Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

klapa mk1 a światła mk2

Featured Replies

Napisano

słuchajcie, bo mnie coś męczy... mam pytanie dotyczące plastikowej klapy z mk1 a więc, czy można zastosować klapę z mk1 do mk2 ale zachowując światła z mk2? czy ktoś już tak kombinował? czy realne jest do zrobienia i czy dużo motki będzie, żeby dostosować klapę do świateł mk2? co myślicie? cfaniaczek.gif

Napisano

Trzeba dosztukować nieco laminatu. A gdzieniegdzie poprzycinać. Inną sprawą jest łącznik instalacji wycieraczki i podgrzewania szyby. W MK2 jest poziomo. MK1 Pionowo. Jak się uprzesz to jest to wykonalne zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Trzeba dosztukować nieco laminatu. A gdzieniegdzie poprzycinać. Inną sprawą jest łącznik instalacji

> wycieraczki i podgrzewania szyby. W MK2 jest poziomo. MK1 Pionowo. Jak się uprzesz to jest to

> wykonalne

no to łącznik instalki można faktycznie przełożyć ok.gif a teraz jeśli chodziłoby o babranie się z tym, to co polecasz - jakaś żywica?

Napisano

Nie wiem czy nie będzie takiej sytuacji. że przy zamkniętej klapie światła będą wystawać na zewnątrz. Bo chyba klapa w mkI jest "cieńsza"

Napisano
  • Autor

> Nie wiem czy nie będzie takiej sytuacji. że przy zamkniętej klapie światła będą wystawać na

> zewnątrz. Bo chyba klapa w mkI jest "cieńsza"

chyba czy na pewno, bo to jakby decyduje o wszystkim confused.gifcrazy.gif gdyż nie chcę mieć wybałuszonych gał tylnych oslabiony.gif

hmm.gif

a chciałbym jednak światła (klosze) mk2, bo som Uadniejsze z białym paskiem od UT skromny.gif

Napisano

Tak to wygląda:

284164840-klapa.jpg

Jak widać bez przeróbek da się założyć i się raczej zamknie (choć to jest akurat "UT" Mk1 z lampami od Mk2 - z resztą to w ogóle jest jakaś masakra, bardzo zaniedbane UT bez turbosprężarki i masą druciarstwa, nie wiem czy jeszcze istnieje) grinser006.gif Jednak żeby to wyglądało to tak jak napisał Drupi musiałbyś sztukować klapę przy lampach i zmieniać ten łącznik od wycieraczek i ogrzewania tylnej szyby lub ten plastik, na którym jest druga część tego łącznika spineyes.gifgrinser006.gif Poza tym w UT Mk1 jest tylko jeden siłownik do podnoszenia klapy i jest inny niż w pozostałych Uniakach grinser006.gif Nie jestem też pewien, czy zamek nie jest inny, ale to już najmniejszy problem cfaniaczek.gif

post-129023-14352509651682_thumb.jpg

Napisano

> Tak to wygląda:

jak qpa sick.giffaint.gif

> Jak widać bez przeróbek da się założyć i się raczej zamknie (choć to jest akurat "UT" Mk1 z lampami

> od Mk2 - z resztą to w ogóle jest jakaś masakra, bardzo zaniedbane UT bez turbosprężarki i

> masą druciarstwa, nie wiem czy jeszcze istnieje) Jednak żeby to wyglądało to tak jak napisał

> Drupi musiałbyś sztukować klapę przy lampach i zmieniać ten łącznik od wycieraczek i

> ogrzewania tylnej szyby lub ten plastik, na którym jest druga część tego łącznika Poza tym w

> UT Mk1 jest tylko jeden siłownik do podnoszenia klapy i jest inny niż w pozostałych Uniakach

> Nie jestem też pewien, czy zamek nie jest inny, ale to już najmniejszy problem

reszta do tech-spot hehe.gif

Napisano
  • Autor

> jak qpa

no trochę oslabiony.gif

Napisano

wrzuć klapę z mk1 + lampy z mk1 i będzie wypas cool.gif

Napisano
  • Autor

> wrzuć klapę z mk1 + lampy z mk1 i będzie wypas

może i tak ale nie aż taki wypas jakbym dorwał tylne lampy z UT z paskiem a marzeniem jest mieć to i to na raz... smile.gif ale wiem, że tylko w erze wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.