Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pierwsza jazda moto

Featured Replies

Napisano

Witam

dzisiaj pierwszy raz jechałem moto - wrażenia super i żal, że 20 lat temu nie zrobiłem prawka razem z samochodowym.

Możecie mi doradzić jakie kupić rękawice, kask i kurtkę (może być na początek materiałowa) - chciałbym w przyszłości kupić jakiegoś chopera.

Pozdrawiam

Napisano

> Witam

> dzisiaj pierwszy raz jechałem moto - wrażenia super i żal, że 20 lat temu nie zrobiłem prawka razem

> z samochodowym.

> Możecie mi doradzić jakie kupić rękawice, kask i kurtkę (może być na początek materiałowa) -

> chciałbym w przyszłości kupić jakiegoś chopera.

> Pozdrawiam

Nie wiem co ci doradzić, czas jest taki że jak masz trochę kasy to warto czekać na Louisa , kupisz tam wszystko na jesiennych promocjach. wszystko jest wazne, kask,buty kombinezon, rękawice. Jeśli na czymś zaoszczędzisz to sam sobie ziazi mozesz zrobić. Nie straszę ja poprostu bez żółwia, kombinezonu itd. na moto nie wsiadam nawet na przysłowiowe ,,za rogiem" miałem szlifa i już wiem dlaczego to wszystko tyle kosztuje

Napisano

najważniejsze kupić kurtkę z ochraniaczami na ramiona, łokcie itd... co do rękawic to z ochraniaczami na kostki i jeśli coś mogę polecić to dłuższe takie które zachodzą na rękawy kurtki... w krótkich chula wiatr po rękawach a człowiek trochę "napompowany" jeździ

Napisano

> Witam

> dzisiaj pierwszy raz jechałem moto - wrażenia super i żal, że 20 lat temu nie zrobiłem prawka razem

> z samochodowym.

> Możecie mi doradzić jakie kupić rękawice, kask i kurtkę (może być na początek materiałowa) -

> Pozdrawiam

ty nic na przyszłość nie odkładaj !!!! Ja od dokładnie 13 lat ...czyli cały związek małżeński walczyłem z moją lubą !!!

ON : ja chcę motor

ONA : nie !

i tak było do 15-go sierpnia

ONA : no dobra

mlot.gifwinner.gifblagam.gif526.gifpanic.gif

dwa tygodnie gorączkowych poszukiwań i szybka piłka !

kupiłem tydzień temu Hondę VT500c z 1983r. Zacna maszyna ...50 kuni ma zlosnik.gif

ciesze się jak dziecko i brykam na razie po bocznych uliczkach bo prawko trzeba dopiero zrobić..... ale to na wiosnę bo zanim kurs i jazdy to mnie śnieg zastanie.

PS. Moja sytuacja jest deko inna niż twoja bo ty nie masz zakazu tylko jak już cię wzięło to idź za ciosem !

Powodzonka zlosnik.gif

Napisano

> Witam

> z samochodowym.

> Pozdrawiam

kup ...

ja kupiłem na początku tego sezonu najeździłem się ... i już od miesiąca nie wsiadałem ...

po prostu mi się nie chce ... przeszło mi skromny.gif

Napisano

> kup ...

> ja kupiłem na początku tego sezonu najeździłem się ... i już od miesiąca nie wsiadałem ...

> po prostu mi się nie chce ... przeszło mi

w twoim przypadku to był kaprys a nie nieodzowna potrzeba clown.gif

Napisano

> kup ...

> ja kupiłem na początku tego sezonu najeździłem się ... i już od miesiąca nie wsiadałem ...

> po prostu mi się nie chce ... przeszło mi

Mnie to się nigdy ubierać na moto nie chce, wole plecak do samochodu i jazda.

Napisano

> Mnie to się nigdy ubierać na moto nie chce, wole plecak do samochodu i jazda.

eeeeeeeeeeee to ty jakiś taki zramolały jesteś hahaha.gif ok ok ok tylko nie wszczynaj awanturki ... tak bez agresji ku tobie napisałem hehe.gif

Napisano

> eeeeeeeeeeee to ty jakiś taki zramolały jesteś

no coś jest ze mną nie tak.

Jak są upały to też mi się nie chce w upały jeździć bo człowiek się gotuje na światłach i wybieram auto z klimą. Coś jest ze mną nie tak.....

Napisano
  • Autor

Witajcie

znalazłem taką kurtkę w necie - czy to coś warte? - kieruje się głównie rozmiarem stąd ten wybór

http://allegro.pl/profesjonalna-kurtka-motocyklowa-membrana-5xl-i1191968363.html

Myślę też nad held tropic

Pozdrawiam

Napisano

> Witajcie

> znalazłem taką kurtkę w necie - czy to coś warte? - kieruje się głównie rozmiarem stąd ten wybór

> http://allegro.pl/profesjonalna-kurtka-motocyklowa-membrana-5xl-i1191968363.html

> Myślę też nad held tropic

> Pozdrawiam

to to jakiś noname, held ma dobre opinie, pokaż linka helda

Napisano

> wiem, że no name ale za to duży rozmiar a w moim przypadku 4-5xl to raczej standard

To poszukaj na stronie louisa tam czesto maja w niskich cenach takie duze rozmiary

Napisano

Osobiscie bylo by mi obojetne w jakich ciuchach mialbym smigac cruser'akiem czy choperem. Ten typ " zobowiazuje " jednak do skor i to tez z kierunkiem klasycznym a nie kombi typu super sport.

Louis to generalnie badziewie, za towar dobrej jakosci placisz tam wiecej niz gdzie indziej, kupisz badziew wydasz wiecej bo bedziesz musial kupic jeszcze raz. Przejzyj sobie to

http://www.fc-moto.de/?gclid=CL7ov_avh6QCFYcrDgodyDpyIw

wink.gif

Napisano

Moja dziewczyna kupiła w tym roku Helda. Nie wiem ile dała bo nie wnikam w jej zabawki ale kurtka i spodnie naprawdę dobrze uszyte i materiał bardzo fajny. Z takich tanszych to pamiętam że jeszcze Modeka ma całkiem całkiem, oczywiście staram się wypowiadac o tych tanszych modelach nie kazdy musi mieć alpinestar lub Dainese

Napisano

> Moja dziewczyna kupiła w tym roku Helda. Nie wiem ile dała bo nie wnikam w jej zabawki ale kurtka i

> spodnie naprawdę dobrze uszyte i materiał bardzo fajny.

Potwierdzam, Held to przyzwoita klasa średnia- sam jeżdżę w kurtce Held Taigami i jak na razie mogę polecić ok.gif

Napisano
  • Autor

Witam

Piszecie tak fajnie o kurtkach ale w typowych rozmiarach - ja niestety jestem dużo większy od średniej i znaleźć coś co by na mnie pasowało bez wnikania w fason jest zadaniem baaaaardzo trudnym

Pozdrawiam

Napisano

> Witam

> Piszecie tak fajnie o kurtkach ale w typowych rozmiarach - ja niestety jestem dużo większy od

> średniej i znaleźć coś co by na mnie pasowało bez wnikania w fason jest zadaniem baaaaardzo

To moze podasz rozmiar, znajdzei sie cos

wink.gif

> trudnym

> Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

W rozsądnej jak dla mnie cenie ok 400 zł nic się nie znajdzie a rozmiar to 70 lub 12xl (UK)

Pozdrawiam

Napisano

> W rozsądnej jak dla mnie cenie ok 400 zł nic się nie znajdzie a rozmiar to 70 lub 12xl (UK)

> Pozdrawiam

O ja pier*** znalazles juz jakies ciuchy obojetnie jakiej firmy ?

Nie chce Cie straszyc ale bedziesz musial poszperac po amerykanskich stronach, powiem szczerze obawiam sie, ze za cene ktora podales to chyba nic nie znajdziesz, sprawdeze zreszta jeszcze na eba'u

wynik

http://cgi.ebay.de/IXS-Motorrad-Touren-L...=item1c11ac94bc

http://cgi.ebay.de/Herren-Tourenjacke-To...=item53e1d4cbfb

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.