Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[G] Półka do schowka

Featured Replies

Napisano

W Astrze G z 2000 w schowku jest taka fajna półeczka, oczywiście w gliwickiej z 2008 już brak, ktoś ją może widział w sprzedaży osobno? Na allegro pusto frown.gif

Napisano

> W Astrze G z 2000 w schowku jest taka fajna półeczka, oczywiście w gliwickiej z 2008 już brak, ktoś

> ją może widział w sprzedaży osobno?

W ASO zapytaj. Ja do H kupiłem bez problemu. Groszowa sprawa. Za zawór klimatyzacji do schowka i półkę zapłaciłem w sumie ok. 20 zł.

Napisano

Ha ha... A ja odwrotnie - gdy zobaczyłem w AG z 2008 roku, że półkę mozna wyjąć, natychmiast swoja wyjąłem - można duzo więcej włozyć teraz do schowka... Półka bardzo zmniejsza ładowność schowka (a wiekszych rzeczy to już się nie da włozyć...). Pozdr.

Napisano
  • Autor

> Ha ha... A ja odwrotnie - gdy zobaczyłem w AG z 2008 roku, że półkę

A masz ją jeszcze? zeby.GIF Na szczęście nie mam nic dużego, za to porządek w schowku jest. zeby.GIF

Napisano

Mam, gdzieś ją schowałem, ale nie pamiętam gdzie... Włożę na miejsce przed odsprzedażą auta... Pozdr.

Napisano

ja kupiłem półkę w ASO za ok 45 zł w lipcu i nie żałuję, bo AII nie ma zbyt wiele funkcjonalnych schowków. Teraz mam porządek na dole papiery na górze piwo, płyty, saszetka z dokumentami i nic nie lata w tym przepastnym schowku.

Wg mnie warto:

Sama półka też niby kawałek plastiku ale ma jak to u niemców bardzo solidną konstrukcję, więc trzyma się nieruchomo jak wmurowana (posiada nawet kratownicę od strony oświetlenia schowka co by światło i dolną część schowka nocą oświetlało - trochę to naciągane rozwiązanie ale jest)

P.S. zanim kupiłem oryginał to kombinowałem aby może coś dorobić - jak zobaczyłem budowę tej pólki to mi szczęka opadła - taka solidna konstrukcja)

Napisano

jak się u Ciebie poniewiera to wyróżnij się z tłumu i odstąp komuś kto potrzebuje gratis.

Chyba nie myślisz że omawiane akcesorium w jakikolwiek sposób wpłynie na cenę auta w przyszłości, no przynajmniej tak mi się wydaje grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> jak się u Ciebie poniewiera to wyróżnij się z tłumu i odstąp komuś kto potrzebuje gratis.

> Chyba nie myślisz że omawiane akcesorium w jakikolwiek sposób wpłynie na cenę auta w przyszłości,

> no przynajmniej tak mi się wydaje

Też się nad tym zastanawiałem, eFkę sprzedałem jak stała u mechanika, wszystko co zbędne było z niej wyciągnięte bo akurat sprzątałem samochód, i tak zostało mi masa rupieci do eFki. zeby.GIF Może wrzucę kiedyś na giełdę albo rozdam wśród AK zeby.GIF Na razie nie mam czasu. frown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.