nowe,kable WN z 10 tys temu też wymienione.Pomóżcie buu.gif

Napisano
  • Autor

> Silniczek krokowy

a czujnik temperatury też może byc winien? podawac błedne dane do kompa a komp dalej.?

Napisano

W 900 jak mi padł w nówce praktycznie(8kkm) to przerywał,dławił się,a po dojeździe assistance i odpaleniu było ok.

Sytuacja powtórzyła się i wymienili.

Odkręć krokowca,wyczyść,gniazdo też i looknij na grzyba czy nie ma rys(czy się nie wiesza),dalej bym sobie przepustnice(korpus wyczyścił) i ten czujnik wymienił jak to nie pomoże.

Napisano
  • Autor

> W 900 jak mi padł w nówce praktycznie(8kkm) to przerywał,dławił się,a po dojeździe assistance i

> odpaleniu było ok.

> Sytuacja powtórzyła się i wymienili.

> Odkręć krokowca,wyczyść,gniazdo też i looknij na grzyba czy nie ma rys(czy się nie wiesza),dalej

> bym sobie przepustnice(korpus wyczyścił) i ten czujnik wymienił jak to nie pomoże.

tylko ktoś pisał kiedyśs że krokowca śruby na klej do gwintu są mocowane

Napisano

> a czujnik temperatury też może byc winien? podawac błedne dane do kompa a komp dalej.?

Nie dawno jak wczoraj miałem to samo wink.gif

Wymieniłem czujnik temp płynu w Kol. Ssącym i jest malina smile.gif

Koszt 22 zł zeby.GIF

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> Nie dawno jak wczoraj miałem to samo

> Wymieniłem czujnik temp płynu w Kol. Ssącym i jest malina

> Koszt 22 zł

> Pozdrawiam

trzeba płyn spuszczac???

Napisano
  • Autor

> trzeba płyn spuszczac???

krokowiec odkrecony-wyczyszczony i kapa dalej odpali i zaraz gaśnie chyba ze sie przejade kawałek to potem w miare ok ale i tak trza pokręcic potem żeby odpalił

Napisano

> trzeba płyn spuszczac???

No zejdzie Ci trochę płynu więc raczej rób na zimnym albo spuść Sobie.

Napisano
  • Autor

> No zejdzie Ci trochę płynu więc raczej rób na zimnym albo spuść Sobie.

ogarnałem na ciepłym 270751858-jezyk.gif

Tylko że cholera jasna to też nie to.Czujnik nowy ,krokowiec wyczyszczony i dalej to samo.Odpalic sie da tylko jak mam noge na gazie innaczej kapa.Jak odpali jak zdejme noge z gazu to gaśnie!!!pomóżcie!Ma ktos jeszcze jakies pomysły(zanim pół auta wymienie).Może krokowiec papa powiedział pomimo przeczyszczenia? panic.gif

Zapomniałem dodac że jak jade i wrzuce na luz lub wysprzeglam to tez juz zaczął gasnąc

Napisano

> ogarnałem na ciepłym

> Tylko że cholera jasna to też nie to.Czujnik nowy ,krokowiec wyczyszczony i dalej to samo.Odpalic

> sie da tylko jak mam noge na gazie innaczej kapa.Jak odpali jak zdejme noge z gazu to

> gaśnie!!!pomóżcie!Ma ktos jeszcze jakies pomysły(zanim pół auta wymienie).Może krokowiec papa

> powiedział pomimo przeczyszczenia?

> Zapomniałem dodac że jak jade i wrzuce na luz lub wysprzeglam to tez juz zaczął gasnąc

Zuraw już raz napisał jakiś czas temu i wiadć nikt mądrego człowieka słuchać nie chce frown.gif: najpierw podłączajcie padaki pod diagnozę, a potem kombinujcie waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> Zuraw już raz napisał jakiś czas temu i wiadć nikt mądrego człowieka słuchać nie chce : najpierw

> podłączajcie padaki pod diagnozę, a potem kombinujcie

tylko wołają 70 zł za podłączenie minimum

Napisano

> tylko wołają 70 zł za podłączenie minimum

To drogo u was smile.gif

Podmień od kogoś krokowca jak masz od kogo smile.gif a spróbuj jeszcze odpalić auto jak go nie masz włożonego w przepustnice.

Napisano
  • Autor

właśnie odpiałem korkowca i odpaliłem auto bez niego.To samo jak z nim podłączonym.Odpala jak mam noge na gazie a jak odpale i zdejme noge to gaśnie

Napisano

> właśnie odpiałem korkowca i odpaliłem auto bez niego.To samo jak z nim podłączonym.Odpala jak mam

> noge na gazie a jak odpale i zdejme noge to gaśnie

A czujnik od Temp podmieniłeś na taki sam ? Bo z tego co wiem są 2 rodzaje i się różnią charakterystyką, ale głowy Sobie uciąć nie dam

Napisano
  • Autor

> A czujnik od Temp podmieniłeś na taki sam ? Bo z tego co wiem są 2 rodzaje i się różnią

> charakterystyką, ale głowy Sobie uciąć nie dam

Auto odebrałem od mechanika.

Krokowiec sprawny,sonda tez wszystko ok.Powodem były uszczelki od kolektora ssącego wzwyż na kolumnie wtryskowej.Auto brało lewe powietrze.

Dobrze że tego krokowca nie kupiłem..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.