Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pozbycie się wygłuszenia podłogi

Featured Replies

Napisano

Nie wiem, czy właściwie określiłem to w temacie, ale chodzi mi o jakiś sposób, który pozwoli na w miarę bezproblemowe pozbycie się tego czegoś, co jest przyklejone do podłogi (od wewnątrz auta 270751858-jezyk.gif) pod nogami kierowcy i pasażerów grinser006.gif Chciałbym dobrze zabezpieczyć podłogę w aucie, a te "maty" mi w tym skutecznie przeszkadzają. Jak to sobie ułatwić? Podgrzewanie, może jakaś chemia?

Bo skrobanie średnio idzie, można się z tym trochę czasu bawić oslabiony.gif Tam gdzie pojawiła się powierzchowna rdza to nie ma problemu, odskakuje całymi płatami, ale problem jest z całą resztą. Chciałbym to zrobić porządnie, dlatego zależy mi na usunięciu tej warstwy. Jakieś sugestie? hmm.gifsmile.gif

Napisano

Majzel i młotek albo dobry płaski śrubowkręt i zdzierasz to biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> Majzel i młotek albo dobry płaski śrubowkręt i zdzierasz to

Właśnie tak jeszcze przed chwilą robiłem (wzięło się i rozpadało), ale tak to kur** idzie dostać irked.gifgrinser006.gif Myślałem, że może jakieś ułatwienie istnieje... palacz.gifcool.gif

Napisano

> Właśnie tak jeszcze przed chwilą robiłem (wzięło się i rozpadało), ale tak to kur** idzie dostać

> Myślałem, że może jakieś ułatwienie istnieje...

a moze próbowałeś sobie pomóc jakimś rozpuszczalnikiem?

Napisano

może benzyna, ostry nożyk... niewiem.gif

potrzeba matką wynalazców zlosnik.gif

Napisano

> Nie wiem, czy właściwie określiłem to w temacie, ale chodzi mi o jakiś sposób, który pozwoli na w

> miarę bezproblemowe pozbycie się tego czegoś, co jest przyklejone do podłogi (od wewnątrz auta

> ) pod nogami kierowcy i pasażerów Chciałbym dobrze zabezpieczyć podłogę w aucie, a te "maty"

> mi w tym skutecznie przeszkadzają. Jak to sobie ułatwić?

Pozwol powodzi zajac sie autem - samo odejdzie ok.gif.

Napisano

> Właśnie tak jeszcze przed chwilą robiłem (wzięło się i rozpadało), ale tak to kur** idzie dostać

Idzie dostać ale innego sposobu nie ma rotfl.gif

Napisano

Młotek gumowy i walisz od spodu podłogi i wygłuszenie powinno popękać a potem jakiś przecinak czy dłuto i jedziesz co nie odskoczy

Napisano
  • Autor

> Młotek gumowy i walisz od spodu podłogi i wygłuszenie powinno popękać a potem jakiś przecinak czy

> dłuto i jedziesz co nie odskoczy

Sęk w tym, że wydaje mi się, że tam gdzie miało popękać to już popękało, a w pozostałych miejscach jest to dosyć elastyczne, ale spróbuję, może choć trochę ten sposób ułatwi robotę waytogo.gif

Napisano

> Sęk w tym, że wydaje mi się, że tam gdzie miało popękać to już popękało, a w pozostałych miejscach

> jest to dosyć elastyczne, ale spróbuję, może choć trochę ten sposób ułatwi robotę

spróbuj podgrzac opalarką. To jest guma z klejem klejona na gorąco. cos jak to na drzwiach w autach. po podgrzaniu powinno schodzic szpachelką. ja tak robilem. dluzej moze troszke schodzi ale dokladniej.

Napisano

Tak jak kolega wyżej napisał, tak samo robiłem. Grzałem opalarką i potem szpachelką fajnie lekko schodziło, na koniec rozpuszczalnikiem, żeby przemyć do czystej blachy. Dodam jeszcze, że u siebie nie zrywałem z całej podłogi tylko z miejsc skorodowanych i trochę dookoła nich.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.