Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

przewody hamulcowe

Featured Replies

Napisano

hej mam pytanie czy przewody hamulcowe a dokładnie te rurki plastikowe różnią się czymś np. długością w vanie i normalnym sc ??

Napisano

> hej mam pytanie czy przewody hamulcowe a dokładnie te rurki plastikowe różnią się czymś np.

> długością w vanie i normalnym sc ??

plastikowych tam nie ma, są metalowe i elastyczne jeśli chodzi o elastyczne to niczym się nie różnią

Napisano

> hej mam pytanie czy przewody hamulcowe a dokładnie te rurki plastikowe różnią się czymś np.

> długością w vanie i normalnym sc ??

Elastyczne (gumowe) sie niczym nie roznia. Natomiast przewody metalowe idace od pompy do abs juz sie roznia (sama pompa tez sie rozni - sa tylko 2 wyjscia na przewody hamulcowe bo dopiero abs rozdziela na kazde kolo osobno)

Napisano

zapytam się nie tworząc nowego tematu, przewody hamulcowe idą ce do tyłu są w moim cc łączone na wysokości kawałek za katalizatorem, czy to tak jest fabrycznie czy ktoś już je wymieniał? smile.gif Bo w sumie od serwa do tych połączeń są zjedzone, a idące dalej do tyłu są zdrowe.

Napisano

> zapytam się nie tworząc nowego tematu, przewody hamulcowe idą ce do tyłu są w moim cc łączone na

> wysokości kawałek za katalizatorem, czy to tak jest fabrycznie czy ktoś już je wymieniał? Bo

> w sumie od serwa do tych połączeń są zjedzone, a idące dalej do tyłu są zdrowe.

to sam sobie odpowiedziałeś smile.gif

Napisano

> zapytam się nie tworząc nowego tematu, przewody hamulcowe idą ce do tyłu są w moim cc łączone na

> wysokości kawałek za katalizatorem, czy to tak jest fabrycznie czy ktoś już je wymieniał? Bo

> w sumie od serwa do tych połączeń są zjedzone, a idące dalej do tyłu są zdrowe.

tak to seria tam jest łączenie by wymieniać kawałkami

Napisano

> tak to seria tam jest łączenie by wymieniać kawałkami

dzięki, ciekawe tylko czy uda się to odkręcić bez ukręcenia tego łącznika grinser006.gif chce kupić przewody z metra ale nie wiem jakie dokładnie długości. Ktoś wie ile potrzeba przewodu na lewe i prawe koło tył od serwa do łącznika?

Napisano

> dzięki, ciekawe tylko czy uda się to odkręcić bez ukręcenia tego łącznika

u mnie ukreciło sie wszystko tylko nie łacznik hehe.gif

Napisano

> dzięki, ciekawe tylko czy uda się to odkręcić bez ukręcenia tego łącznika

nie licz na to, tak jak pisze czuczu, ukręci się zazwyczaj wszystko poza łącznikiem zlosnik.gif

> chce kupić przewody z

> metra ale nie wiem jakie dokładnie długości. Ktoś wie ile potrzeba przewodu na lewe i prawe

> koło tył od serwa do łącznika?

od serwa do tylnego lewego wahacza potrzeba 3,2m , łącznik można zrobić w połowie, z prawym kołem będzie podobnie bo przewody idą taką samą drogą waytogo.gif

Napisano

> od serwa do tylnego lewego wahacza potrzeba 3,2m ,

dzięki widzę, że z góry zakładasz, że na pewno się ukręci na łączniku? Tak sobie pomyślałem, żeby najpierw podgrzać a potem odkręcić? Próbował ktoś takiego manewru?

Napisano

> dzięki widzę, że z góry zakładasz, że na pewno się ukręci na łączniku?

raczej na pewno

>tak sobie pomyślałem, żeby

> najpierw podgrzać a potem odkręcić? Próbował ktoś takiego manewru?

możesz próbować jakichś metod ale skoro kupujesz nowe rurki to wysiłek nie warty zachodu

Napisano

> raczej na pewno

> możesz próbować jakichś metod ale skoro kupujesz nowe rurki to wysiłek nie warty zachodu

tak na prawdę to nie chce mi się tego robić, ale muszem wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.