Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fiat uno 1.0 fire

Featured Replies

Napisano

Otrzymalem ten samochod w spadku tylko problem jest taki ze od zeszlego roku stoi na parkingu poniewaz poszlo sprzeglo czy mozecie mi powiedziec co moglo przez ten czas ulec degradacji badz popsuciu na co zwrocic uwage i co moze trzeba bedzie wymienic z gory dziekuje za odpowiedz poza tym chcialem go uruchomic bo ma dla mnie wartosc sentymentalna i jeszcze to ze zostal w nim zmieniony silnik na nowy i ma przebieg 24000

Napisano

> Otrzymalem ten samochod w spadku tylko problem jest taki ze od zeszlego roku stoi na parkingu

> poniewaz poszlo sprzeglo czy mozecie mi powiedziec co moglo przez ten czas ulec degradacji

> badz popsuciu na co zwrocic uwage i co moze trzeba bedzie wymienic z gory dziekuje za

> odpowiedz poza tym chcialem go uruchomic bo ma dla mnie wartosc sentymentalna i jeszcze to ze

> zostal w nim zmieniony silnik na nowy i ma przebieg 24000

wszystko

hamulce, zawieszenie, karoseria itp

auto się wiecej psuje jak stoi niż jedzi 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> wszystko

> hamulce, zawieszenie, karoseria itp

> auto się wiecej psuje jak stoi niż jedzi

domyslam sie ale czy wedlug was warto zainwestowac w sumie rok to nie duzo chyba co ??

Napisano

> domyslam sie ale czy wedlug was warto zainwestowac w sumie rok to nie duzo chyba co ??

raczej ze warto

byle nie bylo rudej to lepiej zabezpieczyc

rozjezdzic i patrzec czy nie bedzie sie sypac cos

Napisano

wymień sprzęgło, sprawdz w jakim stanie jest zawieszenie, hamulce i będzie śmigać smile.gif

uzupełnij profil

Napisano
  • Autor

> wymień sprzęgło, sprawdz w jakim stanie jest zawieszenie, hamulce i będzie śmigać

> uzupełnij profil

spoko a czy cena za wymiane sprzegla 600 zl to dobra cena??

Napisano

> spoko a czy cena za wymiane sprzegla 600 zl to dobra cena??

sprzęgło+robocizna?

Napisano

raczej nie

Napisano

kompletne sprzęgło to koszt ok 200zł, 400 za robote to dużo dosyć tym bardziej że w Uno to nie jest jakieś straszne wyzwanie dla mechanika

Napisano
  • Autor

> kompletne sprzęgło to koszt ok 200zł, 400 za robote to dużo dosyć tym bardziej że w Uno to nie jest

> jakieś straszne wyzwanie dla mechanika

w Takim Razie ile za robocizne

Napisano

> w Takim Razie ile za robocizne

200? nie będę strzelał bo nie wiem ale 400 to za dożo

Napisano

> 200? nie będę strzelał bo nie wiem ale 400 to za dożo

200zł średnio ok.gif

Napisano

Tyle biorą.W autoryzowanym serwisie.250-robota,350 sprzęgło(350-regenerowane,550 nowe).Czasem w tanich warsztatach 160-robota,350-sprzęgło.Jak powiedziałem że sprzęgło im dam to za robote podnieśli z 160 na 250.W hurtowni sprzedali mi za 220-ale czeba było porównywać czy jest takie jak stare,dopiero 3 było identyczne.

Napisano

> Tyle biorą.W autoryzowanym serwisie.250-robota,350 sprzęgło(350-regenerowane,550 nowe).Czasem w

> tanich warsztatach 160-robota,350-sprzęgło.Jak powiedziałem że sprzęgło im dam to za robote

> podnieśli z 160 na 250.W hurtowni sprzedali mi za 220-ale czeba było porównywać czy jest takie

> jak stare,dopiero 3 było identyczne.

To wszystko zależy od ASO 270751858-jezyk.gif w moim było wymieniane sprzęgło niecały rok temu. Pierwsza cena jaką podali to było 920 zł !! Za cholerę nie mogłem dojść za co taka cena. Powiedziałem im że w takim razie przyniosę swoje części, na co pan z obsługi zapytał mnie ile zapłacę za te części. Podałem mu cenę 220 zł, bo taka cena była w moim sklepie. Facet powiedział że różnica w cenie między moim sprzęgłem a ich sprzęgłem to 180 zł i natychmiast dał mi taki właśnie rabat.

Ale nawet z tym rabatem cena była chora... Wtedy właśnie postanowiłem że już nigdy nie oddam Uniaka do ASO 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> To wszystko zależy od ASO w moim było wymieniane sprzęgło niecały rok temu. Pierwsza cena jaką

> podali to było 920 zł !! Za cholerę nie mogłem dojść za co taka cena. Powiedziałem im że w

> takim razie przyniosę swoje części, na co pan z obsługi zapytał mnie ile zapłacę za te części.

> Podałem mu cenę 220 zł, bo taka cena była w moim sklepie. Facet powiedział że różnica w cenie

> między moim sprzęgłem a ich sprzęgłem to 180 zł i natychmiast dał mi taki właśnie rabat.

> Ale nawet z tym rabatem cena była chora... Wtedy właśnie postanowiłem że już nigdy nie oddam Uniaka

> do ASO

W takim razie dam wam opowiedz w sobote bo wlasnie wtedy bede mial czas zeby pojechac ale dowiadywalem sie u drugiego mechanika sprzeglo LUK 250 i 150 robota

Napisano
  • Autor

panowie gdzie ja moge dostac korek wlewu oleju w sklepie z czesciami da rade ?? jakis polmozbyt albo cos poza tym ogladalem silnik strasznie spocony olejem wyciek z pod pokrywy zaworowej i nie wiem jesli ten mechanik sie tak ceni to wole sam to wymienic dzieki waszej stronie gorzej z tym korkiem nie wiem jak mogl zginac frown.gif(

Napisano
  • Autor

> panowie gdzie ja moge dostac korek wlewu oleju w sklepie z czesciami da rade ?? jakis polmozbyt

> albo cos poza tym ogladalem silnik strasznie spocony olejem wyciek z pod pokrywy zaworowej i

> nie wiem jesli ten mechanik sie tak ceni to wole sam to wymienic dzieki waszej stronie gorzej

> z tym korkiem nie wiem jak mogl zginac (

poza tym zauwazylem ze jedna szyba sie nie domyka probowalem zakrecic ale tylko uskakuje na trybach czy cos w tym rodzaju da sie to naprawic

Napisano

> Na allegro

12zł?! icon_eek.gif

u mnie na shrocie dałoby radę i za 5zł wyrwać zeby.GIF

Napisano

> 12zł?!

> u mnie na shrocie dałoby radę i za 5zł wyrwać

U Ciebie gdzie? Aż mi fajerfoks podkreślił to słowo icon_eek.gif

Napisano

> U Ciebie gdzie? Aż mi fajerfoks podkreślił to słowo

Quote:

A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają

icon_rolleyes.gif

Napisano

> U Ciebie gdzie? Aż mi fajerfoks podkreślił to słowo

W Kałęczynie jest szrot. Tam jeżdżę po niektóre części typu lusterka, rurki i takie małe duperele...

p.S jakie słowo?

Napisano

> 12zł?!

> u mnie na shrocie dałoby radę i za 5zł wyrwać

pfff taki szit to ja na szrocie mam za friko skromny.gif

Napisano

> pfff taki szit to ja na szrocie mam za friko

to weź i daj koledze... żeby nie przepłacał

zeby.GIF

Napisano

> pfff taki szit to ja na szrocie mam za friko

offtopic.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.