Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kompletne pranie wnętrza - jaki koszt

Featured Replies

Napisano

Potrzebuję w Pugu 206 uprać wnętrze. Wymieniłem fotele, te które kupiłem są brudne i jakby przesiąknięte takim warsztatowym smrodem. Do tego dobrze by było uprać podsufitkę. Ile taka usługa może kosztować i czy pranie przez myjnie jest skuteczne ? Dodatkowe pytanie - długo auto schnie potem ?

Napisano

> Potrzebuję w Pugu 206 uprać wnętrze. Wymieniłem fotele, te które kupiłem są brudne i jakby

> przesiąknięte takim warsztatowym smrodem. Do tego dobrze by było uprać podsufitkę. Ile taka

> usługa może kosztować

ok. 150 - 200 PLN, czasami taniej

> i czy pranie przez myjnie jest skuteczne ?

jak maja dobry sprzet to tak

> Dodatkowe pytanie - długo

> auto schnie potem ?

kilka h

Napisano
  • Autor

> ok. 150 - 200 PLN, czasami taniej

> jak maja dobry sprzet to tak

> kilka h

dzięki ok.gif

Napisano

150 zł za Wszystko

Napisano

> 200 PLN +/- 50 PLN.

200/300 i dopytaj gdzies na forum gdzie maja dobra myjke , bo nie w kazdej usuna Ci warsztatowy zapch .

Ja kiedys prałem , niby wszystko ładnie , a po 2 mies powylazily biale zacieki , do tego zuzyli polowe zbiornika paliwa w celu osuszenia wnetrza

Napisano

> Potrzebuję w Pugu 206 uprać wnętrze. Wymieniłem fotele, te które kupiłem są brudne i jakby

> przesiąknięte takim warsztatowym smrodem. Do tego dobrze by było uprać podsufitkę. Ile taka

> usługa może kosztować i czy pranie przez myjnie jest skuteczne ? Dodatkowe pytanie - długo

> auto schnie potem ?

Ja całą sobotę spędziłem na demontaży i praniu wnętrza w mojej astrze G użyłem preparatu STP tuff stuf. Tapicerka się doprała ale nadal śmierdzi papierochami. Nie wiem czego używają w firmach zajmujących się tym profesjonalnie, że po ich myciu nie czuć tego smrodu. Wiem natomiast jedno, oni nie czyszczą wszystkiego dokładnie, ja wyczyściłem sobie nawet kurz z pod wykładziny podłogowej itp itd. Proponuje samodzielne pranie + ozonowanie.

Napisano

> Nie wiem czego używają w firmach

> zajmujących się tym profesjonalnie, że po ich myciu nie czuć tego smrodu. Wiem natomiast

> jedno, oni nie czyszczą wszystkiego dokładnie, ja wyczyściłem sobie nawet kurz z pod

> wykładziny podłogowej itp itd. Proponuje samodzielne pranie + ozonowanie.

Maja porzadny odkurzacz pioracy. te wszytekie preparaty z marketow mozna sobie w puty wlozyc bo i tak wszystko wyjdzie spowrotem.

Napisano

> Maja porzadny odkurzacz pioracy. te wszytekie preparaty z marketow mozna sobie w puty wlozyc bo i

> tak wszystko wyjdzie spowrotem.

teraz gdy tapicerkę mam już czystą (przynajmniej wizualnie) to za takie dopranie i pozbycie się smrodu chyba za wiele nie zapłacę?

Napisano
  • Autor

> Maja porzadny odkurzacz pioracy. te wszytekie preparaty z marketow mozna sobie w puty wlozyc bo i

> tak wszystko wyjdzie spowrotem.

auto już po praniu. Ponieważ było solidnie zabrudzone, skasowali 200 zł. Ale robota jest zrobiona porządnie. Środek jak nowy (a fotele, zwłaszcza przednie były bardzo mocno zasyfione), podłoga doszorowana, podsufitka także. Do tego okurzone dokładnie wszystkie plastyki, umyte szyby, wszystko się błyszczy, a także elegancko umyta karoseria.

Jestem bardzo zadowolony, uważam, że dobrze wydana kasa. Gdybym samodzielnie kupił środki i się napracował, to pewnie nie osiągnąłbym nawet 10% tego efektu.

Napisano

Gdybym samodzielnie kupił środki i się

> napracował, to pewnie nie osiągnąłbym nawet 10% tego efektu.

to mnie zmotywowałeś żeby wydać kaskę na ten cel. Bo ja jestem średnio zadowolony ze swojej roboty i straconej całej soboty.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.