Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

clio dci zapalany na karte

Featured Replies

Napisano

witam jak w temacie , 2006 rok DCI nowa buda , tylko te zapalnie na karte mnie przeraza, jakies opinie ktos zna tego ''ustrojstwa'' ??? jade takiego ogladać a moze kupic co sadzicie ??

Napisano

> witam jak w temacie , 2006 rok DCI nowa buda , tylko te zapalnie na karte mnie przeraza, jakies

> opinie ktos zna tego ''ustrojstwa'' ??? jade takiego ogladać a moze kupic co sadzicie ??

kolego mnożysz watki, na jednej stronie 3 tematu i w zasadzie o tym samym

jeśli clio ma kartę musi być to wypasiona wersja, na obecna chwile karty sa bezawaryjne i bezobsługowe

nie ma co sie bać

Napisano

> na obecna chwile karty sa bezawaryjne i

> bezobsługowe

Pod warunkiem, że nie są narzędziem lansu, noszonym w tylnej kieszeni obcisłych jeansów. Wyginania jednak nie lubią, płytka elektroniki jest cienka i przez to dość wrażliwa.

Napisano

> Pod warunkiem, że nie są narzędziem lansu, noszonym w tylnej kieszeni obcisłych jeansów. Wyginania

> jednak nie lubią, płytka elektroniki jest cienka i przez to dość wrażliwa.

to na logioke ze karta wyginac raczej sie nie lubi grinser006.gif

Napisano

> witam jak w temacie , 2006 rok DCI nowa buda , tylko te zapalnie na karte mnie przeraza, jakies

> opinie ktos zna tego ''ustrojstwa'' ??? jade takiego ogladać a moze kupic co sadzicie ??

Zapalanie na karte to super sprawa,ale pamiętaj są dwa rodzaje kart jedna z dwoma przyciskami jest taka sobie zastępuje kluczyk, za każdym razem chcąc uruchomić auto trzeba kartę wkładać do czytnika.Drugi rodzaj to całkiem inna bajka wystarczy ją tylko mieć przy sobie i można autko otwierać ,uruchamiać ona ma trzy przyciski ...Co do trwałości karty to użytkuje taką 5 lat BEZPROBLEMOWO !!!

Napisano

> Zapalanie na karte to super sprawa,ale pamiętaj są dwa rodzaje kart jedna z dwoma przyciskami jest

> taka sobie zastępuje kluczyk, za każdym razem chcąc uruchomić auto trzeba kartę wkładać do

> czytnika.Drugi rodzaj to całkiem inna bajka wystarczy ją tylko mieć przy sobie i można autko

> otwierać ,uruchamiać ona ma trzy przyciski ...Co do trwałości karty to użytkuje taką 5 lat

> BEZPROBLEMOWO !!!

jesli mowa o clio w dobrej wersji wyposażenia a dokładniej jesli ma karte ma tez system hands free wolne rece, otwiera i zamyka sie auto bez konieczności używania przycisków na karcie oraz uruchomia auta bez koniczności włożenia karty do czytnika

Napisano

> jesli mowa o clio w dobrej wersji wyposażenia a dokładniej jesli ma karte ma tez system hands free

> wolne rece, otwiera i zamyka sie auto bez konieczności używania przycisków na karcie oraz

> uruchomia auta bez koniczności włożenia karty do czytnika

Dodajmy że nawet jak system hands free zawiedzie, lub bateria w karcie padnie to i tak można ją wsunąć w czytnik - a auto odpali.

Transponder umieszczony na karcie jest zasilany przez pętlę indukcyjną, tak jak immobiliser w tradycyjnym kluczyku old.gif

Napisano

Gryzie i razi pradem wink.gif

Nie ma sie czego bac to dziala tak samo jak kluczyk. Tylko stacyjke zamienili na guzikz ursusa smile.gif

Napisano

> czytnika.Drugi rodzaj to całkiem inna bajka wystarczy ją tylko mieć przy sobie i można autko

> otwierać ,uruchamiać ona ma trzy przyciski

Mam 3-przyciskową bez systemu hands-free, i muszę wkładać kartę do czytnika cfaniaczek.gif

Napisano

> Dodajmy że nawet jak system hands free zawiedzie, lub bateria w karcie padnie to i tak można ją

> wsunąć w czytnik - a auto odpali.

ok.gif

> Transponder umieszczony na karcie jest zasilany przez pętlę indukcyjną, tak jak immobiliser w

> tradycyjnym kluczyku

a to nie wiedzialem zlosnik.gif

Napisano

> a to nie wiedzialem

To już wiesz jak uspokajać klientów grinser006.gif

Powiedz mi lepiej jak oderwać tą zaślepkę przy klamce żeby dostać się do zamka otwieranego normalnie, kluczykiem.

Ccciałbym sprawdzić czy ten zamek jeszcze działa...

Napisano

> Dodajmy że nawet jak system hands free zawiedzie, lub bateria w karcie padnie to i tak można ją

> wsunąć w czytnik - a auto odpali.

> Transponder umieszczony na karcie jest zasilany przez pętlę indukcyjną, tak jak immobiliser w

> tradycyjnym kluczyku

A czy moja Renata też tak ma? Mam trzy dzyndzle w karcie i jeden w domu zlosnik.gif.

Napisano

> To już wiesz jak uspokajać klientów

> Powiedz mi lepiej jak oderwać tą zaślepkę przy klamce żeby dostać się do zamka otwieranego

> normalnie, kluczykiem.

> Ccciałbym sprawdzić czy ten zamek jeszcze działa...

W zaslepce powinno byc takie wyzlobienie dzieki ,ktoremu latwo bylo ja zdjac kluczyki schowanym w karcie waytogo.gif

Napisano

> To już wiesz jak uspokajać klientów

> Powiedz mi lepiej jak oderwać tą zaślepkę przy klamce żeby dostać się do zamka otwieranego

> normalnie, kluczykiem.

> Ccciałbym sprawdzić czy ten zamek jeszcze działa...

284127537-aaaaaaaa.JPG

masz dziurkę wkładasz kluczyk i podważasza

post-58277-14352509499934_thumb.jpg

Napisano

> masz dziurkę wkładasz kluczyk i podważasza

W sensie że ciągnę do siebie?

Spróbuję jutro w garażu...

Napisano

> to na logioke ze karta wyginac raczej sie nie lubi

Wiesz, niektórym to trzeba do łba młotkiem wbić. Albo rachunkiem z ASO za nową kartę i jej przyuczenie (dobre paręset złotówek).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.