Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zakup AR 147

Featured Replies

Napisano

Doradźcie, bo koleżanka się uparła - jaki motor, jakie typowe bolączki, może znacie siakieś forumowe auta (niekoniecznie z AK) do wzięcia, etc. wink.gif

Budżet +/- 15 tzł.

Warto w ogóle z taką kasą podchodzić do tematu?

Napisano

Szukajcie z silnikiem benz. 1.6 105KM bez wariatora.

Napisano

na naszej giełdzie wisi taka alfa

Mam identyczną, jest zadowolony jak narazie z tego auta, szukaj raczej benzyny bo disla w tej kasie ciezko jakiegoś fajnego znaleźć.

Alfa z 1,6 120koników już nawet całkiem ładnie przyspiesza, jest w trasie czym wyprzedzać i w miarę wygodnie się jedzie.

Napisano
  • Autor

> na naszej giełdzie wisi taka alfa

Ciut za droga.

> Mam identyczną, jest zadowolony jak narazie z tego auta, szukaj raczej benzyny bo disla w tej kasie

> ciezko jakiegoś fajnego znaleźć.

> Alfa z 1,6 120koników już nawet całkiem ładnie przyspiesza, jest w trasie czym wyprzedzać i w miarę

> wygodnie się jedzie.

A to jest ta Z wariatorem?

Napisano

> Alfa z 1,6 120koników już nawet całkiem ładnie przyspiesza, jest w trasie czym wyprzedzać

Może to nie na temat, ale przełożenia (główne i skrzyni) wersji 1.6-105KM i 1.6-120KM (oczywiście piszę o AR147) są identyczne - z jednym małym wyjątkiem: wersja 120KM ma krótszy piąty bieg niż wersja 105KM.

Napisano

> Doradźcie, bo koleżanka się uparła -

i słusznie ok.gif ładne i fajne auto zlosnik.gif już mi się żona zaczyna przyklejać do mojej ar147, zaraz mi passata wciśnie hehe.gif

>jaki motor, jakie typowe bolączki,

może znacie siakieś

> forumowe auta (niekoniecznie z AK) do wzięcia, etc.

> Budżet +/- 15 tzł.

> Warto w ogóle z taką kasą podchodzić do tematu?

Ja swoją ar147 kupiłem przypadkiem za kwotę, która mnie nawet zaskoczyła, niestety różnicę w tydzień wydałem na naprawy zlosnik.gif

Widziałem kilka jtd 115KM za te pieniądze, niestety nawet jeśli silnik był ok, to napraw wymagało zawieszenie. łatwiej będzie chyba znaleźć coś z silnikiem noPb.

BTW dwa ni temu dostałem cynę, że znajomy sprzedaje fajne AWD za kilka miesięcy. Jak się zdecyduje to moje jtd będzie do sprzedania, ale to dopiero w styczniu 2011.....

Napisano

> Może to nie na temat, ale przełożenia (główne i skrzyni) wersji 1.6-105KM i 1.6-120KM (oczywiście

> piszę o AR147) są identyczne - z jednym małym wyjątkiem: wersja 120KM ma krótszy piąty bieg

> niż wersja 105KM.

no właśnie w trasie brakuje mi 6 biegu czasem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.