Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sie przywitac chcialem..

Featured Replies

Napisano

zdalem dzisiaj kat. A a wiec witam w Braci Motocyklowej.

Egzamin byl nawet nawet ale na miasto wyjechalem sam 2 osoby z grupy odpadly na placu nawet nie wyjechaly na pierwsza ósemke - jednak stres zjada ludzi. Kurna ale mnie egzaminator przeczolgal po miescie to masakra 50 min , zwiedzilem polowe Brodna ale mam to juz za soba.

Pozdro.

Napisano

To ja również, żeby nie dublować wątków, się przywitam oficjalniej. smile.gif

Zdałem wczoraj w Katowicach egzamin teoretyczny + praktyczny na kategorię A. W sumie po jednym błędzie w każdej z części, ale stres duuuużo mniejszy niż na kat. B 5 lat temu. Na placu byłem pierwszy, na szczęście Honda była rozgrzana, także nie musiałem się dodatkowo zamartwiać i kombinować na placu.

Z teorii z pierwszej pomocy jeden błąd. Na placu zgasł pod górkę (gupi chciałem wyczuć sprzęgło, zamiast od razu porządnie przygazować zlosnik.gif). Na mieście z kolei za mało podjechałem do osi jezdni przy lewoskręcie. Duszę na ramieniu miałem jak mi oczywiście przed nosem zmieniło się światło na pomarańczowe, a prawdopodobnie byłbym w stanie wyhamować - jednak dodałem gazu i się nie czepiali. wink.gif

Teraz zbieranie pieniędzy na ekwipunek i rozglądanie się za jakąś CB500 na przyszły sezon. Od kudlatego bardzo fajna, ale trochę za młoda i droga dla mnie, poza tym szkoda by było przerysować taki ładny moto przy ćwiczeniu techniki jazdy. sob.gif

Napisano

> Kurna ale mnie egzaminator

> przeczolgal po miescie to masakra 50 min , zwiedzilem polowe Brodna ale mam to juz za soba.

A to coś się zmieniło w przepisach egzaminacyjnych?

Na kat A jest przecież stała trasa do przejechania i egzaminator nie może jej zmienić w trakcie?

Napisano

> A to coś się zmieniło w przepisach egzaminacyjnych?

> Na kat A jest przecież stała trasa do przejechania i egzaminator nie może jej zmienić w trakcie?

Z tego co słyszałem może na własne ryzyko, w przypadku np. dupnych korków albo utrudnień drogowych. Nie wiem jednak co znaczy "własne ryzyko"...

Napisano

Hehe

W UK nie ma zadnego placyku zlosnik.gif

Egzaminator leci na motocyklu za toba i przez radio prowadzi cie gdzie masz jechac. na egzaminie moze poprowadzic gdzie tylko chce grinser006.gif

Napisano

> A to coś się zmieniło w przepisach egzaminacyjnych?

> Na kat A jest przecież stała trasa do przejechania i egzaminator nie może jej zmienić w trakcie?

we warszawie w okolicach WORD jest remont na remoncie i w zwiazku z tym do odwolania zniesli trase egzaminacyjna i jezdza, gdzie im sie tylko podoba

Napisano

> we warszawie w okolicach WORD jest remont na remoncie i w zwiazku z tym do odwolania zniesli trase

> egzaminacyjna i jezdza, gdzie im sie tylko podoba

icon_eek.gif

Jak ja zdawałem, też był remont - ale to przed jazdą egzaminator uprzedził, że trasa zmieniona i jedziemy tędy i tędy ok.gif

Żadnej improwizacji podczas samej jazdy ok.gif

Napisano

Nie chcąc dublować wątków chciałem obwieścić wszem i wobec, że dzisiaj również zdałem egzamin na prawo jazdy kategorii A i będę koleżanki i kolegów zamęczał pytaniami o motocykle i wszelkie z nimi związane akcesoria bananaevil.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano

> Nie chcąc dublować wątków chciałem obwieścić wszem i wobec, że dzisiaj również zdałem egzamin na

> prawo jazdy kategorii A i będę koleżanki i kolegów zamęczał pytaniami o motocykle i wszelkie z

> nimi związane akcesoria

kolega z Kwidzyna? grinser006.gif

Napisano

> kolega z Kwidzyna?

zasadniczo tak rotfl.gif

A Kolega to będzie często męczony osobiście o ile kupię jakiś motocykl dla siebie yay.gif

Napisano

> zasadniczo tak

> A Kolega to będzie często męczony osobiście o ile kupię jakiś motocykl dla siebie

o ile tylko wytrzymasz moje slimacze tempo to nie widze przeciwskazan 20.GIF

Napisano

> Jak ja zdawałem, też był remont - ale to przed jazdą egzaminator uprzedził, że trasa zmieniona i

> jedziemy tędy i tędy

> Żadnej improwizacji podczas samej jazdy

Od 1.07 nie ma juz tras egzaminacyjnych... Jest ona zmienna dynamicznie, chociaz podobno i tak egzaminatorzy maja swoje typy i zdawalem na tej, ktora wczesniej pokazal mi instruktor...

Napisano

> Od 1.07 nie ma juz tras egzaminacyjnych... Jest ona zmienna dynamicznie, chociaz podobno i tak

> egzaminatorzy maja swoje typy i zdawalem na tej, ktora wczesniej pokazal mi instruktor...

Ja również jechałem trasą pokazaną mi przez instruktora choć jechałem nią po raz pierwszy motocyklem wink.gif

Napisano

> o ile tylko wytrzymasz moje slimacze tempo to nie widze przeciwskazan

Nie wiem co u Ciebie oznacza ślimacze tempo, ale ja dopiero zaczynam przygodę z motocyklem więc też pewnie będę się ślimaczył wink.gif

Napisano

> Nie wiem co u Ciebie oznacza ślimacze tempo, ale ja dopiero zaczynam przygodę z motocyklem więc też

> pewnie będę się ślimaczył

70-90 realnie w trasie, czyli licznikowe 80-100 max, bo na wiecej mi sprzet nie pozwala, jesli odpowiada to chetnie posmigamy yay.gif

Napisano

> 70-90 realnie w trasie, czyli licznikowe 80-100 max, bo na wiecej mi sprzet nie pozwala, jesli

> odpowiada to chetnie posmigamy

Nie kupię ścigacza, a najpewniej będzie to honda shadow 500 lub 700, ewentualnie coś w tym guście więc jak najbardziej odpowiada zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.