Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

STRATOS

Featured Replies

Napisano

> dziwne auto.. kanciaste jak stare Lotusy.. ale chce sie na niego patrzec i patrzec

nono.gif

To stare Lotusy byly kanciaste tak jak Stratos - nie na odwrot.

Lancia20Stratos.jpg

Wersja rajdowa:

02%20Eifel%20Lancia%20Stratos.jpg

Napisano

> dziwne auto.. kanciaste jak stare Lotusy.. ale chce sie na niego patrzec i patrzec

Z przodu wygląda jak jakiś niedorozwój spineyes.gif

Maszkara straszna ooniee.gif

Napisano
  • Autor

> Z przodu wygląda jak jakiś niedorozwój

> Maszkara straszna

Nie ma to jak 156 z płetwą na bagażniku i pługiem śnieżnym z przodu

Kwestia gustu waytogo.gif

Napisano

> 8c ładniejsza

Tyle ze 8c to troche inny sprzet. Stratos od poczatku do konca byl budowany jako killer na tory. Bez kompromisow, bez ustepstw.

8C to bardziej manifestacja filozofii firmy.

tak podobne a jednak tak rozne wink.gif

Jest w stanie mi ktos napisac co Jeremy mowi o tym coi jest przed kierowca w porsche i lancii?

Od dawna chce to na podpis, ale moj angielski jest zbyt slaby zebym ze sluchu przepisal to bez bledow.

Napisano

> Jest w stanie mi ktos napisac co Jeremy mowi o tym coi jest przed kierowca w porsche i lancii?

> Od dawna chce to na podpis, ale moj angielski jest zbyt slaby zebym ze sluchu przepisal to bez

> bledow.

mowi ze porche ma na wprost kierowcy predkosciomierz a w lanci w tym miejscu jest wskaznik cisnienia oleju.

Napisano

> mowi ze porche ma na wprost kierowcy predkosciomierz a w lanci w tym miejscu jest wskaznik

> cisnienia oleju.

Ja rpozumem co on mowi. Znam angielski biernie. Rozumem duzo, mowie bardzo malo.

Chail bym miec to to zapisane po angielsku wink.gif

Napisano

> Ja rpozumem co on mowi. Znam angielski biernie. Rozumem duzo, mowie bardzo malo.

> Chail bym miec to to zapisane po angielsku

Another think I really like as well is you know ... a porsche puts the rev counter right in front of you ... lancia in this put the oil pressure right in front of you ...

chyba nie porobiłem błędów smile.gif

Napisano

> Another think I really like as well is you know ... a porsche puts the rev counter right in front

> of you ... lancia in this put the oil pressure right in front of you ...

> chyba nie porobiłem błędów

Dokladnie o to mi chodzilo. Ja rozumiem co mowia, ale nie umiem tego zapisac prawidlowo wink.gif

To bym jeszcze prosil o to zdanie, ktore potem wypowiada drugi Hamond. to o tym ze to wiele mowi o wloskich uatach.

Napisano

> Dokladnie o to mi chodzilo. Ja rozumiem co mowia, ale nie umiem tego zapisac prawidlowo

> To bym jeszcze prosil o to zdanie, ktore potem wypowiada drugi Hamond. to o tym ze to wiele mowi o

> wloskich uatach.

Chodzi o to co się wcina zaraz po Clarksonie ?

oil temperature ... what is that to tell you - pewien nie jestem bo nie wyraźnie troche grinser006.gif

Napisano

> Chodzi o to co się wcina zaraz po Clarksonie ?

Dokladnie

> oil temperature ... what is that to tell you - pewien nie jestem bo nie wyraźnie troche

No wlasnie ja tez nie.

Napisano

> Dokladnie

> No wlasnie ja tez nie.

chyba szydzi że po kiego grzyba dawać przed oczami wskaźnik ciśnienia zlosnik.gif

Napisano

> chyba szydzi że po kiego grzyba dawać przed oczami wskaźnik ciśnienia

Mi sie wydaje, ze on raczej dosc wyraznie daje do zrozumienia ze juz producent przygotowal kierowce na legendarna bezawaryjnosc wloskich silnikow wink.gif

Napisano

> Mi sie wydaje, ze on raczej dosc wyraznie daje do zrozumienia ze juz producent przygotowal kierowce

> na legendarna bezawaryjnosc wloskich silnikow

No tak smile.gif

Dzisiaj oglądałem film clarksona shootout - to jest jednak piękna praca smile.gif

• 4 tygodnie później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.