Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GP szuranie przy kręceniu kierownicą

Featured Replies

Napisano

Od razu mówię, że na pewno nie chodzi o awarię wspomagania, bo ten temat już mam wzdłuż i wszerz przeanalizowany.

Otóż od jakiegoś czasu przy skręceniu tak o 15stopni w prawo i tylko w prawo słyszę taki plastikowy "klik" jakby ocierał jakiś kabel o kabel. Jak już minę ten punkt 15st. to potem do konca obrotu w prawo nie ma zadnego dzwieku. W lewo tez cisza.

Moje podejrzenie padło od razu na wiązkę od airbag-u, tylko pytanie co tam się stało, poluźniła się czy co? Sterowania radiem z kierownicy nie posiadam.

ewentualnie jeśli się mylę to co to innego może być?

Napisano

> Od razu mówię, że na pewno nie chodzi o awarię wspomagania, bo ten temat już mam wzdłuż i wszerz

> przeanalizowany.

> Otóż od jakiegoś czasu przy skręceniu tak o 15stopni w prawo i tylko w prawo słyszę taki plastikowy

> "klik" jakby ocierał jakiś kabel o kabel. Jak już minę ten punkt 15st. to potem do konca

> obrotu w prawo nie ma zadnego dzwieku. W lewo tez cisza.

> Moje podejrzenie padło od razu na wiązkę od airbag-u, tylko pytanie co tam się stało, poluźniła się

> czy co? Sterowania radiem z kierownicy nie posiadam.

> ewentualnie jeśli się mylę to co to innego może być?

Zapodaj drugą osobę i niech słucha skąd dochodzi to kliknięcie. Czy faktycznie z kabiny czy z zewnątrz.

Napisano

> Od razu mówię, że na pewno nie chodzi o awarię wspomagania, bo ten temat już mam wzdłuż i wszerz

> przeanalizowany.

> Otóż od jakiegoś czasu przy skręceniu tak o 15stopni w prawo i tylko w prawo słyszę taki plastikowy

> "klik" jakby ocierał jakiś kabel o kabel. Jak już minę ten punkt 15st. to potem do konca

> obrotu w prawo nie ma zadnego dzwieku. W lewo tez cisza.

> Moje podejrzenie padło od razu na wiązkę od airbag-u, tylko pytanie co tam się stało, poluźniła się

> czy co? Sterowania radiem z kierownicy nie posiadam.

> ewentualnie jeśli się mylę to co to innego może być?

Chyba dobry trop obrałeś, tam w środku kierownicy wiązki potrafią się wyczepić i powodują efekt klikania i szurania. Miałem tak w Mk II rozebrana kierownica wszystko poskładane do kupy i cisza. Teraz w Grnde też mi coś tam szura czasami , ale mam to gdzieś za stary jestem na przejmowanie się takimi efektami smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.